• NKDZ86
    5.8k
    skoro mu nogu slomio bez udarca :rofl:
    Arbere kapa dolje, samo jako!
  • Mali Zeus
    19.6k
    Bolesno je odigrao, B O L E S N O. Kad su ostali skužili da je u zoni svaka lopta je išla na njega, makar s drugog kraja terena. :grin:
  • Eduardo
    26.5k
    Dragi moj Hoxha,

ovim putem ti se želim iskreno i javno ispričati što sam u više nego nekoliko navrata pustio svoj pogani jezik da odradi ono što najbolje zna, a to je da pretjeruje, filozofira i sere komentare po forumu... šta da ti kažem... tip sam koji previše tipka i premalo razmišlja prije nego što stisne "post comment".

Istina je, nekad kad igraš, imam dojam da igramo s igračem manje. Ali onda, par dana kasnije, kao sinoć npr. odigraš utakmicu zbog koje se pitam je li moguće da sam ikad sumnjao. Je li moguće? Jesam li slijep ili samo dramatiziram? Međutim, to je ta tvoja magija kojom me tjeraš da proživljavam cijeli rollercoaster emocija na tvoj račun... jednom me izluđuješ, drugi put me oduševljavaš.

Zato, oprosti na mojim ispadima.... ako opet napišem nešto glupo (a hoću) znaj da je to iz strasti i zbog živaca, a ne iz zlobe.

Uglavnom, nastavi kao sinoć i dobri smo si.

S poštovanjem,

samoprozvani nogometni stručnjak s foruma (jedan od).
  • Keyser Soze
    16.3k
    Jučer je u drugom poluvremenu napravio dribling i bacio svog čuvara na guzicu, bio je šokiran kao Peter Parker kad je shvatio da ima supermoći pauka i ostao stajati u mjestu, onda se dobio malo i nastavio trčat s loptom.

Zato ga volimo.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ako nastavi ovako, lako bi mogla doći neka dobra ponuda za njega. Iako smo danas još svi pod dojmom njegove igre jučer pa i u Splitu, realno gledajući, sljedeća godina je najbolje vrijeme za prodati ga.
  • serbus
    5.3k
    On je top igrač kad ne igramo protiv bunkera nego ima prostora. Na postavljenu obranu nema toliko prostora koji njemu treba. Mislim da je sve svoje najbolje tekme odigrao gdje nam je suparnik podjednak ili malo jači.
  • Fan
    1.5k
    Dobro je ljudi, jeste ga i vi pretjerali i otišli u skroz suprotnu stranu.
    Odigrao je brutalnu utakmicu, ali nije prime Bale i trenutno je još uvijek u debelom kreditu za sve loše partije koje je pružao.
  • Tranzicijski Napad
    804
    Bas je dobro citat komentare oko 40. stranice.
  • Droljo
    21.4k
    nije prime BaleFan

Možda je prime Hoxha?
  • Crni86
    15.6k
    Pogledao sad snimku utakmice. Moram priznat da sam bio malo prestrog mozda prema njemu.

U odnosu na hajduk je stvarno bio puno bolji, kao da je dobio neki dodatni boost. Mozda uz dodatnog samopouzdanja malo ispravi i te neke bedaste odluke.

Vidjet cemo.
  • Ivan0302
    1.1k
    Na instagramu Arber, na slike utakmice od sinoć, Villar je komentirao Vini Jr hahahahahah
  • Eduardo
    26.5k
    nije slagao.

giphy.gif

giphy.gif
  • scooniepenn
    5.6k

Ne znam kolega jeste li bili na stadionu, ali meni i mojoj ekipi je ta njegova dominacija i silovanje svih koji su ga pokusavali cuvati bila toliko izrazena i fascinantna da mi niti 3 snimke ne mogu pojacati dojam.
    Inace, kad smo kod naseg Mlaznjaka iz Albanije nisam bio naravno uvijek do kraja zadovoljan njegovim partijama, ali koliko se po njemu ljudi isralo to mi je uvijek bilo nevjerojatno i neprihvatljivo. Svaka ti cast Arbere i samo jako dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet