• Dinaminjo
    1.7k
    Deco gledao Varelu, mozda mu je zapao za oko i netko drugi..
  • hardek
    6.5k
    Hoxha je teški box of chocolate nogometaš. Srećom 2 put zaredom smo izbjegli onu s marcipanom. Daj bože da se nastavi
  • Crusades
    19k
    Fala Jakiru na raketi.
  • Crni86
    15.6k
    I dalje sam skeptican. Neke odluke su da boli glava. Danas da je bio samo malo pametniji mogao je napravit mnogo vise stete feneru osim ovog asista.

Vidjet cemo, mozda mu to dode kroz koju tekmu kad se jos malo opusti. Ali jednostavno samo misljenja da je kasno da se kod njega to razvije
  • CastAway1986
    4.2k
    Srećom ga nismo prodali u Lecce! Stvarno se nadam da je ovo njegova sezona gdje ce eksplodirati
  • NitkoBitan
    31.9k
    Navijaci Dinama ga znaju cesto omalovazavat a on redom rusi Rijeku na Rujevici, Hajduk na Poljudu, Betis, Fenerbahce...

I vise nego koristan igrac u odredenom tipu utakmica, rekao bih da boljeg nemamo i da se zacementirao kao starter u europskim.
  • Noel
    16.1k
    @Niko1986 ponovit ću isto pitanje kao iz zadnjeg podcasta. Da li je Arber Hoxha naše najbolje krilo još od Mislava Oršića? :grin:
  • Dani Olmić
    2k
    Majstor, danas je vrhunski odigrao…
    Lopta mu se ljepila na nozi, svaka cast Arbere, samo tako nastavi - vec druga vrhunska tekma zaredom
  • Zagi
    11.8k
    Neke odluke su da boli glava. Danas da je bio samo malo pametniji mogao je napravit mnogo vise stete feneru osim ovog asista.Crni86

A opet da mu je Ljubičić dao u onoj situaciji, možda bi zabio gol.
    Smanjio je broj nebuloznih driblinga, a time i loših odluka.

Naživcirati će nas još puno puta kada krene pa stane i krene se vrtit oko sebe ali i oduševiti kada kao danas nakon lošeg poteza na lijevoj strani odjednom uzme loptu na desnoj i eto gola tri sekunde kasnije.

Često to izgleda nezgrapno ali napravi razliku.
    Po meni bi trebao biti prvo startno lijevo krilo.
  • jedan u nizu
    15.4k
    a on redom rusi Rijeku na Rujevici, Hajduk na Poljudu, Betis, FenerbahceNitkoBitan

A nije bas redom, za ta 4 protivnika \ 4 dobre tekme mu je trebalo 16 mjeseci. Puno premalo.
    Ne mora imati kao sad, dvije dobre tekme zaredom, ali ne smije bas ni cekati po 8 mjeseci da pokaze nesto.

A opet da mu je Ljubičić dao u onoj situaciji, možda bi zabio gol.Zagi

A opet, da je mrvicu bolje puknuo loptu, nebi mi zabili drugi gol. Necemo se lagati, ali asist mu je slucajan, pucao je po golu i to jako traljavo, sreca pa je bilo toliko lose pa je zavrsilo kod Belje.

Bez obzira na to, jucer je izgledao daleko bolje nego inace, i bio je nas najopasniji igrac jucer. Samo neka tako nastavi. Nadam se da nece potonuti ako odigra koju losu utakmicu, svakom se desi, samo sto on potone u tu crnu rupu da mi izgleda kao da ce ce popiknuti pri izlazenju na teren sa klincima prije starta utakmice.

Dizi se Arbere! Trpaj i ne vadi!
  • Dinaminjo
    1.7k
    Treba rec da se kod gola lopta mrvu odbila od branica prije nego ju je Beljo zabio.
  • Crni86
    15.6k
    trenutacno da, ali ja sam i dalje stava da on moze u pravom, jakom dinamu biti rotacija ili ne moze uopce bit.

Nama treba igrac klase koji ve takve situacije koristiti, a ne da ima 5 puta prolaz protiv beka i onda donosi najgoru mogucu odluku i opet nista. Dzabe ti svi driblinzi kad pas/centarsut/sut nece biti poslije toga na razini. Dribling mu je ove dve tekme bio top, ali momcadska igra i odluke uzasno. Opet ne dize glavu, u prvom poluvremenu lisica apsolutno sam a on se vrti na mjestu oko sebe (kao i situacija s godom protiv tovara)

Da smo mi protiv tovara i danas imali lijevo krilo klase kao sto su mckenna stoper ili zajc vezni, mi bi obje utakmice rijesili u prvom poluvremenu. I to je ta razlika. Neki put neces imat 7 situacija kao jucer ili protiv tovara. Imat ces samo 1 top i on ce 99,9% u tom trivijalnom trenutku donijet krivu odluku pa cemo se drzat za glavu
  • DerHerrKool
    29
    Kovačević je na presici rekao da je od početka htio da ostane. Valjda onda on nekaj vidi u njemu, a ovaj mu to vraća.
  • Zagi
    11.8k
    trenutacno da, ali ja sam i dalje stava da on moze u pravom, jakom dinamu biti rotacija ili ne moze uopce bit.Crni86
    Ok , ne vjerujem da ga Zvone tu vidi dugoročno ali ja pričam u trenutačnoj situaciji.
    U konkurenciji Vidović, Varela, Stojković, Hoxha - Arber mi je najbolji.
    Eventualno Bakrar lijevo ali to još nismo vidjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet