• Eduardo
    26.4k
    Što se priča, jesu mu sve pomoćnici složili kao u Belupu?Mali Zeus

Kopirat ću nešto iz privatnog arhiva što sam dobio na mail prije cca dva mjeseca... samo se nasmijte... nema potrebe za repliciranjem i razvlačenjem ovog citata.

Skupio si tu more debila, koji nemaju znanje o nogometu , a sto se tiče Kovačevica ni ti ni ti teletabisi vjv ne znaju da mu je sve u Belupu slagao Mario Gregurina, kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..
    Max 3 mjeseca ce bit trener, tako da sramotu od trenera mogu prozivat jer nema ni jednu kvalitetu da bude trener ovog VELIKOG kluba..
  • Keyser Soze
    16.3k
    Imam potrebu ispričati se ovom velikom gospodinu barem ovako preko njegove teme na zoni zbog nepovjerenja u to da će izvući zadnje dvije utakmice. Demantirao me i neka je.
  • Jaro
    10.8k
    Osim toga mi se svidjelo što nije išao kemijati sa sustavima nego je igrao ono što smo uigravalimarcio amoroso

Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...
  • Mali Zeus
    19.6k
    Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...Jaro

Više ne znaš što je šala, a što ne na ovom mjestu.
  • Crni86
    15.6k
    kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..

Aha ipak nije Boban
  • hardek
    6.4k
    Jedna jedina zamjerka, predugo se čekalo sa izmjenom Hoxhe. Od 70. minute na dalje u par navrata je spuštao ruke na koljena i zato su napadali Godu konstantno. Hvala bogu Goda je zatvorio sve ali moglo se osvježiti prije lijevu stranu
  • badjibadara
    7.7k
    ️ Presica koja je otkrila više nego što je novinar planirao…
    Dan prije utakmice Dinama i Fenerbahçea, na službenoj press konferenciji, jedan turski novinar uputio je treneru Kovačeviću pitanje o taktici i ideji igre. No, način na koji je pitanje bilo postavljeno – nespretno, zbunjujuće i s dozom podcjenjivanja – izazvao je nelagodu među prisutnima.
    Trener Kovačević je smireno odgovorio:
    “To su neke taktičke stvari koje ću ja komentirati s momčadi.”
    No novinar je zatim dodao, gotovo samouvjereno:
    “Vidjet ćemo se sutra ovdje.”
    Nije bilo teško osjetiti – očekivao je da će Fenerbahçe biti taj koji će „davati lekciju“.
    ⚽️ Ali – sutra se vidjelo.
    Na terenu.
    Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, nadigrao Fener i zasluženo slavio.
    A novinar? Pojavio se i na presici trenera Fenera nakon utakmice. Svi smo čekali – hoće li se pojaviti i pred Kovačevićem? Hoće li postaviti još koje pitanje?
    ❌ Ne. Čim je završila pressica gostujućeg trenera – tiho je napustio prostoriju.
    Pogledajte:
    1️⃣ Kako postavlja pitanje Kovačeviću dan prije…
    2️⃣ I kako, unatoč „vidimo se sutra ovdje“, nestaje bez riječi.
    Neki dijalozi ostanu nedovršeni.
    Ponekad zato što odgovor padne na terenu.

554865257_1353968736730839_8364794283329476255_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=xa65jUOGEB0Q7kNvwGOCSVD&_nc_oc=AdmBAjAEs6MYs1kLFQKNV7i6eWBk0_-OjZBN3myEhPZJEdKuxhnIlKeP8doVwDIbZIA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=qhtrs0SVrt8I_MSTEVuscA&oh=00_Afb8hUv_hNWqkBGokYz5V-hHyrlBvYoT5gzZRMprKVYBcQ&oe=68DB2702

552829569_1353969146730798_5788932862831882430_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=Y3RpFvhN5jkQ7kNvwFlTp0u&_nc_oc=AdkeDwnxsFxGOeRjRhupILkcqKfBeENdeZNskqDcACrJbgSF02wnFE5k_UhGxzpFfTQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=5h0Wl2hYFl9DhLBSLPJKAQ&oh=00_Afb4GFDmbPMw3Nbn3XQbvj7NussAPR0TfA5CuBIqnGcfdg&oe=68DB1615

SportNews.hr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.