• Mr Anderson
    14.1k
    I još bi trebalo malo prilagoditi igru njemu, on ne bi trebao igrati mantinelu jer ima problema sa zadržavanjem lopte s igračem na leđima tako da ga treba što više fiksirati naprijed da iskoristi ono u čemu je dobar, a što je danas i pokazao. Ima strašan nos za gol, nešto kao Gavranović koji je često znao pospremati krumpire, e to treba Beljo raditi, a ne glumiti mantinelu jer nam to ne treba, imamo jak veznj red koji će donijeti loptu do njega.Izet Hajrović

Da niš drugo nisi napisao, ovo je dovoljno da se vidi kako slabo kužiš nogomet, lupaš bezveze kad god stigneš.
  • Mali Zeus
    19.6k
    I još bi trebalo malo prilagoditi igru njemu, on ne bi trebao igrati mantinelu jer ima problema sa zadržavanjem lopte s igračem na leđimaIzet Hajrović

:lol:

Beljo ima broj 9, da znaš za sljedeću tekmu.
  • serbus
    5.3k
    Odličan , samo bi volio da bar proba izaći iz zaleđa u deset sekundi ako akcija ne uspije ili nejde na njega.
    .Baš presporo izlazi već smo par puta ušli ponovo u posjed lopte a nije mogao ući na skok jer je bio u zaleđu.
  • Eduardo
    26.5k
    Znači, nemam dileme, Beljo je bez sumnje za nas odličan igrač. Ima nos za gol, zna zadržati loptu, odrađuje ogroman posao u napadu i definitivno je tip napadača kakav nam treba... statistički i po učinku nema se tu što previše prigovoriti. To se vidi, to nitko ne može osporiti. Sve pet.

Vjerujem da se mnogi neće složiti, ali, ljudi moji, moram reći da mi je užasno iritantan i odbojan po načinu na koji se ponaša na terenu... to je čudo jedno. Konstantno mora nešto gestikulirati, prigovarati i dizati ruke... bilo prema suigračima kad mu lopta nije idealno upućena, bilo prema sucima kad mu odluka nije po volji.

I da, moram spomenuti i frizuru. Znam da je to stvar ukusa i da je daleko od najbitnije stavke, ali realno ta njegova frizura ozbiljno konkurira za najgluplju frizuru u povijesti dinama. I onda kad još s tim cirkusom na glavi maše rukama i svađa se... :groan:

Sve u svemu... igračina, ali ponašanje i stavovi na terenu ga čine jednim od onih koje mi je teško simpatizirati, čak i kad trpa ko na traci.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Auuuu šta je ovo, ovo je najgori napad na Beljinu frizuru godinama unazad.

Sinoć sva trojica odličnu utakmicu odigrali.
  • ElDorado
    6.2k
    Ako je do kritike jebe me samo da nije baš voljno preaktivan u defenzivnom pokrivanju i trci.
  • Droljo
    21.4k
    Auuuu šta je ovo, ovo je najgori napad na Beljinu frizuru godinama unazad.Mali Zeus

Propišo sam na sve rupe jbm ti sunce :lol:
  • Praskaton
    4.4k
    Bolje loša frizura nego spuštene hlacice..Podrška Dreni :grin:
  • Paggini
    71.3k
    Vjerujem da se mnogi neće složiti, ali, ljudi moji, moram reći da mi je užasno iritantan i odbojan po načinu na koji se ponaša na terenu... to je čudo jedno. Konstantno mora nešto gestikulirati, prigovarati i dizati ruke... bilo prema suigračima kad mu lopta nije idealno upućena, bilo prema sucima kad mu odluka nije po volji.Eduardo

A gle, s obzirom koliko ga se baca, faulira, povlaci a dobije NULA faula, popizdio bih i ja. A ovo gestiluliranje igračima mi je apsolutno najnormalnija stvar, jucer je imao takvu situaciju sa Zajcem, pokazao mu da je bio slobodan i odma dao peticu.

Mislim da je u pitanju vise glad za golovima nego sebicnost
  • nemapredaje
    6.2k
    Vjerujem da se mnogi neće složiti, ali, ljudi moji, moram reći da mi je užasno iritantan i odbojan po načinu na koji se ponaša na terenuEduardo

Vidiš, ja nisam primjetio. Baš ću obratiti pažnju. Znam da je tak neš konstantno radio Rile, a u zadnje vrijeme i Stojković al kod Belje nisam skužio.
  • Batigol86
    235

Bravo kolega, apsolutno se slazem. Sam prvi radim ovo sto Beljo radi, kad na terminu netko ne doda a ja sam u dobro prilici. Pritom ne mislim nista lose, nego u zaru bore se zaderem ili dignem ruke, u smislu dodaj sam sam.

Ovo mi niti malo nije slicno Riletovom mahanju..ono mi je vise izgledalo puhanje sebe a spustanje drugog..Kaneka ili ko bi vec bio tamo.
  • hardek
    6.5k
    Ja ne znam jesam li i jednom vidio da je nešto gestikulirao prema suigračima. Prema sucima gestikulira i to s pravom
  • Eduardo
    26.5k
    Još jednom se danas posipam pepelom, ovaj put zbog Belje. Sinoć je vruća i emotivna glava neke situacije memorirala izraženijima nego što su zaista bile. Nakon što sam pogledao snimku, vidim da spomenute reakcije s moje strane zapravo nisu bile ništa pretjerano strašno niti vrijedne spominjanja i skretanja negativne pažnje na njih.
  • Paggini
    71.3k
    spomenute reakcije s moje strane zapravo nisu bile ništa pretjerano strašno niti vrijedne spominjanja i skretanja negativne pažnje na njih.Eduardo

Osim frizure :cool:
  • Eduardo
    26.5k
    to stoji i dalje.

giphy.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.