I još bi trebalo malo prilagoditi igru njemu, on ne bi trebao igrati mantinelu jer ima problema sa zadržavanjem lopte s igračem na leđima tako da ga treba što više fiksirati naprijed da iskoristi ono u čemu je dobar, a što je danas i pokazao. Ima strašan nos za gol, nešto kao Gavranović koji je često znao pospremati krumpire, e to treba Beljo raditi, a ne glumiti mantinelu jer nam to ne treba, imamo jak veznj red koji će donijeti loptu do njega. — Izet Hajrović
I još bi trebalo malo prilagoditi igru njemu, on ne bi trebao igrati mantinelu jer ima problema sa zadržavanjem lopte s igračem na leđima — Izet Hajrović
Vjerujem da se mnogi neće složiti, ali, ljudi moji, moram reći da mi je užasno iritantan i odbojan po načinu na koji se ponaša na terenu... to je čudo jedno. Konstantno mora nešto gestikulirati, prigovarati i dizati ruke... bilo prema suigračima kad mu lopta nije idealno upućena, bilo prema sucima kad mu odluka nije po volji. — Eduardo
Vjerujem da se mnogi neće složiti, ali, ljudi moji, moram reći da mi je užasno iritantan i odbojan po načinu na koji se ponaša na terenu — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.