• Mali Zeus
    19.6k
    Strina izdominirala.
  • FazeN
    2.3k
    Iskreno zanima me što mislite,

Mislite li da s Nevistićem možemo daleko ove sezone?
    Ova ekipa je spremna vidi se na velike stvari, a bez golmana to bude teško i za one ekipe od milijarde dolara.
    Po meni je on potpuno potonuo..
  • NORTE
    20.3k
    Proriv Gorice u prvih 11 i protiv Hajduga i Fenera imali smo istih 8 igrača, razlika je bila u trojici na lijevoj strani i sredini:

Vinlof, Villar i Stojković // Goda, Zajc i Hoxha.

da su izgubili od nikad slabijeg Dinama.vjeko1701

Možda je riječkim i hajdučkim navijačima nakon dominantne pobjede nad jebenim Fenerom sad malo jasnije da je dinamo i dalje space shuttle za njihove momčadi.

Jedna izgubila od Shelbournea i Vukovara.
    Druga momčad ispala od DCT-a, a sa 6 startera iz derbija te dvojicom Španjolaca i Rebićem u prvih 11 mučila se i primila gol s IGRAČEM VIŠE protiv ČETVRTOLIGAŠA u kupu (u istoj su ligi s Predavcem kojeg su naše REZERVE izdominirale 0:6).
  • vjeko1701
    19.1k
    nakon dominantne pobjede nad jebenim FeneromNORTE

Bez brige, do kraja dana će biti nikad slabiji Fener u raspadu.
  • keppi
    446
    Nadam se još sve može okrenuti u Nevistićevu korist, ali ovo dosada mu ne ide baš u prilog.
    Jučer, realno i nije imao nekog posla, a u dva navrata loptu koju može bez problema uhvatiti (onako visok) ...on boksa i to jednom prilično traljavo, također 2 ili 3 puta ispucava loptu u aut na Godinu stranu.
    Nažalost očiti znakovi nesigurnosti.
    Mislim da ga u svemu spašava činjenica da mi osjetno bolje igramo obranu nego li prošle godine te ga naša organizirana igra spašava od još većih iskušenja.
    Golman na ovoj razini jednostavno mora nešto pridonijeti, a pošto smo svi u dobrom raspoloženju od jučer i prije od Splita ....postavimo to ovako: gdje će nam biti kraj kada još i Nevistića krene.
  • Marley
    5k
    Mislite li da s Nevistićem možemo daleko ove sezone?FazeN
    Vjerojatno nisi ciljao bas moje misljenje :rofl: ali ipak cu ga napisati. Ako mogu drugi ponavljati po tisucu puta kako ne valja, onda mogu i ja svoje.
    Da, mislim da mozemo. Ivan Nevistic biti ce odlican, biti ce daleko najbolji golman u HNLu, a i puno sire od toga.
    :wink:
  • Fatos Beqiraj
    217
    Za vikend ocekujem velike promjene u ekipi. Kova koliko je posten mislim da nece pregazit svoje rijeci da ce svi dobit priliku kad krene europa tako da vjerovatno za vikend krece , Galesic Theo Vinlof Vidovic Mudri Kule od pocetka i bakrar mozda Soldo , Villar.

A u slucaju nedaj Boze uc ce ovi sto su danas igrali
  • Crni72
    76
    Boljeg nemamo tako da u stvari i ne postoji dilema. Treba mu dati podršku i pustit ga na miru. Do zimskog prijelaznog roka će stavri biti jasnije- treba li nam novi 1.golman ili je Neva taj
  • Crni86
    15.6k
    ne.

Ali pitanje je sta ce trziste ponudit na zimu. Zato ostaje malo žal što smo Cavlinu poslali u Como na posudbu. Pa da se vidi jel on taj ili nije, jer pretpostavljam da ga Como nece otkupit.

Bit ce zaninljivo vidjet ocemo li na jos kojim pozicijama reagirat na zimu. Trenutno vjerujem da su nam golman i krila pod najvecim povecalom.
  • Georg Koch
    6.7k
    FB-IMG-1758789061067.jpg

Jako, jako golem podatak!
  • Zagi
    11.8k
    Mislite li da s Nevistićem možemo daleko ove sezone?FazeN
    Možemo mi daleko, usprkos Nevistiću.
    Nadam se da nakon zimskog PRa pitanje neće biti koliko smo mogli daleko da nije bilo Nevistića.
  • db-izbjeglica
    18.6k
    sad mi nešto palo na pamet kako je maksimir dosta teško osvojiv stadion za protivnike.
    ako sam dobro prebrojao, dinamo je od fenerbahčea do fenerbahčea odigrao 45 domaćih europskih utakmica, u tom periodu od 7 godina sa maksimira su 3 boda odnijeli:

borussia dortmund - viktoria plzen - AEK - ac milan - west ham - villarreal - manchester city

7/45, a igralo se protiv jako puno ozbiljnih protivnika.
    dinamo u europi gubi 15,56% domaćih utakmica.

mora se priznati da je to poprilično impresivan učinak.
    mislim da se kiksom mogu smatrati samo minimalni porazi od plzena i AEK-a, bez toga to bi bilo praktički savršeno.
  • Chempers
    865
    Na zimu novi golman treba biti prioritet, čak i više od krila.
  • Blueshadow86
    4.1k
    Zašto se u medijima, a i globalno ne koriste riječi, a i rečenice, tipa: "Plavi pakao", "Grotlo Maksimira", "Atmosfera koja ledi krv u žilama" i slično, dok se recimo za Poljud koriste ovakvi, a i puno napuhaniji opisi, a ovi redovito bivaju popišani na tom stadionu od amatera i poluamatera? Nema tko ih nije išamarao na Poljudu.
    Dinamo na Maksimiru ruši gigante poput Milana, Chelsea, Tottenhama, West Hama, Betisa, Atalante, 2x Fenerbahcea...
    Kada će Maksimir s pravim razlogom zaživiti kao stvarni pakao za goste, a kad će konačno umrijeti mit o ludoj atmosferi i teškom gostovanju na Poljudu?
  • Jurki
    19.7k
    dinamo u europi gubi 15,56% domaćih utakmica.db-izbjeglica

Svi se useru kad vide oronuli stadion pogotovo kad pada kisa.. idealna kulisa za postapokalipticne filmove. Jos zrusit pol istoka, razbiti pola zarulja na reflektorima.. U prenesenom znacenju.. nama je ova oronula betonjara velika prednost. :love:

Edit: a sa Sjevera cuju huk ljudi u crnini koji sa terena izgledaju ko crna rupa koja ih bu progutala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet