• db-izbjeglica
    18.6k
    Zašto se u medijima, a i globalno ne koriste riječi, a i rečenice, tipa: "Plavi pakao", "Grotlo Maksimira", "Atmosfera koja ledi krv u žilama" i slično, dok se recimo za Poljud koriste ovakvi, a i puno napuhaniji opisi, a ovi redovito bivaju popišani na tom stadionu od amatera i poluamatera? Nema tko ih nije išamarao na Poljudu.
    Dinamo na Maksimiru ruši gigante poput Milana, Chelsea, Tottenhama, West Hama, Betisa, Atalante, 2x Fenerbahcea... Kad će Maksimir s pravim razlogom zaživiti kao stvarni pakao za goste, a kad će konačno umrijeti mit o ludoj atmosferi i teškom gostovanju na Poljudu?
    Blueshadow86

taj mit o atmosferi i "veličini" kluba je jedino što im je ostalo, a treba pisati članke i skupljati klikove.
  • NORTE
    20.3k
    Vjerojatnosti postizanja broja golova na tekmama Fenerovih jedinih poraza u ovoj sezoni, a to su europska gostovanja:

Feyenoord - Fener 2:1 LP
    xG 0.78 vs 0.80

Benfica - Fener 1:0 LP
    xG 1.32 vs 0.38

dinamo - Fener 3:1 EL
    xG 1.50 vs 0.17

Najviša pobjeda i najveći xG protivnika!
    Najmanji xG Fenera u tim utakmicama!

Kako su napisali Englezi ranije ove godine:
    Cannavara otpustio EUROPSKI GIGANT :fire: :fire: :fire:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Posebno mi je drago za ovu pobjedu, a zapravo od pobjede čak više tako dominantnu predstavu (koliko god to na prvu suludo zvucalo) jer na ovaj način se otklanja ono zrno sumnje hoće li Dinamo nastaviti europski kurs kao i dosad. Jedna generacija je svoje odradila, a ova zasada daje nadu da nam ipak ne nastupa 7 gladnih godina nego nastavak, a tko zna gdje je krajnja granica. Bravo ekipa
  • db-izbjeglica
    18.6k
    gle, meni je ovo normalno i treba stremiti ka tome da bude još i bolje.

dinamo kao najbolji hrvatski klub mora biti među svega par najboljih i najsnažnijih klubova van liga petice.

par portugalskih klubova, par nizozemskih i to je to!

turci, rusi, ukrajinci, belgijanci, daj nemojte me j...t!
    nogometnog talenta ni u primisli kao kod nas, prije to nije bilo moguće jer smo bili sirotinja u svakom smislu, al vremena se mijenjaju. domaće snage, par kvalitetnih stranih igrača i dinamo se može nositi sa svakim!
  • Jurki
    19.7k
    turci, rusi, ukrajinci, belgijanci, daj nemojte me j...t!db-izbjeglica

Da imamo financije ko klubovi iz tih liga.. jebote di bi nam bil kraj?
    Ne zanimaju me problemi Fenebahcea, ali oni su samo ovo ljeto stukli 80 MILIJUNA eura na igrace. Mi nismo nikad imali toliki proracun za financiranje kompletnog kluba kaj su oni skurili samo na pojacanja.

Mi smo takvu momcad razmontirali u dijelove.
  • vjeko1701
    19.1k
    turci, rusidb-izbjeglica

Zamka u koju su upale te neke bogate lige je da nitko tamo ne želi ići iz nogometnih razloga a stvaraju premalo domaćih igrača na visokoj razini kojima bi možda i stalo do nečega osim novca.

Plaćeničke lige koje preplaćuju imena koja po samoj prirodi tamo idu nakon kaj više ne mogu igrati na ozbiljnoj razini lige 5.

Umjesto da u ligama imaju 3-4 Ajaxa, dobe ovo di su sad.

ukrajinci, belgijancidb-izbjeglica

Ovo je već malo drugačija priča, posebno Belgija. Ipak su tu puno manje pare u pitanju dok je Ukrajini samo Shaktar bio većinski naslonjen na strance i bazirao se na velikoj količini novca.
  • NORTE
    20.3k
    Zašto se u medijima, a i globalno ne koriste riječi, a i rečenice, tipa: "Plavi pakao", "Grotlo Maksimira", "Atmosfera koja ledi krv u žilama" i slično, dok se recimo za Poljud koriste ovakvi, a i puno napuhaniji opisi, a ovi redovito bivaju popišani na tom stadionu od amatera i poluamatera? Nema tko ih nije išamarao na Poljudu.
    Dinamo na Maksimiru ruši gigante poput Milana, Chelsea, Tottenhama, West Hama, Betisa, Atalante, 2x Fenerbahcea...
    Kada će Maksimir s pravim razlogom zaživiti kao stvarni pakao za goste, a kad će konačno umrijeti mit o ludoj atmosferi i teškom gostovanju na Poljudu?
    Blueshadow86

Nismo dio medijske mašinerije, ali još malo kad uselimo na nove stadione i ludnicu neće više moć ignorirat.

Zadnje dvije europske utakmice dinama
    Milan 2:1 LP
    Fener 3:1 EL

Zadnje dvije europske utakmice rivala bile su u kvalifikacijama, a to su ispadanje u Tirani i petarda u Solunu, samo nebitna sitnica u lijepoj PRiči.

Meni je u neku ruku i drago što imamo lošiji medijski tretman u odnosu na epske sramote našeg PR rivala.

Mi smo opet nadmoćniji suparnik na terenu, a oni neka ostanu na hr medijskoj sceni.
  • nemapredaje
    6.2k

Ne volim njih spominjat, ali samo neka uđe u zapisnik - tovari bi ovdje imali maksimum dva remija.
  • Orc123
    13.3k
    Mislim da Dinamo u zadnjih 20 godina nikad nije imao ovako kvalitetan i snazan vezni red, tj. siguran sam da nije. Zajc, Misic, Benaccer, Ljubicic, Villar, Stojke, Mudrazija, Vidovic, Soldo! Vezni red kojeg se ne bi posramio skoro ni jedan klub koji je u top 10 u ligama 5! Izuzev 10ak top klubova najjacih U Europi....

Kaj vi mislite?
  • rupke
    231

dodatni značaj daje i to što smo se za oba poraza revanširali u uzvratnoj utakmici
  • C@ptain Koons
    277
    mene više nerviraju naši "navijači" kluba kad budu ovo izvalili
  • Bosskovitz
    19.2k
    Ovo je bila jedna od boljih utakmica Dinama koje sam gledao i čestitke svima, od Zvone pa dolje do igrača i stožera. Izgledali smo kao ozbiljna, velika momčad - i tu naglašavam ovo momčad jer je jako bitno, više puta prošle sezone sam komentirao da nismo izgledali kao momčad nego kao skup pojedinaca.

Da, Fener je u problemima, ali to su "problemi u raju" za naše pojmove. Samo radi perspektive, zabili smo tri gola golmanu koji tamo svakog mjeseca zaradi više nego ijedan naš jučerašnji prvotimac - godišnje.
  • NKDZ86
    5.8k
    čovječe, čitajući kaj se dešava u svijetu, stalno neki novi dronovi iznad zemalja eu, ovo ono, premještanje vojske, još nam samo fali 3. svjetski rat kad smo napokon dobili naš dinamo i u najavi novi stadion.
    to bi bilo stvarno ne znam, nadam se da bu se ipak strasti smirile od jadnih političara koji ne znaju kaj bi sa sobom pa se igraju rata, bijednici
  • Hnlovac
    3.5k

Horizont 2 dana prije otvorenja novog Maksimira:
    down-town-la-bomb-dtlablowup.gif
  • deda
    41.3k
    Ne bi vas htio plašiti, ali upravo to se dogodilo i 41. Građanski je imao najbolju momčad u povijesti koja bi harala u 40-ima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet