• Jaro
    10.8k
    Fenomenalna taktički odrađena utakmica i sad već nakon 2 utakmice, to ne može bit potpuna slučajnost.Fan

I to 2 potpuno razlicite postavke igre s potpuno jednakih startnih 11 igraca...
  • Hnlovac
    3.4k
    Još jednom posramio forumsku struku koja je nakon 1 poraza raskidala ugovore
  • Paggini
    71k
    Dobro je ovo bilo, ali još uvijek sam suzdržan i oprezan, odnosno tražit ću otkaz nakon idućeg kiksa
  • Mlađi referent
    14.4k
    Kako mu se momčad lijepo drži za rukice, svi su nasmijani, jeste vidili kako je lijeva strana imala čajanku nasred terena? Prava klapa.

Samo ljubav i prijateljstvo, ništa taktika kod našeg vd-a :hearts:

Ipak, nakon priprema i nezgodnog remija u važnoj tekmi protiv Primorja ili koga već, preživio je i ovo. Ali ako sad izgubi u nizu pet u hendikepu, gotovo je.
  • Noel
    16.1k
    Trubio sam ovdje po forumu da bi ga volio vidjet kao trenera Dinama baš zbog ovakvih večeri. On to ima u sebi. Znao sam da će napravit klapu u momčadi koja diše zajedno. Točno sam zamišljao ovakve europske večeri i slavlja. To je jednostavno Mario Kovačević. Dinamo sa njim nema samo pobjede i rezultat nego ima i napadačku modernu igru. Ovu igru je danas bilo gušt bodrit i gledat sa tribine. Pokazao je snagu ,jakost, muda i uzdigao se nakon šoka poslje Gorice i to na kakav način. Uči na greškama ispravlja se i razmišlja izvan okvira.

Kako dečki grizu, ovako na ovaj način malo trenera može mobilizirat ekipu. Pogotovo ekipu sastavljenu od 15 novih igrača. Reko bi pokojni Ćiro dovest momčad u neko stanje totalnog ludila.
  • Nadmocniji
    517
    Dvije pobjede u hendikepu u razmaku od 4 dana.
    A neki su mu vec sapunjali dasku...
    Sad nek mu sapunjaju macora.
    METLA!
  • Krizy
    61.8k
    Kovačević je na klupi Dinama upisao sedam pobjeda, remi i poraz.

Svih sedam pobjeda su bile u hendikepu :cool: :clap:

7-1-1 24-5

Totaalvoetbal
  • Crni86
    15.6k
    Kova se bas malo opustio sto se vidi i po izjavama, a samim time mislim da cemo tek sad vidjet naseg takticara kovu sta sve ima u rukavu.

Bravo treneru!
  • CastAway1986
    4.2k
    Sjećate li se u novije vrijeme trenera Dinama koji na vodstvo 2:1 ubacuje tri napadački orijentirana igraca ?

Svaka čast treneru!
  • Noel
    16.1k

9 od 10 trenera dam jaja na kopanj bi danas da vodi Dinamo počelo sa tri stopera. Jedan nebi, Mario Kovačević.
  • plavi devet
    612
    Sjećate li se u novije vrijeme trenera Dinama koji na vodstvo 2:1 ubacuje tri napadački orijentirana igraca ?CastAway1986

Ja sam bio oduševljen već s tim da nam trener u europskoj utakmici ne mjenja formaciju i prelazi na igru s trojicom u obrani
  • austrijanac
    7.9k
    Ja sam čuo da do zime ga mjenjamo.
  • Jaro
    10.8k
    Haha, kako je fino piknuo struku Fenerbahcea vezano za Zajca... Fino nasmijao turske novinare...
  • Zvonkec
    353
    Kova nasmijava novinare na pressicama, ubacuje napadače na 2:1 ''stručnjaci'' na aparatima
  • Zagi
    11.8k
    Je, izgledamo kao momčad i to je velika, ogromna snaga ekipe i trenera jer samo kolektiv uspjeva.

Međutim , ne bih išao samo u tom smjeru i uspoređivao Kovu sa Ćirom i Linom i time jednim dijelom umanjio ovu pobjedu.
    Ako se za trenutak maknemo od tog nužnog stvaranja kolektiva, treneru je zadaća istaknuti dobre strane svoje momčadi i limitirati protivničke.

Feneru nakon tekme mogu istaknuti nekoliko izvanrednih pojedinaca ali niti jedan uspješan plan igre.
    Na sve smo bili spremni i sve blokirali.
    S druge strane naš srednji blok je bio izvanredan. Vrlo plitke linije (stalan problem prijašnjih godina) pa posljedično gužva u sredini iz koje je onda lakše napraviti zamku/pritisak na loptu , a po osvajanju smo imali kristalno jasan plan kako doći do prilike.
    I to kroz veznu liniju- naš najači dio momčadi, pa na krilo i do napadača.
    Nije prošlo jednom-dvaput pa ajd, individualna kvaliteta Miška ili Baturine ili neki klasan Petkov potez ili Oršin bijeg nego petnaestak puta.

A još je dug put do stvarne uigranosti.

Bravo Kova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.