• Dzgšb
    1.8k
    Uz ovakva pluća i čitanje igre ,kad se još uigra sa svima ,nebo mu je granica u Dinamu..
  • Dudu
    2.7k
    Najbolja njegova utakmica dosad :100:
  • Crusades
    19k
    Duel, energija, pozicioniranje, trka, ne znam šta je bolje.
  • Jos-Optimus
    7.5k
    ja sam uvjeren da ti nisi išao ni na tjelesni u školi
  • Mali Zeus
    19.6k
    Ispada da neki nogomet gledaju drugačijim očima kad vide da Ljubičić zapravo radi neke nevidljive dobre stvari koje realni ljudi baš i ne vide. Danas opet ispod prosjeka, ali pobjeda je pa je jasna euforija ali budite realni, čovjek je imao 2 (dva) duela, od tog jedan stvarno bitan, i to je to. Dva šuta od kojih je jedan za zatvor i to je sve. Mišić i Zajc da, ovog se ne vidi, i da gledao sam ga individualno i nisam vidio ništa.bobanzg

tetak sam sebe nazvao realnim. Ti eto gledaš nogomet kako treba, a mi ostali nerealno.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Ljubicic je danas pluća ostavio na terenu, a kako je uzeo loptu kad su oni krenuli u neku polukontru, potez utakmice, pokupio je ovacije.crophantom

Trebamo gif toga, školsko uklizavanje, divota.
  • Filip Međimurje
    792
    Tackling 99
    Stamina 99
    Work Rate 99
    ezgif-3ab73dcbf29ab8.gif
  • Crni86
    15.6k
    ma ne ovo je photoshop, sofa kaze da nije tu oduzeo loptu

Samo deri doktore.

Kaj se tice one situacije kad je pucao, iskreno i mislio sam si da ce tak zavrsit. Iz intervjua se vidi da je malo ljut na sebe sta ima pre malu g+a kontribuciju pa sam i ocekivao da ce silit.

Kad probije led, ici ce to kao po špagi i nebu takvih glupih odluka. Ostalo fenomenalan, buduci kapetan dinama.
  • bobanzg
    36
    tetak sam sebe nazvao realnim. Ti eto gledaš nogomet kako treba, a mi ostali nerealnoMali Zeus

Očito netko ima niske i minimalne kriterije kad im je ovo dobro. Ako je doveden kao možda i najveće pojačanje sa isticanim atributima šuta i dolaska iz drugog plana, onda sam s razlogom razočaran. Ne gledam samo zadnju tekmu već od početka sezone. To što on "ore" i trči ko navijen to može i Jozo Gašpar. Za Ljubu doslovno važi ona stara narodna - puno zuji malo meda daje.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Očito netko ima niske i minimalne kriterije kad im je ovo dobrbobanzg

Dečko, daj se zbroji. :lol:
  • deda
    41.3k
    Ljubina standardna utakmica. Čovjek je zvijer na terenu. Onima koji ne razumiju nogomet to je teško uočiti, ali ne zamjeram.
  • Zagi
    11.8k
    Vi koji toliko više razumijete nogomet od nas zaboravljate da Bennacer čeka na tribini.
    Mjesta u veznoj liniji ima samo tri.

Jedva čekam znanstvene radove zašto ovaj , a ne onaj.
  • deda
    41.3k
    Red je da igraju najbolji u tom trenutku, a to ćemo prepustiti treneru.
  • vjeko1701
    19.1k
    Ako je doveden kao možda i najveće pojačanjebobanzg

Pa i nije. Doveden je sa dobrim renomeom ali kao veća pojačanja po očekivanjima se sigurno ističu Beljo, Villar i Benaccer. Ljubo i McKenna su mi drugi ešalon iza njih.
  • blue heart 72
    2.7k
    Ne vjerujem kaj čitam, stvarno ima ovdje "stručnjaka" koji kritiziraju sinoćnju Ljubinu tekmu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.