• Jurki
    19.6k
    I Misic po tome puno zuji i malo meda daje, ali je dovoljno dugo kod nas da se i najveci slijepci uvjere da nam je prevazan u ekipi.
    Nije sve u asistencijama i pogotcima "sa tribine".

Da bas tak "zuji" Turci bi nas pojeli u sredini sa "igracem vise".

Isto tak pa treba deckima vremena da se uklope, nogometasi nisu lego kockice koje slazes kak hoces. Nekome treba vise vremena da se uklopi, a nekome manje.

Mislim da mozemo biti zadovoljni s njim, ali isto tak ocekujem jos bolja izdanja kak od njega, tak i od cijele ekipe.
    Bit ce to sve dobro.
  • Igor VG
    321
    I nakon toga oduzmi od alkohola i sreće jer je Dinamo odigrao jako ozbiljnu utakmicu. Nekima uvijek neka dlaka smeta.
  • sport
    5.2k
    Odgledao snimku,Ljubo igra toliko jednostavno,ne carini loptu,brzo odigrava,odmah otvara,napada dubinu,zatvara,igra presing,ne bih ga mjenjao za još jednog "španera" jer ekipa se ne slaže samo od onih koji lijepo štopaju i znaju bacati lažnjak.
  • NB86
    17.2k
    Sinoc su i na tribini pricali da je ljubo jedini igrac za kojeg nemamo profilnu zamjenu i da ce ga bit tesko rotirat u hnl-u, jednostavno covjek je jako bitan za ovaj dinamo od rasterecivanja misica u pokrivanju terena i defanzivi do dobre kemije s lisicom i valincicem di ta desna strana ocito dobro funkcionira
  • BBB Mataa998
    2.8k

Sve stoji ali stoji i to kad prodje slavlje trener je taj koji ce mu reci da onaj udarac koji je sinoc pokusao je uradio sinoc i nikad vise za svog vremena u Dinamu.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    zasto? Kako znas sta su bile upute trenera? Imas otvoren sut na 20 metara i da ne smijes pucat? Da je zabio sad bi ti bomboni ispadali iz usta.
    Neka je pucao i treba pucat, ne treba svaku situaciju iskomplicirat. Da je dodao Hoxhi, a ovaj pucao na juznu tribinu onda bi bilo ok?
    Ja, recimo, zelim da on i Zajc pucaju vise..
  • Jurki
    19.6k
    ne bih ga mjenjao za još jednog "španera"sport

Potpis.
    Imali smo lani španera Baturinu koji je cesto zgledal ko da mu se neda zivjeti. Ceste viroze, spor ko blato, neodgovoran u obrani.
    Mijenjam 10 Baturini za 1 Ljubicica za kojega sam siguran da bu pokril "pol" terena.

Imamo radnu ekipu za koju mozes reci da ce odraditi posao. Od petica, rolica se ne zivi.
    Daj mi presing i cim jednostavniji, direktniji nogomet. Ako pozelim gledati umiranje u ljepoti.. otisel bum na futsal.

Ja, recimo, zelim da on i Zajc pucaju vise..Efes Pilsen

Ovo ide i ostatak ekipe.. pogotovo protiv bunkera.. rokaj izvana.. nekaj bu uslo.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Postoje stvari koje se u nogometu ne rade. Ako ides 4 na 3 ili 5 na 4 nisi taj koji ce solirati,povuci loptu i sam zavrsiti. To je mogao Messi ali ni on to nije uvijek radio. Jednostavno treba ispostovati suigraca. Ajde da je to vec 4-5 situacija na utakmici gdje on daje loptu a suigraci ne zavrsavaju pa da se onda i on odluci na sut,ali prije toga si vec jedan udarac poslao na tribinu i onda sljedeci put gdje dolazis sa viskom igraca na protivnickih 20 metara ti se tako
    lako odlucis na udarac kao da si na 5 metara od gola. To se ne radi,to je cist pokazatelj kada izgoris u zelji da zabijes gol.
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Odigrao je dobru europsku tekmu, ali ono mora dodati Hoxhi koji bi imao zicer, da je bilo tada dva razlike još bi shvatio udarac.

Također par minuta poslije je Hoxha bio sebičan, a imao je Kuleta u dobroj poziciji na šutu, to nam ne treba pogotovo dok ekipa raste iz tekme u tekmu.

Vidljivo je željan gola ali ne treba siliti, doći će i njegov tajming kad će biti najpotrebnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.