Ovisi tko kaj očekuje. Ako ljudi očekuju da sam zatvara situacije 3 na 1 kada naša ekipa ostane visoko ili da se nadtrčava sa protivničkim krilima. Ako se očekuje da će on iznositi loptu ili graditi napade onda će biti rupa.
Po mom mišljenju, on bi nam trebao ozbiljno nadograditi defenzivne prekide i skok koji su nam uz protivničke kontre rak rana. K tome jedan igrač sa iskustvom kakvo on ima mora postati jedan od lidera svlačionice i mentor svim mlađim defenzivcima u ekipi. Lijevo imamo brzog Vinlofa kojem fali skok i duel pa ima smisla da bude uparen sa sporijim stoperom kojem je pak jača strana skok i duel.
Ako dobijemo u njemu borca i rutinera koji će popraviti jednu od slabijih točaka naše obrane, za mene će biti kapitalac. — vjeko1701
nisi moro al hajd, srećom angažirao sam neke dame stare da mu skinu uroke :joke: — Kujtim Shalla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.