• Blueshadow86
    4.1k
    Prezahvalan lijevi bek. Ne pamtim kad smo imali sigurnijeg. A vjerujem da ima ispodprosječnu plaću. Kakav ulov. :ok:
  • rokikaciga
    5.9k
    Dalicu, reagiraj!
  • hardek
    6.4k
    Jebote ako je Goda ovako dobar, kakav tek mora bit Devetak
  • Marc
    582
    ne znam zašto, i ne želim zvučat patetično ali ovo mi tjera u istom trenutku suze na oči i da poludim i skačem i želim preorat cijeli svijet… ovo treba pokazivat za motivacijske govore.. kakvu tekmu je odigrao ovaj lik… ciljali su ga 75 minuta na tekmi… na njegovu stranu, dok nisu shvatili da mu ne mogu ništa.. svaku situaciju je riješito rutinski… DALIĆU JESI GLEDAO OVO!!!
  • Mlađi referent
    14.4k
    Jedini krimen zbog kojeg je dobio pljuvačinu je činjenica da je jednostavno u ovom trenu bolji od Vinloefa.

Bekčina.
  • The Undertaker
    8.8k
    Bruno Goda kapa do poda.
  • vjeko1701
    19k
    Bruno Goda kapa do poda.The Undertaker

Juznjak
    0-C9-E8-D9-F-9036-4164-B709-C757902-E22-EF.jpg
  • CastAway1986
    4.1k
    Brutalna utakmica , dokazao da je za prvih 11 !
    Ako nastavi ovako ni zalizani ga nece moći ignorirati.
  • DrRatoljub
    246

Pa bez zajebancije je, ako samo gledaš današnju tekmu, odigrao vise dobrih tekmi od Sose zadnje 3 godine.
  • Filip85
    938
    Čvrst je Goda bio kao stijena
    Hrabra srca i kamenih gena
  • Rex Ramae
    3.9k
    Meni je ta priča s njim i dalje jebeno nevjerojatna, fascinantna, nestvarna evo...dakle prosječan HNL bek, cijelo vrijeme je tu negdje okolo iz sezone u sezonu ali nikome previše zanimljiv...da na kraju ostane bez ugovora i netko kaže idemo ga dovesti i tako jebeno ubode, znači za snimiti film...bravo Bruno, top priča, možeš biti inspiracija mnogima, kapa do poda!
  • mlinchica
    4.1k
    Bio je Goda jako, jako dobar onu sezonu kod Sopića, dao čak i nekoliko golova.
    Prošla sezona je totalni misterij. Imao je mislim, nekakvu ozljedu ali onda odjednom sve stalo, prosjedio skoro cijelu sezonu.. i nakon takve sezone dođe u Dinamo?!
    Svi misle da bu ulazio s klupe, a on iskoristi malo lošiji start Vinloefa i odigra ovakav početak sezone.

Malo podsjeća na Pivarića 2018.
  • Crusades
    18.9k
    Na jučerašnjoj utakmici je bilo jako teško odabrati MOTM, ali ovaj čovjek je bez najmanje greške odigrao 90 min. kao rezerva Rijeke.
  • Mali Zeus
    19.6k
    paolo-maldini-ac-milan-football_3447804.jpg?20160413082230

Goda sinoć.
  • Jurki
    19.6k
    Goda - otpadak iz Rijeke jucer bil ko armirani beton.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.