• Crni86
    15.6k
    Referirat cu se tu jer je tu slika. Ali meni je fascinantno kako smo mi jednog velikana u europi pojeli fizicki.

Ono sta su puno puta nama drugi radili, sad smo mi njima. Brzi, jaci, agresivniji. Izgledali smo fizicki kao vanzemaljci nasprem njih. A to dokazuje i ova statistika iznad.

Ne znam da li smo ikada bas toliko fizicki bili superironiji od nekoga u europi.
  • Z brega sam
    148
    81% duela u drugom poluvremenu po Sofi!
    Takav pristup mora biti nagrađen u 99,5% utakmica.
  • Jurki
    19.6k
    istina udarili smo jebacki tempo, stvarno na top razini.
    Jedna mala zamjerka, zamjene je trebalo malo prije napraviti jer smo malo izdusili.

Vucetic sa kondijskim trenerima napravili top posel na pripremama.
  • Kumerle
    1.6k
    Ta priča s Godom kao otpatkom je toliko promašena... čovjek je bio top bek i u Slavenu i u Rijeci i ozljeda ga je udaljila od prvog sastava gdje je onda upao Devetak čini mi se.

Sada je došao u svoj klub i melje i dalje, čak i jače nego prije. Pametan bek, a uz to hrabar i brz. Ma odličan!
  • ElDorado
    6.1k
    U Rijeci nije htio potpisati novi ugovor, zato i je sjedio na klupi
  • nemapredaje
    6.2k
    Pametan bekKumerle

Ovo !!

Jučer u jednoj situaciji pred kraj je bio ostao uz aut liniju 2 na 1. Točno se vidilo kako važe situaciju, razmišljao je i pričekao s reakcijom i na kraju pročitao pas i oduzeo loptu.
  • badjibadara
    7.7k
    Napišite da je Goda reprezentativni materijal, je*em vam sve da vam je*em!
  • Keyser Soze
    16.3k
    Jan Lecjaks, Moubandje, Ljubičić, Perković...

Godine i godine mučenja s lijevim bekom, od užasnih igrača do onih kojima to nije pozicija.

Nisam očekivao da će mi Bruno Goda vratiti vjeru u ovu poziciju.
  • Borovljanin
    316

Mihailičenko, Čabraja, Štefulj... bilo je tu pokušaja. Od svih njih je čak RPG bio najbolji
  • Keyser Soze
    16.3k
    Mihailičenko, Čabraja, ŠtefuljBorovljanin

Potisnuo sam ova prezimena u malom mozgu, zašto vadiš kosture iz ormara?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.