• Liks90
    3.6k
    Pozz ekipa.
    Da imamo svi uvid u današnju prodaju, mogu reci da je u 1 ujutro bilo dostupno 3546 ulaznica, u 7.30h 3532…da je lakše računati :)

Sad u 10.30h smo na 3475
  • BlueNinja
    112
    Za sve vas koji stalno refreshate i čekate da se pojavi koja slobodna karta – dodao sam praćenje po sektorima.

Svakih 60 sekundi provjeri ima li slobodnih mjesta u sektoru koji pratite.
    Ako se pojavi slobodno mjesto, odmah beepne da znate.
    Nakon toga – brzi trk na ulaznice i uhvatite kartu prije nego nestane.

Nadam se da će vam olakšati ganjanje ulaznica!

App: https://zona-karata.live/
  • NitkoBitan
    31.8k
    Preko 10 online na stranici, svi prate oce li se koja oslobodit za SD :rofl:
  • fakin
    1.3k
    ne znam kako će se više osloboditi kad je ustupanje mjesta završilo u ponoć
  • Liks90
    3.6k
    ZD2 je u ponudi još 71 ulaznica
  • deda
    41.2k
    Imam dobru vijest za strpljive. Ustupanje ulaznica bit će omogućeno do pred početak utakmice. TAko da oni koji još nisu nabavili ulaznicu za sjever dolje - udrite F5.
  • NitkoBitan
    31.8k
    Nek klub izda obavijest preko drustvenih mreza.
  • Liks90
    3.6k
    I još je stavljeno u ponudu ZD3 i ZG2 kao sto vidite
  • bbb medimurje
    4.5k
    Nikad nebum shvatil zakaj se to radi s zapadom gore
    Kuzim da je sektor 4 za sponzore i mozda skolu nogometu ali cijeli sektor da je prazan i ne stavi se u prodaju...
  • Liks90
    3.6k
    Ulaznice gotovo pa se i ne prodaju…šteta…
  • fakin
    1.3k
    tko je htio kupio je, ovo u zadnji tren kupuju oni koji bi išli da je vani sunčano i 20 stupnjeva. a najavljena je večeras oluja i teško je vjerovati da će u zadnji tren biti boom s kartama.
  • Dudu
    2.6k
    Ako bude 15k, nije loše
  • NitkoBitan
    31.8k
    a najavljena je večeras olujafakin

Koja mrtva oluja. Svaki drugi dan u Zagrebu izgleda tako, oblacno i jesenska kisa.
  • fakin
    1.3k
    a već smo prošli 578. puta ovu temu. veliki dio ljudi ide u maksimir ovisno o vremenu. kad vide da cijeli dan pada i znaju da će sami stadion biti natopljen i sve mokro i još su najavili da će padati i za vrijeme utakmice jednostavno odustanu od dolaska i ostanu kući. to je onaj dio ljudi koji radi razliku u ovakvim utakmica jel nas 14-15 tisuća ili 21-22 tisuće na stadionu.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Meni je prošlogodišnji Monaco bio jedan od najjačih navijačkih izdanja te sezone, a na stadionu nas je bilo 12k, volio bih da i danas bude ta razina, a ako bude, biti će nebitno je li nas večeras 10, 15, 17 ili 20 tisuća.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.