• Zagi
    17.7k
    Obavezno onda i isprekidane linije novog šenaesterca jer ako nema penala i kmečanja oko zakinutosti za istoga, ima li ova igra uopće smisla?
  • modri-kibic
    1.5k
    I nikad jacom KoprivnicomPaggini

Ipak imaju 13 igrača Slavena na posudbi.
  • NORTE
    24.6k
    Ipak imaju 13 igrača Slavena na posudbi.modri-kibic

Da išta vride bili bi u Slavenu barem na klupi.
  • NKDZ86
    8.5k
    Netko mi je prišao tko nije bio zadovoljan igrom i malo me napao. Nije tako loše, navikneš se - izjavio je tada Kalik za Canberra Times.

uopće nije loše kaže, već se naviknuo, dečki nastavite samo, ko je sljedeći
  • Mrvica
    4.3k
    Izgleda da Kalik voli malo grublje čim mu nije tako loše.. :confused:
    Kakvi su to likovi.
  • NORTE
    24.6k
    manje više ista ekipa Rijeke ka prošle sezone.
    I ove navijam za njih dok god postoje teoretske šanse za borbu za naslov sa hajdukon iako su trenutno bliži borbi za ostanak tako da još kolo-dva i neka onda izgube sve do kraja šta se mene tiče.
    don

Nije bilo nikakvog razloga uopće navijati za njihove pobjede u ovoj sezoni, osim protiv gube.
    Ja sam navijao za prolaze Ludogorca i (petardu) Paoka.
    Predzadnji klub lige, samo bod više od Vukovara, uz igranje KL vjerojatno će u ovoj godini držati donji dio tablice.

Mi smo jedini kandidat za titulu i ovisimo sami o sebi.
    Imamo sve preduvjete za možda i bodovno dosta uvjerljiv odlazak na zimsku pauzu, a onda će Boban pojačati momčad gdje god i koliko god bude potrebno.
  • Omake
    17.7k
    Nevjerojatno kako savršeno pristaje

ed16711e-df08-44d5-9db1-c21de7b17cd3.webp
  • Omake
    17.7k
    Marqu Bin Liwajah
  • Zg123
    3.6k
    Zlomislic i Sanchez fino isprozivali igrace, izgleda da je u Rijeci bas tokiscna atmosfera u svlacionici
  • Sibirski plavac
    9k
    Od kojeg kola bi HRT trebao počet s onim jednim hnl prijenosom u nedjelju?
  • NitkoBitan
    36.9k
    Da, da, svi su krivi samo je Miskovic zasluzan. Cini mi se da smo i mi tu pricu negdje nekad slusali.

Trutinu Radeljica nije prodao iako je mogao dobit neke novce, propala prodaja Jankovica i ode i on negdje besplatno ili za sicu iako je u dealu sa Dinamom dobio ostalih 50%, dao 4 milje za Fruka i pitanje je oce li mu se na kraju to isplatit (i tu je vjv propala prodaja), s obzirom na kvale za LP i dva "padobrana" nikako se nisu pojacali, a malo je falilo i da kompletno ispadnu iz svih kvalifikacija sto je uspjelo cini mi se samo Partizanu i jos jednom klubu u citavoj povijesti.

A ona njegova epski glupa izjava da mu se financijski ne isplati igrat KL ili EL ce uc u anale.
  • hardek
    10.2k
    Zlomislic i Sanchez fino isprozivali igrace, izgleda da je u Rijeci bas tokiscna atmosfera u svlacioniciZg123

S obzirom da je Janković zamijenjen protiv Vukovara na poluvremenu, mislim da je ovo njemu usmjereno
  • Crusades
    24.2k
    mislim nakon prvog kruga, znaci deseto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.