• wolfgang14
    3k
    A mislim moraju do sutra do 18:45… Prosjek bodova nadam se da neće biti riješenje….vlatkomarkovic

kak misliš sutra do 18:45? Kaj će PAOK izać na teren i čekat da vidi oće se židovi pojavit?
  • tp1997
    2k
    The matches already played (including those against the club that withdraws/disqualifies) are not adjusted; those results remain and are included in the average-points calculation.Mathiasovi Chageri

Znači samo je bitno da pobijedimo Maccabi prije nego što UEFA izbaci Židove?
  • crophantom
    2.1k
    Ako ih nisu izbacili do sad, onda nepotrebno sad rade cirkus, kolko god nama djelomično odgovaralo da ne igramo tu tekmu preko Drine.
    Za ovu Bibijevu novu ofenzivu se znalo mjesecima ranije da ce ići, sad su se sjetili jbt
  • tp1997
    2k
    Nama uopće ne odgovara da ne igramo. To nam je najlakše gostovanje.

Ovako ovisno o rezultatima mi možemo završiti sa npr 1.34 boda iz tog kola, dok drugi klubovi koji igraju po 8 tekmi uredno mogu uzimati po 3 boda u tom kolu.
  • don
    16.1k
    zbog Dinama, nadan se da ih neće izbacit. Ako to nisu radili do sad, zašto bi sad? Nije rat jučer krenuo.
  • Chempers
    848
    Jbt pa nije taj Maccabi toliko loš da bi nam 3 boda bila garantirana samo se treba pojavit. Prošli su Kijev, ispali tijesno od Pafosa, mi od poluvremena do poluvremena variramo od odličnog do očajnog.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Nama nikako ne odgovara jer (ako sam ja dobro to skužio, mada mi je još uvijek nejasno) ćemo dobit taj neki prosjek bodova koji praktički ni teoretski ne može bit 3 boda (okej, ne može niti 0), a to nam je najlakše gostovanje i jedna od 2-3 tekme gdje smo favoriti. Ovako ćemo dobit 1.6 bodova i vjerojatno ništa novaca i koeficijenta
  • hardek
    6.4k
    Ja ne kužim kako je UEFA uopće mogla donijeti taj pravilnik s tim bodovanjem. Ne kužim kako je to uopće legitimno jer ekipa koja je izvučena da igra s izbačenom ekipom, više nema iste uvjete kao ekipa koja nije izvukla izbačenu ekipu.

Hoću reći da 28/36 ekipa u Europskoj ligi više ne može osvojiti maksimalni broj bodova, pa ne vidim kako to može biti po pravilima. Kako se može u istom natjecanju natjecati ekipa kojoj je plafon 24 boda i ekipa kojoj je plafon 22 boda?
  • Pacho
    5.8k
    Kako bi se to racunalo za koficijent? Neozbiljno je to sve skupa, pogotovo kad uzmes u obzir da nekome poput nas razlika izmedu poraza ili nerijesenog i pobjede moze odrediti da li smo nositelji, da li direktno ulazimo u skupine, itd. Igraju se sa stvarima koje klubovima mogu izbiti milijune eura iz dzepa, a mogli su ovo rijesiti jos davno.
  • Ivan0302
    1.1k
    Hoće na svakoj tekmi biti bezalkoholna piva ili je ovo sutra izuzetak?
  • BBBaranja
    4k

Pisano je o tome ovdje,samo je sutra bezalkoholna piva..
    Na ostalim tekmama ce je biti..
  • tp1997
    2k
    Prema Daily Mailu, Katar lobira da se taj sastanak održi ali on kao takav još nije ugovoren uopće, a na UEFAinoj stranici stoji da im je idući službeni sastanak 3. 12.
  • vlatkomarkovic
    1.9k

A mislim to je kao zadnji rok, nakon toga svako izbacivanje je tek van ikakve pameti i razuma iako je to davno napustilo prostoriju, ali očekujem konačnu odluku do tada…
  • Teofil Kateran
    3.3k
    UEFA je baš napravila glupu situaciju. Ja sam apsolutno za izbacivanje svih izraelskih klubova te po meni isti ne bi trebali igrati europska natjecanja i da nema rata. Ali UEFA ovako kasnim potencijalnim izbacivanjem šteti drugim klubovima koji apsolutno nikako nisu krivi za ovu situaciju.

Nije pošteno da se dobije prosjek tih bodova jer mi apsolutno jesmo favoriti protiv Maccabija. Ne podcjenjujem ih, ali realno imali bismo velike šanse za odnijeti sva 3 boda u toj utakmici. Ne bi bilo fer da dobijemo manje bez borbe. Razumijem i da nije pošteno sa strane drugih klubova da se nama piše 3 boda i rezultat 0:3, ali koliko ja znam u nogometu se uvijek utakmica bez borbe pisala upravo tako u korist suparnika.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Razumijem i da nije pošteno sa strane drugih klubova da se nama piše 3 boda i rezultat 0:3, ali koliko ja znam u nogometu se uvijek utakmica bez borbe pisala upravo tako u korist suparnika.Teofil Kateran

To bi bilo "najmanje nepošteno" jer su svi imali jednake šanse za izvuć taj Makabi. Kažem, desetljećima se odlučivalo bacanjem novčića, totalno debilni način, ali oba tima imaju jednaku šansu za proći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet