• Progressive overload
    275
    Zašto ne, neka igraju za tjedan dana ili kad ce vec biti slobodni termin.
  • Ludovic IX
    9.9k
    kog će u ECL umjesto kieva? hajduk :) možda će gledat broj dolazaka u zadnju trećinu pa po tome izaberu
  • NB86
    17.2k
    Koliko citam po internetu lobiralo se da ne bude sastanka od strane izraelaca jer su kao svjesni ako se odrzi da ih se sigurno izbacuje, bumo vidjeli nikad ne znas s uefom al rekao bi da su vece sanse da necemo igrat sto je po meni za nas dobro makar bi mozda uzeli 3 boda, 1 utakmica manje u sad ovom rasporedu je poklon s neba
  • criticus
    5k
    Jel se zna kad je taj sastanak danas?
  • NitkoBitan
    31.8k
    Jel se zna kad je taj sastanak danas?criticus

Pomalo, ne radi ta ekipa od 8 do 16. Dok se naspavaju, pojedu fin ruckic, sjednu za stol...
  • pencilneck
    990
    Imamo li ijedan pouzdan izvor da će do sastanka uopće doći?
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Ova odluka će biti sramotna, ako bude… Koji mrtvi prosjek bodova…. Općenito ovo odjedanput izbacivanje Maccabija je retardirano….. Ne bi da je ovo sve počelo jučer pa ne znamo šta ćemo…. Da se razumijemo i pobjeda od 3-0 bi bila nepoštena…. Ako već žele ih izbaciti jedino pošteno bi bilo da stave loptice od svih klubova koji su ispali u PO fazi Konf lige i izaberu novog protivnika… Iako do ovog nije trebalo doći….

Na stranu sto mi svi sve mislimo o Izraelu ili Palestini politički, ovako usred natjecanja mijenjati pravila je užas! Znali su u UEFA-i da je ovakav scenarij vrlo lako moguć, nama su uzeli jedno gostovanje jer donedavno je Maccabiju bilo sve dozvoljeno tako i igrati na stadionu koji ne zadovoljava UEFA EL grupnu fazu kriterije. Također su svojim postupcima utakmicu koja je ionako rizična jer igra izraelski klub podigli next level rizičnosti tako da Dinamo mora u Srbiju. I prošli tjedan je sve to bilo ok. Sada odjednom je sranje, sada počistite to sto ste napravili pustite utakmice da se odigraju i još realno Dinamo bi trebao biti dodatno kompenziran jer ima jedno gostovanje manje i ekstremno veći trošak sigurnosti. Jer naši igrači i delegacija idu u Srbiju igrati protiv izraelskog kluba!
  • NORTE
    20.2k
    Ne pratim toliko sukob u Gazi, ali što se točno tamo promjenilo u odnosu na euro kvale u kolovozu da se dan - dva prije početka ligaške faze raspravlja o izbacivanju Izraelaca ?Filip85

Krenuli su u novu kopnenu ofenzivu i osvajanje grada Gaze kojeg su prethodno 90% razorili i sravnali sa zemljom, a sada granatiranjem ruše i preostale zgrade.

Već prognani milijuni, pobijeno 65 tisuća ljudi i djece, a ima ih vjerojatno još pod ruševinama, preko 20 tisuća djece su postali invalidi, a oni idu u totalno etničko čišćenje.

Uefa Superkup prije mjesec i pol dana je na terenu otvoren transparentom zaustavite rat protiv djece.
  • hardek
    6.4k
    Uf, iako mi se do jučer činilo nemogućim sada mi se čini izvjesnim
  • Paggini
    70.5k
    UN pozvao UEFA-u da izbaci Izrael.Niko1986

Paggini pozvao UEFA-u da izbaci Izrael i papu Lava da okupi ponovno sve kršćanske zemlje i povrati Jeruzalem
  • Marktwain
    875
    Samo sljedeći put kad osvojite i opljačkate Zadar, na Crkvi svete Stošije stavite sveti plavi barjak.
  • NitkoBitan
    31.8k
    Dobro ocel ta odluka vise :roll:
  • NORTE
    20.2k
    POVIJESNA prilika da ih se zasluženo izbaci.
    GyTXeLkWQAUDh-M.jpg
    images?q=tbn:ANd9GcR1DHM3bVkCSZ7S-1Ug3IuSCh-glFhF1Ko_7kAPEEIrDLLF9Nz3LcicKVQe&s=10
  • vlatkomarkovic
    1.9k

A mislim moraju do sutra do 18:45… Prosjek bodova nadam se da neće biti riješenje….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet