• Droljo
    21.2k
    I onda dobijemo 2.423 boda...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    U koliko sati bi se trebala objaviti neka odluka?
  • periklo
    152

Znaci po ovom bi se za nas slučaj gledali rezultati svih utakmica klubova iz prvog pota koji igraju u gostima protiv klubova iz drugog pota i dobio neki prosjek i zaokruživao na cijeli broj?
  • periklo
    152
    Znaci ovo bi bile utakmice koje bi se u tom slučaju pratile:

Celtic - Roma
    Victoria Plzen - Porto
    Ferencvaros - Rangers
    Braga - Feyenoord
    Crvena Zvezda - Lille
    Fenerbahce - Aston Villa
    Lyon - Salzburg
    PAOK - Betis

Realno bi od toga mogli očekivati 2 boda…

Kaj sa koeficijentom u tom slučaju?
  • Fan
    1.4k
    Nebi bilo pravedno da dobijemo 3 boda prema ostalim sudionicima lige. Dobivaš neki prosjek bodova koji su osvojili klubovi iz tvojeg pota protiv klubova iz pota maccabija. Neka me ispravi netko, ako sam krivo shvatio pravilo...K3p

Tek ovo bi bilo nepravedno. Znači ako svi domaći pobjede, mi dobijemo 0 bodova?!?
  • NORTE
    20.2k
    Dobro je da su ovi pot 2, a ne 3 ili 4...
  • Georg Koch
    6.7k
    Po svemu sudeci, nama bi bilo puno bolje da se tekma igra, nego gledati neke prosjeke i nadati se pobjedama gostujucih ekipa i slicno. A realno, dan prije pocetka samog natjecanja, koliko je bas izgledno da ih izbace?!? Ne mislim da je.

M. Tel Aviv po TM-u vrijedi 26 miliona, usporedbe radi Osijek 20, Rijeka 36 cini mi se.
    Kako god, izraelci igraju "u gostima" dakle nemaju eventualnu prednost domaceg terena, a igracki vjerujem da smo jaci.
  • NORTE
    20.2k
    Bez obzira na sve, činjenica je da se sastanak održava dan prije prve utakmice njihovog jedinog preostalog kluba u natjecanjima pa i to pokazuje da postoji mogućnost da budu izbačeni.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Ono dok srce želi da ih se izbaci, a razum navija da ih se ostavi :chin:
  • Sajla
    13.6k
    Kako god okrenuli, ovo ne može biti pravedno. Mi bi igrali s njima na neutralnom terenu, bez gledatelja praktički, a uspoređuje se s gostovanjem kod Turaka, Celtica i sl. UEFA se opet dovela u glupu situaciju u zadnji tren, a nije da je situacija danas toliko drugačija u odnosu na prije mjesec ili dva.
  • K3p
    328

Pa ovisi kako kotiraš u ogledu s drugom stranom. U našem slučaju gdje smo bliže osvajanju 3 boda bi to mogo bit zapravo gubitak i nepravda. Jer nam je oduzeta mogućnost da uzmemo sva 3 boda umjesto tih 1.7 ili 2.2, karikiram brojke.
  • miro
    7.5k
    Uzeo bih odmah te bodove, nismo mi tamo bas neki favoriti, ako smo uopce. Plus, dobiješ jedan tjedan odmora više
  • db-izbjeglica
    18.4k
    ja bi da se igra.

nije to ne znam kakva momčad, igra se na neutralnom terenu, pred vjerojatno praznim stadionom.
    nije nekakav daleki put za momčad... uzeo bi šansu da će se utakmica dobiti na terenu.

uostalom, tako je najpravednije i najpoštenije u sportskom smislu.
  • Peškaman
    7.9k
    Izgleda da je stvarno tako po pravilima ali nekako mi je nepravedno jer ekipe koje je izvukla ekipa Maccabija nemaju mogućnost svojom igrom osvojiti 24 boda (8 utakmica) već 21 bod + moguća 0-3 boda - pritom ovise o drugim ekipama i njihovim rezultatima.

Razumijem i da je nepravedno prema drugim ekipama ako se upiše bez odigrane utakmice tri boda ali svaka ekipa je imala istu mogućnost izvući Izraelce u ždrijebu.

Ovdje krivicu snosi UEFA koja je jednostavno morala odraditi taj sastanak tjednima prije i razjasniti klubovima/navijačima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet