• Thor
    815
    A nekak brijem da se nebu nis dogodilo. Tj da ih nece sankcionirati. To bi bila zapravo ozbiljna politicka odluka. Nisam siguran da su je spremni donositi.
  • emilperska
    11.7k
    Ovo je izvanredna situacija u kojoj će se netko svakako osjećati oštećenim. Ako ne možeš mijenjati raspored i ubacivati zamjenski klub, a ne možeš jer je prva tekma za 3 dana, druga za 10 dana i morao bi odgoditi cijelo natjecanje te eventualno raditi novi ždrijeb što se 100% neće dogoditi, onda imaš samo dvije opcije:

Registrirati sve utakmice Maccabija porazom 0:3, odnosno njihovim protivnicima upisati pobjede
    Poništiti sve utakmice Maccabija i de facto "kazniti" osam klubova utakmicom man
    Bosskovitz

Velim.. Opcija je ubacit Anderlecht i njihovu 1.utakmicu prebacit na 18.12. kada je u EL pauza.
    To se isto spominje i meni je to realnije kada bi se islo s izbacivanjem u sto također sumnjam..
  • Zagreb1992
    2.6k
    UEFA bi samo napravila lakrdiju od natjecanja da izbace ih par dana prije prve utakmice ..sumnjam da će si jedna takva organizacija dopustiti to
  • Fan
    1.4k
    Velim.. Opcija je ubacit Anderlecht i njihovu 1.utakmicu prebacit na 18.12. kada je u EL pauza.emilperska

Ovo nije opcija i neće se dogodit.
    Shvati, ili se neće dogoditi ništa ili će se protivnicima pisat 3-0.
    95% sam siguran da će biti ovo prvo.
  • emilperska
    11.7k
    Shvati, ili se neće dogoditi ništa ili će se protivnicima pisat 3-0.Fan

Pa ja tvrdim da se nece nista dogodit.. ali se ne slazemo oko opcije kada bi se dogodilo.
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Rezultati naših protivnika:
    Midtylland dobio Viborga doma, Malmo izgubio od Djurgardensa.

Fener danas gostuje kod Kasimpase, a Celta kod Raya.
  • tp1997
    2k
    Pretpostavljam da ne postoji nikakva opcija gdje se ide u potpuno novi ždrijeb?
  • Georg Koch
    6.7k
    naravno da ne, utakmice su za 3 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention