• Paggini
    71k
    Video na sluzbenom FB je uhvatio fenomenalan kadar za onaj prekrsaj nad Hohxom u prvom poluvremenu...
    Arber nije imao sanse. Penalcina k'o kuca.
    badjibadara

Stari moj, nevjerojatno - sad kad gledam. Znaci cijelo tijelo mu je povukao.

Treba tegati zvonu da vidi, koji mu je @? BanBoban1941?
  • badjibadara
    7.7k
    https://www.facebook.com/dinamo/?locale=hr_HR @Droljo

Stari moj, nevjerojatno - sad kad gledam. Znaci cijelo tijelo mu je povukao.

Treba tegati zvonu da vidi, koji mu je ? BanBoban1941?
    Paggini

A pazi kako mu je koljeno propalo u jednom trenutku. Mogao se tu zestoko sjebati.

I faul na Zajcu :lol:Efes Pilsen

Ovo je morao vidjeti i sankcionirati. Tri puta vracam tu situaciju. Lik ne gleda loptu, direktno ga u cjevanicu lupa
  • rioda
    10.5k
    Whats-App-Image-2025-09-22-at-16-32-26.jpg

Grli ga čvršće nego djeca medeka prije spavanja
  • Jurki
    19.6k
    Znam da nogomet nije balet, nebi nikad ni trebal biti.. ali ljudi moji jel to sportski i fair play igra da nase igrace udaraju šakama, bodychekovi, povlacenja za dres?
    Ovaj start na Hoxhi ak nije penal onda u kurac sve..
  • Sajla
    13.6k
    2:23, Šarlija na Zajcu. Za zatvor, nije ni faul suđen.

• Crni86
    15.6k
    Zanima me sta ce rec sudacka komisija. Tovarima su se javljali za zuti karton. Da vidimo objketivnost sudacke komisije na dijelu.
  • Omake
    12.4k
    Aftermovie jako elegantno rješenje kako ukazati na očite propuste.
  • Filip85
    943
    Neki od komentara ispod Štorijinog videa "Dojmovi na drugu"

"Ne mogu virovat sta cujen.. dinamo nas nije izdominira samo zato sta nisu ni igrali na 100% zasto bi se trosili protiv jadnog hajduka ceka ih europa sta mi ocekujemo?? Kupujemo igrace ala rebic koji nije igra 3 godine, neke no name spanjolce jedina pojacanja su nam iz gorice i lokomotive tuzno!!! I da Luka posjed nije dominacija, vidilo se da nam je posjed pusten, ajde nisi moga mozda zaustavit onu Bakrarovu bombetinu ali da ti Hoxha prosece po ciloj polovini terena je Bogu za plakat!! Bamba je moga odlucit utakmicu a moga je u Beljo prije toga?? Da je baba musko zvala bi se dusko. Nadigrani smo i tocka!"

"Točno, dinamo nije izdominirao, nego se sa 30% zalaganja prošetao poljudom i to zbog srijede i fenera. Druga bitna stvar, da je u 13. min ono napravio dominguez nad ćaćom, bilo bi probijanje na teren sa sjevera, crveni, penal, lopovi, 3 godine bi slušali kako se opet pokralo hajduka"
  • mlinchica
    4.1k
    Baš to. Klub može poslati HNSu da si pogledaju (ako ima tko pogledati?), bez da ih se javno proziva.
    A javnom objavom na dm, daje navijačima priliku da vide, izrezuju, sheraju, a tako će doći i do medija i širih masa.

A pazi kako mu je koljeno propalo u jednom trenutku. Mogao se tu zestoko sjebati.badjibadara
    A to je isto tako i pridonijelo njegovom padu.
  • Pacho
    6k

Navodno su se cak i SKOJ-evkama na zapadu digle dlake na nogama.
  • prefontaine
    3.8k

Zadnji put sam ovako ženu zagrlio kad je imala treći carski.

Dobro, ne znam jesam li baš ovako jako, ali blizu ovoga, sigurno.
  • Paggini
    71k
    https://www.youtube.com/watch?v=UkN0_aJo2aY

Nije mi namjera promovirati ovog patološki nebitnog kamenjarskog tovarčića, ali dečko je snimao na istoku, nije kenjao ništa tijekom tekme i čuju se samo i isključivo boysi.

Evo, kad vam krenu sa klasičnim "a kamere su na zapadu glupane, kako si glup pa to ne razumiješ glupane glupi kako to ne znaš", samo mu pošaljite ove snimke SA ISTOKA poljuda

D O M I N A C I J A
  • Pacho
    6k

Izgleda kao ninja kornjaca s AIDS-om
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.