• PetkoDaniOršaGol
    868

"I još važnije pitanje, gdje ta lova završila od 2016. do sada"

Pa u novim terenima i obnovljenim svlačionicama niželigaša i nogometnim kampovima i ostaloj infra... oh, wait...
  • NVKOD
    8k
    Žalosno je vidjeti da Dalić konstantno zove panja Ivušića u reprezentaciju. Ako je itko zaslužio poziv, to je onda Zelenika, kontinuirano je dobar u Varaždinu.
  • KtcGoat
    1.3k
    Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski

Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Josip Šutalo, Josip Stanišić, Marin Pongračić, Martin Erlić, Luka Vušković

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Lovro Majer, Martin Baturina, Kristijan Jakić, Petar Sučić, Nikola Moro, Toni Fruk

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Budimir, Marco Pašalić, Franjo Ivanović

Pretpozivi: Nikola Vlašić, Bruno Petković, Josip Juranović, Mislav Oršić, Borna Sosa, Luka Sučić, Petar Musa, Igor Matanović, Domagoj Bradarić, Ivan Smolčić, Karlo Letica, Ivor Pandur.
  • rokikaciga
    5.9k
    Dalic je pozvao 7 stopera
    Jedan moze odigrat desnog beka (Stanisic) a jedan ljevog (Josko)

Na pretpozivu su Bradaric, Sosa, Juranovic, Smolcic od bekova
  • KtcGoat
    1.3k
    A od toga Sosa i Jura ne igraju, bekovi su bas u kurcu
  • Mali dioničar
    18k
    Jedan moze odigrat desnog beka (Stanisic) a jedan ljevog (Josko)rokikaciga

Jakić je igrao dobro desnog, a Gvardiol će vjerojatno igrati lijevog. To je za Prag dovoljno uz Stanišića ako se oporavi, a protiv Gibraltara može beka igrati i Kotarski.
  • Dendle71
    207
    Letica? Kako je pak njega izabrao? Doduše tek pretpoziv ali trenutacno nije kalibar za repku.
  • rokikaciga
    5.9k
    Ma jasno ali to je opet trpanje veznih na bekove. Ne razumijem zasto se Bradaricu ne pruzi sansa na drugoj strani pa da Josko igra svoju prirodnu poziciju.

Decko ima jako dobar CV, miljun utakmica u ligama petica, koliko vidim cisto solidno odraduje svoj posao..a nigdje ga na mapi nema
  • KtcGoat
    1.3k
    slazem se, mogao bi ga probati u ove dvije utakmica, ne znam sto moze izgubiti
  • Marley
    4.9k
    Kad god smo dobro pokriveni stoperima, a sad stvarno jesmo, onda radije gledam Joska na beku. Jer mislim da najbolje moze to odigrati, tko drugi moze bolje? Po meni je steta trositi Joska na stoperu, kad znas da je alternativa za beka neusporediva.... desno Jakic isto bio vise nego dobar.
    S druge strane, Caleta Car mi se pokazao jako ugodnim iznenadjenjem otkad je uletio u pricu, stvarno je sve odradio korektno. U paru sa Sutalom, ja tu ne bi nista mijenjala. A u slucaju ne daj Boze ozljede, Erlic se pomalo vraca pa se i na njega treba racunati, Vuskovica probati isto. Pongracic mi je zadnja opcija.
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Ivusic na popisu....

Citam bas komentare i nista mi gore nema nego kad kazu ivusic, kahlina, pandur letica nebitno tko je 3 golman svakako nece braniti, nije to bitno kog zove. Kakvu ti poruku onda saljes ostalim igracima i golmanima, nebitno u kakvoj ste formi i kako branite, niste bitni. Pa taj poziv bi bar trebao biti potvrda forme i kvalitete, zovi igrace koji zasluzuju mjesto svojim igrama. Njima ces pomoci tako sto ces im dati do znanja da cijenis ono sto rade i da je to putokaz svima koji sanjaju reprezentaciju.
  • Jaro
    10.8k
    Cek, njemu je stvarno Ivusic na popisu?
    Jbt, bilo koji gomaan u HNLu je trenutno ispred njega... Daj Pandura, ma i Leticu...
  • Jurki
    19.6k
    Ivusic na popisuGoncalo Santos

Kak ne kuzis? Covjek je u fantasticnoj formi, te ga treba vratiti u zivot micanjem iz one toksicne atmosfere.
    Onakve golove koje on kasira, to treba uspjeti.
    Dobiti gol na prvu stativu, da se lopta odbije od njegove noge u gol ko od drveta je za vratarske anale nogometne igre.
    Jbt npr Zelenika je godinama ponajbolji golman lige pa nemre ni ko treci golman prismrdjeti ni pretpozivu.
  • ElDorado
    6.1k
    oni nisu familija
  • Paggini
    71k
    Kakvu ti poruku onda saljes ostalim igracima i golmanima, nebitno u kakvoj ste formi i kako branite, niste bitni. Pa taj poziv bi bar trebao biti potvrda forme i kvalitete, zovi igrace koji zasluzuju mjesto svojim igrama. Njima ces pomoci tako sto ces im dati do znanja da cijenis ono sto rade i da je to putokaz svima koji sanjaju reprezentaciju.Goncalo Santos

Odlično napisano, pogotovo jer dolazi svjetsko prvenstvo. 99.9 posto hrvatskih igrača bi ubilo samo da budu na popisu i doživi to svjetsko kao ultimativnu nagradu svoje karijere, čak i bez odigrane minute, a Dalić to gleda tako olako i zajebantski - on je s nama već godinama, sta cu sad nekog drugog zvat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.