• C@ptain Koons
    264
    Tri medalje Hrvatske na 3 svjetska prvenstvaOmake

Valjda dvije medalje na 2 svjetska prvenstva :grin:
  • Jurki
    19.6k
    svake godine ista stvar. Mijenjaju predsjednike, sportske direktore, trenere i sve ostaje isto.
    Ocekuju od nikakvih financija i ocvalog Livaje čudo, a čuda se ne događaju svaki dan.
    Livaju su trebali utopiti kam god jer se definitivno ispuhal, a i procitali ga i limitirani Hnl igraci.

Mr Football, Kalinic, Francuz, Gvizija i Raketa... svi populisti, svaki na svoj nacin.

Lani je bilo "da nam je Garcija bili bi prvaci", sad im ni taj isti Garcija vise ne valja.

Živija kružni tok.
  • Paggini
    70.2k
    Valjda dvije medalje na 2 svjetska prvenstva :grin:C@ptain Koons

Racunao je i svjetsko 2026.
  • NORTE
    20.1k
    @FazeN za kojeg si ono igrača pisao da je NH inzistirao da ga se dovede?
    Je li to bio Rebić ili tko?
  • FazeN
    2.1k

Rebić je doveden isključivo radi pritiska Udruge na klub.
    Sjećate se da se desilo par dana prije nego je Rebić došao da je izašla vijest da su pregovori propali, tad je Udruga pritisla Vučevića da riješi to i probije limit plaće koje su spominjali kroz stabilizaciju neku.

Rebić nema samo 500k, Rebić neće dati 2 gola u HNL-u

Edit: U prijevodu kao svaki njihovi transferi, zamazati oči debilima dolje jer si doveo kao neko zvučno ime, a ovaj se oprostio od nogometa odavno.
    Karta dole i ladi jaja
  • db-izbjeglica
    18.4k
    ja sam davno rekao da će osijek nakon kraja mađarske oligarhije (koji će neminovno doći) ispasti iz lige.
    moguće da se to dogodi i prije, ako se u drugoj ligi stvori ozbiljan klub i uđe u prvu ligu.

bljesnuli su na početku te mađarske priče, al sve više i više tonu, to više jednostavno nije slučajnost i nekakva loša forma, već njihova realnost.
  • NORTE
    20.1k
    ja sam davno rekao da će osijek nakon kraja mađarske oligarhije (koji će neminovno doći) ispasti iz lige.db-izbjeglica

Izbori u Mađarskoj su za šest mjeseci.
    Ako Orban izgubi izbore mađarska pipa se trajno zatvara i nestaju im mađarski sponzori.

Hoće li u tom slučaju nekome prodati klub to ne možemo znat, ali ako ništa drugo imat će stadion i kamp, koje doduše treba i održavati, a koliko se pisalo s time i sad postoji problema.
  • Mr Anderson
    14k
    Rebić nema samo 500k, Rebić neće dati 2 gola u HNL-u

Edit: U prijevodu kao svaki njihovi transferi, zamazati oči debilima dolje jer si doveo kao neko zvučno ime, a ovaj se oprostio od nogometa odavno.
    Karta dole i ladi jaja
    FazeN

Vidi se na snimci nakon onog traljavog šuta kraj gola pred kraj utakmice. Rebić se smješka sam sebi, vidi se da je u fazi bolikurčine. I neka je, treba debilima izmusti zadnji cent.
  • Jaro
    10.8k
    Izgorio Notre DameOmake

Obnovio se Notre Dame...
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Objavio Maxsport na youtubeu studijsku emisiju od jučer. Zanimljivi komentari ispod :rofl:
  • Omake
    12.3k
    Netko gomila TV komentatore, TV analitičare, novinare, podcastere, youtubere da bi stvorio lažne narrative i zbilje. Dok netko drugi gomila titule, trofeje i europske uspjehe. Nismo isti!
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Prošla su dva dana od derbija, mi još nemamo niti jedan članak o krvničkom i koljačkom startu Marka Livaje na Domingueza. Da je obrnuta situacija, već bi imali jedan #ErcegCam, tri članka objektivnih medija, 15 minuta debatena TV-u kako je Dinamo pobjedio ali ostaje gorak okus poguranca od strane suca, par objava Crnih Kesa kako su Lokomotiva i Dinamo imali isti mail 1493. netom nakon Krbavske bitke, a Index bi izbacio feljton #KronologijaJednogKriminala sa Vrbanovićem i Šukerom kako grle Mamića.

Ne samo da nije bilo kartona, igrač nije niti upozoren za takav pogibeljan start i lakat koji ide u glavu igrača. Suđenje se samo secira kad je protiv nas.

#selektivniPravednici
  • FazeN
    2.1k
    večeras ide #Ercegcam(naravno ne to krindz tovarsko ime) s moje strane, na putu sam pa nadam se da stignem izbaciti.
    Nevjerovatno je loše odsuđeno, mi smo pod dojmom pobjede vjerujte da je čovjek kriminalno sudio.
  • Mali Zeus
    19.5k
    Pitam se hoće li sudačka komisija imati analizu o tome, kao što je imala o žutom Radeljića protiv Hajduka.

Nešto mi govori da taj film ne bumo gledali.
  • Crni86
    15.4k
    Nevjerovatno je loše odsuđenoFazeN

Neki su toga svjesni bez obzira na nasu pobjedu. I bas zato sada treba biti glasan i pricat o sudenju.

Pobjedio si, ali su te izmasakrirali. Neka vide da necemo sutit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet