• Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Jedini od igrača koji obavlja posao na svom radnom mjestu. Bravo Kule
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Kule stvarno sazrio, svaka cast. Ona energija trka pri ulasku. Bravo Kule.
  • CastAway1986
    4.1k
    Kapa do poda za gol i borbenost..Nek bude primjer svim ostalima!
  • San Lorenzo
    22k
    Gospodin Gol.
  • Fan
    1.4k
    Ima pun k mana, al kad vidim kolko se čovjek trudi i želi u odnosu na ostale, mogu mu samo reć: oprosti.
    Oprosti za sve gadosti koje sam pomislio, rekao, napisao o tebi, gadim se sam sebi kad razmišljam o tome.
    I da, promašit će opet zicere, i svi znamo da nije prva špica, i svi znamo da ćemo kolutat očima na neke situacije i koliko god i dalje mislim da samo trud i želja nisu dovoljne, bogami kad pogledaš druge - nekad i jesu.
  • NKDZ86
    5.7k
    ali onakav ulazak u igru, Kule legendo :heart:
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Kule je doslovno jedini zaslužio pozitivnu ocjenu nakon one sramote sinoć. Čovjek je zabio gol iz dosta teške situacije svojim prvim dodirom na utakmici. Stvarno mi je nevjerojatna činjenica koliko zabija u odnosu na minute provedene na terenu. Bilo je puno pljuvanja po njemu, svi smo ga kritizirali, ali stvarno zaslužuje poštovanje.
  • Marley
    4.9k
    Poseban je gust kada ti netko od "tvojih", onih najvise osporavanih i ismijavanih, ovako "vraca". Jedan od onih u koje vjerujes od samog pocetka, unatoc rollercoasterima uspona i padova.
    Vjerujem da mu puno znaci kako ga je krenulo, e pa dragi Sandro, znaci i navijacima. Nekima od nas jos i vise.
    Purgeru nas, hvala ti sto si bio svijetla tocka sinoc :heart:
    Samo nastavi svoj film i ne daj se smesti nikada.
    (A moram pohvaliti i kopacke ovaj put haha).
  • prefontaine
    3.7k
    Poseban je gust kada ti netko od "tvojih", onih najvise osporavanih i ismijavanih, ovako "vraca". Jedan od onih u koje vjerujes od samog pocetka, unatoc rollercoasterima uspona i padova.
    Vjerujem da mu puno znaci kako ga je krenulo
    Marley

Jedva čekam dan kada ćeš ovo upisati na temi Ivan Nevistić #33

Na prvu, kad sam vidio tko piše, sam pomislio da sam već u toj temi, pa razmišljam si WTF?!
  • Marley
    4.9k
    nisi, nisi u krivoj temi. Kule je jedan od onih radi kojih sam nekoc ulazila u zesce sukobe po drustvenim mrezama (dok se nisam opametila haha).
    Pa sam imala potrebu napisati, jer mi je zaista bio tracak sunca u onoj tmurnoj predstavi sinoc.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Vidim da nema komentara na njegovoj temi pa da otvorim bojište prije Fenera. :joke:

Koliko god nisam njegov fan po pitanju igračkih kvaliteta, mislim da treba započeti u prvih 11 prije Belje ili u nekoj kombinaciji s 2 napadača za što sumnjam da će se odlučiti Kovačević. Ajmo ovako, da se ne lažemo, Beljo nije na razini zadnje 3 tekme. Protiv Varaždina jedan od glavnih krivaca za gol, protiv Gorice loš kao i ostatak ekipe, protiv Hajduka je praktički bio nevidljiv. Ok, našao se u onoj šansi što je promašio, odnosno Ivušić mu je obranio i stvorio si je jednu šansu gdje je možda trebao i dodati. Imao je svega 1 (jedno) dodavanje ako statistika ne laže. Jednostavno je bio nevidljiv. Osim toga, pristupom nije na razini, a ne znam niti koliko igrom slijedi trenerove ideje. Previše se izvlači po loptu, ponaša se kao Petković, a jednostavno to nije za njega. Protiv Gorice je dobro naživcirao suigrače koji su nervozno širili ruke kada je zadavio jednu loptu na centru. Jednostavno, nije na razini. S druge strane, Kule je pokazao kakav pristup treba imati igrač Dinama te, na kraju krajeva, ima znatno konkretniji učinak do sada. Nema nedodirljivih, mislim da je Kule prije svega zaslužio priliku da započne protiv Fenera, a Beljo hlađenje. Mislim, to je jedino logično, nemaš se što šlepati ma račun rezultata, a dobre stvari treba nagraditi. Dakle, nadam se Kulenoviću u prvih 11 protiv Fenera.
  • Fatos Beqiraj
    213
    Doslovno je Beljo na poljudu bio opca opasnost svaki put kad je lopta kod njega, ja ne znam koju si ti utk gleda.

Svi forsiraju taktiku na zatvaranju Belje, Kulenovic ulazi na umorne obrane, a u derbiju nije nista uradio kad je usa, protiv gorice je okej zabio al iza toga nije bilo nigdi ali okej. Uglavnom Beljo je puno kompletniji igrac i vise nam donosi zato i igra
  • Crusades
    18.9k
    U zadnje vrijeme je popularno pisati "nepopularna" mišljenja pa makar i na silu se to radilo. Tako i ovo.
  • Paggini
    70.1k
    protiv Hajduka je praktički bio nevidljiv. Ok, našao se u onoj šansi što je promašio, odnosno Ivušić mu je obranio i stvorio si je jednu šansu gdje je možda trebao i dodati. Imao je svega 1 (jedno) dodavanje ako statistika ne laže. Jednostavno je bio nevidljiv.Izet Hajrović

Stari daj ajd nemoj.

Prakticki nevidljiv osim sanse koju je sam sebi stvorio, osim sto je izbacio 1 na 1 sto je ivusic cudesno skinuo, osim sto ga Hoxha nije ispostovao, osim sto se hrvao cijelu utakmicu s dvojicom u obrani i navlacio kretanjem na sebe i veznjake i obranu.

Osim toga nevidljiv.

Znas imati korektna misljenja ali ovo se bas prosipas na sve strane. Trabunjas o "pristupu", kao da se liku ne da, kao da zasluzuje hladenje, a lika bacaju po podu, razbijene dvije arkade (druga doduse zbog doktora valincica)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet