• Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Jedini od igrača koji obavlja posao na svom radnom mjestu. Bravo Kule
  • Goncalo Santos
    932
    Kule stvarno sazrio, svaka cast. Ona energija trka pri ulasku. Bravo Kule.
  • CastAway1986
    4.1k
    Kapa do poda za gol i borbenost..Nek bude primjer svim ostalima!
  • San Lorenzo
    21.7k
    Gospodin Gol.
  • Fan
    1.4k
    Ima pun k mana, al kad vidim kolko se čovjek trudi i želi u odnosu na ostale, mogu mu samo reć: oprosti.
    Oprosti za sve gadosti koje sam pomislio, rekao, napisao o tebi, gadim se sam sebi kad razmišljam o tome.
    I da, promašit će opet zicere, i svi znamo da nije prva špica, i svi znamo da ćemo kolutat očima na neke situacije i koliko god i dalje mislim da samo trud i želja nisu dovoljne, bogami kad pogledaš druge - nekad i jesu.
  • NKDZ86
    5.7k
    ali onakav ulazak u igru, Kule legendo :heart:
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Kule je doslovno jedini zaslužio pozitivnu ocjenu nakon one sramote sinoć. Čovjek je zabio gol iz dosta teške situacije svojim prvim dodirom na utakmici. Stvarno mi je nevjerojatna činjenica koliko zabija u odnosu na minute provedene na terenu. Bilo je puno pljuvanja po njemu, svi smo ga kritizirali, ali stvarno zaslužuje poštovanje.
  • Marley
    4.8k
    Poseban je gust kada ti netko od "tvojih", onih najvise osporavanih i ismijavanih, ovako "vraca". Jedan od onih u koje vjerujes od samog pocetka, unatoc rollercoasterima uspona i padova.
    Vjerujem da mu puno znaci kako ga je krenulo, e pa dragi Sandro, znaci i navijacima. Nekima od nas jos i vise.
    Purgeru nas, hvala ti sto si bio svijetla tocka sinoc :heart:
    Samo nastavi svoj film i ne daj se smesti nikada.
    (A moram pohvaliti i kopacke ovaj put haha).
  • prefontaine
    3.7k
    Poseban je gust kada ti netko od "tvojih", onih najvise osporavanih i ismijavanih, ovako "vraca". Jedan od onih u koje vjerujes od samog pocetka, unatoc rollercoasterima uspona i padova.
    Vjerujem da mu puno znaci kako ga je krenulo
    Marley

Jedva čekam dan kada ćeš ovo upisati na temi Ivan Nevistić #33

Na prvu, kad sam vidio tko piše, sam pomislio da sam već u toj temi, pa razmišljam si WTF?!
  • Marley
    4.8k
    nisi, nisi u krivoj temi. Kule je jedan od onih radi kojih sam nekoc ulazila u zesce sukobe po drustvenim mrezama (dok se nisam opametila haha).
    Pa sam imala potrebu napisati, jer mi je zaista bio tracak sunca u onoj tmurnoj predstavi sinoc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet