• Ludovic IX
    9.9k
    jel nije pravilo da ako se prekršaj nastavi u 16, da je penal? Ali ako i nije, ovo je čisti crveni
  • San Lorenzo
    22k
    Samo jedna u nizu skandaloznih odluka na našu štetu, a tek je 7. kolo...povlačenje s obje ruke, a nije bilo čak ni var provjere...sjetimo se što je dosuđeno kao penal za Shelbourne protiv Rijeke ili Moharramiju u Salzburgu.
  • Crni86
    15.4k
    o svemu ni a u novinama…..

Svako kolo ista prica. Nije ovo vise slucajno koliko god neki drugi tupili.
  • Murtidzg
    376

Jebi ga jučer mi je izgledao kao da ga je jače vukao tj. da je bio jači kontakt...

-shfHQ.gif
  • Ludovic IX
    9.9k
    Ja tu ne vidim da naš uopće vuče tovara
  • rioda
    10.4k
    Taj Edgar se baš sa svim karakteristikama uklapa u Hajduk. Grub, oštar, galamždija, mutava faca... Podsjeća me na Juricu Buljata
  • Crni86
    15.4k
    @Murtidzg spoji ovaj faul sarlije na zajcu i u prvom poluvremenu onaj brutalan start koljenom u paralizu na godi. Jako dobro dode zbog konteksta sta je ovaj radio a proso bez i jednog zutog kartona
  • vjeko1701
    18.8k
    Krovinović pada čim ga takne tuđa sjena i tako već godinama.
  • Crni86
    15.4k
    Krovinović pada čim ga takne tuđa sjenavjeko1701

Postao je bas jako odvratan. U pocetku je cak bio gospodin, priznavao autove, nije se bacao itd al zadnje dve sezone lik pada vise od neymara.

Inace jos cekamo jedan clanak o kriminalnom sudenju. A neki pricaju da nemaju medijski narativ pod kontrolom :smile: Zamislite samo sta bi bilo da su te situacije bile na suprotnoj strani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.