• Filip85
    829
    Sad sam već zaboravio, jel to uopće svirano kao faul ?
  • miro
    7.5k
    Ne, koliko sam ja vidio
  • Laugreano
    4.8k
    Šarlija cisti zuti, Livaja čisti žuti. Faul na bennaceru(nije suđen) čisti žuti. Žuti Mišiću nije žuti nikako. Ostalo ok odsuđeno. Pad Hoxhe nije penal. Njihova bacanja jos manje.
  • Crni86
    15.4k
    suđen je faul. Vraćena je bila lopta.

Ali ne bi ja tu pričao o žutom kartonu.
    Sori ovdje postoji evidentna namjera da ti nekoga ozlijediš. Jasno mi je kad u nekom skoku se malo vise digne lakat, jasno mi je i kad u trku ali kad ti u naletu u duel prvo guraš lakat i tu protivniku u glavu mislim da je sasvim jasno sta ti time zelis postic. Ovo je krajnje bezobrazno i nesportski.

Šarlija cisti zutLaugreano
    Koji? Na godi ili zajcu? :smile:
  • hardek
    6.4k
    Žuti Mišiću nije žuti nikakoLaugreano

Ne branim suca ali Mišketu je oprošten čisti žuti u prvom poluvremenu. Vjerovatno je taj žuti u drugom poluvremenu posljedica akumulacije oštrih faulova
  • rupke
    231

ukoliko je bio prekršaj, izvan 16m
  • Mr Anderson
    14k
    Nevjerojatno da ovo nije suđeno. To nije remplanje, drži i vuče ga s obje ruke. Iako mislim da je to Hoxha trebao završiti kad je vidio da ga ovaj stiže.
  • ElDorado
    6.1k
    Hoxha je trebao samo lagano dodati Belji
  • Crni86
    15.4k
    ukoliko je bio prekršaj, izvan 16mrupke

Ukoliko je prekrsaj vani, onds je crveni karton jer je sigur bio posljednji covjek. Hoxha je imao otvoren put prema golu.
  • rioda
    10.4k

I direktan crveni karton
  • Ivan0302
    1.1k
    Molim da ekipa isto nađe situaciju iz prvog poluvremena kada Livaja laktom udara Domingueza sa leđa
  • badjibadara
    7.6k
    Tu Hoxhica nije bio direktan. Išao je nekako polukružno do lopte, a trebao je samo ravno i ovaj ga nebi stigao. I na to smo se koncentrirali, taj njegov dvostruki zajeb. Gledajući situaciju nekoliko puta, ovdje je moralo biti svirano nešto. Ili prekršaj izvan 16, ili prekršaj unutar 16. Dojma sam da je nesviranje ničega raspizdilo Arbera da kasnije napravi ono što je napravio, a kolega @FazeN je dobio dovoljno materijala za pola kompilacije.
  • Sajla
    13.4k
    24. minuta, da bude lakše tražiti.
  • Kumerle
    1.6k
    13 minuta Sigur vuče Arbera u 16slično je bilo i sa njihove strane tak da smo 1/1.Murtidzg

:rofl:
    Bog ti pomogao

ukoliko je bio prekršaj, izvan 16mrupke
    Prekršaj se dosuđuje gdje je završio, a ne gdje je počeo. Pa valjda je normalno da napadač ima prednost i da on dobije najviše moguće iz tuđeg prekršaja.

Ukoliko je prekrsaj vani, onds je crveni karton jer je sigur bio posljednji covjek. Hoxha je imao otvoren put prema golu.Crni86

U ovom slučaju je crveni i unutar kaznenog jer igrač nema namjeru uopće igrati loptom nego omogućuje suparnika u izglednoj prilici i to je jedino kada je i kazneni i crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.