• Crni86
    15.2k
    a zasto nema toga vani?

Zato jer suci imaju autoritet. Nek on nesto mora, kad vidis da se bacaju pokazi mu nek se ustane i ajmo dalje. Vani suci jednostavno ih krenu ignorirat pa da vidis kak se krenu dizat sa poda. Bilo je xy takvih primjera. Moras imat autoritet i osjecaja malo za igru, a ne uvijek na suho se vodit samo pravilima. Ovaj teletabis nema autoriteta nad djecom u jaslicama.

Druga stvar zato jer bi im se cijela javnost rugala rkipi koja tak igra… ubili bi ih u pojam. Zamisli u spanjolskoj ovo, ili njemackoj. Mediji bi brujali o tome, rugali se.

Covjek koji vodi taj klub je dopredsjendik naseg saveza… hej dopredsjednik saveza podupire antinogomet…. Ma to nije antinogomet ovo je simuliranje i krada na kvadrat. Ovo veze sa sportom nema, netko tko igra antinogomet bar izbija loptu gore nebu pod oblake, igra cvrsto ali nije mala p…a.

Riba smrdi od glave… a mi sutimo. 6 kola a nisam siguran koja nasa utakmica je gore odsudena sa tim da smo mi u svakoj bili osteceni direktno ili indirektno. I naravno da onda kad su tekme li la, ili kad udes malo slabije i jos te netko zajebava da se neces uspjet vratit.
  • reziser
    7.8k
    Ako netko leži u toj mjeri zovi onda nek ga iznesu i idemo dalje,Mali Zeus

ni meni nije jasno cemu nam sluzi autic s nosilima, niti jednom nije usao, gdje je problem? Naravno i to oduzme vrijeme...
  • reziser
    7.8k
    pokazi mu nek se ustane i ajmo daljeCrni86

i on se ne ustane, i? sudac je taj da procijeni jel se moze ustat? (svi znamo da moze, ali....)
  • Crni86
    15.2k
    nastavis s igrom. Ustat ce se jako brzo kad vidi da se igra nastavlja, tak su se i jucer jednom ustali jako brzo kad se igra nije prekinula pri nasem napadu :smile: . Vani videno vise puta. Samo moras imat muda i moras imat autoritet.

Ili bude beskicmenjak i pustas da kradu do prekosutra jer eto drzis se pravila.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Mlad je, naučit će.
  • reziser
    7.8k
    nastavis s igrom. Ustat ce se jako brzo kad vidi da se igra nastavljaCrni86

mos mislit....ne ide to tak....na zalost
    znam da su nam "ukrali" puno vremena, ali je sudac to morao nadoknaditi s bar 12-13 minuta
    naravno to ne opravdava nasu igru i zalaganje...
  • Crni86
    15.2k
    ha vani ide, zato toga vani i nema. Okusili smo i sami na svojoj guzici takav stav par puta u europi. Jednostavno moras znat presijec na vrijeme.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Jučer smo još jednom svjedočili koliko su nam suci loši. I nije to samo do tog kaj je ovaj mlad, ostali su isto očaj, uz rijetke iznimke. Jučer je trebao odmah dati žuti kad je vidio da kradu vrijeme i poslije kad su padali svakih 5 min pitaj jesi dobro ak nije zovi nosila ak je reci mu da se diže, a lik je svaki jebeni put dolazio provjeriti kaj se događa kao da je glup čovjek koji ne kuži što se događa. Onaj njihov vratar Matiijaš je sam legao negdje brat bratu 4, 5 puta. Kreće naša akcija oko centra on leži, napravi obranu, leži jer je valjda nezgodno pao pa onda grčevi pa onda nešto peto. I onda još vrhunac onaj Perić koji se vrati na teren i dvojica u njihovom golu koje eto uhvatili grčevi u istom trenu, valjda imaju i cikluse usklađene. I ovaj sve to gleda i niš. Glavno da je Perezu dao odmah žuti u petoj minuti za ne znam što.
  • Kumerle
    1.5k
    Vidim nekoliko vas je vec napisalo da je sudac trebao sankcionirat kartonima odugovlacenje zbog ozljede. A kako bi on trebao utvrditi jel netko ima grč ili je nešto istegnuo i kartonirat ga zbog toga?

Dva su jednostavna rješenja:
    1. neka VAR i AVAR štopaju vrijeme koje je proteklo bez lopte u igri.
    2. da se uvede štopanje vremena kao u drugim sportovima pa će biti nezgodnije za planirati koliko će utakmica trajati, ali će biti poštena igra.
    2x40 minuta čiste igre i amen.
  • Rakovica1986
    1.1k

Ja mislim da bi se taj problem mogao riješiti vrlo lagano tako da ti se broji vrijeme koje ležiš na podu, te da toliko moraš bit izvan igre.

Zajebana je situacija kada je netko baš odvaljen i ko bi bio taj koji odlučuje koliko je netko odvaljen, ali svakako mislim da bi se ekipa manje valjala kad bi sami sebi štetili time naknadno.

Pristup i priprema utakmice jučer su tema za sebe, ali onaj susret jučer je dno nogometne igre ako pričamo o suđenju i sudačkom kriteriju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.