• marcio amoroso
    46.1k
    podcast se zove "Želje i pozdravi" ?Rex Ramae

Nije, zove se “ispuni mi želju”.
  • ElDorado
    6.1k
    Ovog put je onaj Radić pogodio. Garcia nije trener pobjednik. On je teoretičar, pokazni trener, štreber. S druge strane svi su jamrali na Kovu da je vodio miki maus klubove. Je, istina, ali on je sa svim tim klubovima ostvarivao uspjehe i u njihovim gabaritima bio pobijednik.
  • Tranzicijski Napad
    736
    Meni je super kaj nitko ne spominje garcijinu avanturu u portugalu koja je zavrsila burno i kratko.
  • Jurki
    19.5k
    pa cak nebi rekel da je tolko problem u Garciji, vec turbo limitiranom kadru koji je navrat nanos populisticki sklepan.
    Istra lani nije sama od sebe igrala lijep nogomet vec je to posljedica izbalansiranog kadra koji je pravilno poslozen a to je zasluga Garcije.
    Mislim da je on dobar trener, samo tom treneru treba dati ispravne sastojke, a ne bofl robu.
    Nije trener koji je sposoban sloziti igru u kratkom roku, vec mu treba vremena.
    A Hnl i vrijeme su dvije stvari koje ne stanu u istu knjižnicu, a kamoli recenicu.
    Razlika između njega i Kove je u tome da se Kova moze brzo (bar je takav bil u nizeligasima) prilagoditi ekipi i novim uvjetima.
  • crophantom
    2.1k
    Gledam gol Bakrara po 1000ti put, fenomenalno, majstorski ga je strpao. Ali ne mogu ne primijetiti "blok" ovog Edgara ili kako se zove, čovjek zamahnuo nogicom ko baletan. U godini stabilizacije oni spickaju pare da igra ovaj ispred Mlačića.
    Kružni tok ide jako.
  • vjeko1701
    18.8k
    Kaj je najgore, Mlačić im je čisto solidno odigrao ove uvodne utakmice i nije mi bilo drago.
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Ako dovedu carevica, mislim da ce to biti pogodak za njih jer ce on imati podrsku i struke i igraca i navijaca, a i sam ce imati veliki motiv kao hajdukovac, ipak mislim da nije realno da ce maknuti garciju ove sezone buduci da su platili odstetu od skoro 500k za njega i da ima ugovor na 3 godine. O financijskom stanju njihovom se zna sve, opet nisu od transfera dovoljno zaradili ne znam otkud bi nasli novce za smjenu garcije, a sigurno bi i carevica trebali platiti.
  • vjeko1701
    18.8k
    500k odštete, 1M otpremnine i barem 300k godišnje za Carevića na barem dvije godine.

Možda bi im on i bio pogodak kratko al ne vjerujem da bi napravili neki iskorak i pitanje kako bi iskontrolirao ega u svlačionici.
  • crophantom
    2.1k
    Slažem se, Mlacic je odigrao vise nego dobro, sjebo je u Tirani kad su sjebali svi i lakše im je njega pokopati nego Ivušića, Livaju i još 5 njih koji su bili losiji od Mlacica.
    I drago mi je da je tak :D

Bitno da za Sigura očekuju 132 milijuna eura u prodaji, a lika jučer Arber napravio smiješnim u vise navrata + lik u svakom duelu koristi ruke i povlačenja, jer je inace u duelu beskoristan.
  • hardek
    6.4k
    Istra lani nije sama od sebe igrala lijep nogomet vec je to posljedica izbalansiranog kadra koji je pravilno poslozen a to je zasluga Garcije.Jurki

O ovome sam baš razmišljao i nekako mi se čini da je Garcia ubrao plodove Tramezzanijevog rada. Ne mislim sa Garcia nije zaslužan na to, nego on je na Tramove temelje turbo fizičke spreme i pun gas 90 minuta nogometa ubacio taj svoj build-up nogomet i to se sve spojilo u jednu jako dobru cjelinu.

Meni se Hajduk trenutno čini dosta fizički loše pripremljen, što se najbolje vidilo u drugom poluvremenu protiv Varaždina.
  • Fabercaster
    493
    U zadnje 2 sezone tovare smo rješavali "pet do 12". Ono što je zajedničko tim sezonama je da smo u obje izgubili prve utakmice tako da je ovo svakako osvježenje i daje nadu za nešto mirniju sezonu ove godine. Iako su nam svima misli pomalo na Feneru i Europi mislim da je bitno naglasiti imperativ pobjede protiv Slavena idući vikend. Njima na Poljud dolazi Lokomotiva što mislim da će dobiti, a nakon toga čak 4 u nizu igraju vani.

Općenito idući krug imaju 7 gostovanja i 2 domaće utakmice i mislim da bi se mi tu morali odvojiti na komotnu prednost, pogotovo jer nam dolaze na Maksimir gdje je stvarno krajnje vrijeme da ih pobijedimo. Znam da nam je ostalo još barem 3 utakmice (možda i više) s njima doma prije preseljenja, ali ne želim da se uopće spominje mogućnost da nam zadnja pobjeda na Maksimiru protiv njih bude u ljeto 2023. stoga se već sad nadam apsolutnom gaženju prvi vikend u prosincu bez obzira hoćemo li biti na +2 ili +20 od njih!
  • Jurki
    19.5k
    Carevic mi je trener cak ispod ranga Sopica. To kaj Gorica dobro prođe protiv nas je iskljucivo nasa krivica tj bolikurcina.
    Ista stvar je i kod Šafarica.
    Ti mali se narajcaju na velike i onda u toj utakmici i taj dan doslovno poginu na terenu.
    Park the bus u svojem kaznenom prostoru, poginu, golman sve čupa van i dva put pređu centar i zabiju dva komada Nevisticu koji je taj dan ostavio mozak kod kuce i koji nebi mogel nist obraniti taman da je gol 1x1 metar.
    A kad treba igrati nogomet protiv ekipa svojeg ranga vecinom odigraju mlako ili nikak. Friski primjeri od lani Istra, Loksa, Belupo, Varazdin jucer.

I kad malo razmislim, nebi bilo lose da Garciju napenale.. em ga moraju isplatiti, em bi i tovarskog gnoma Carevica ubrzo morali isplatiti kad se ispostavi da je teska prevara. Nista taj nebi donesel. Đubre magarece imal srece lani da je u ligi imal devastirani Šibenik.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    I dalje mi nije jasno šta je Garcia ovo tribalo. Otic iz zdravijeg projekta i price di je ima maksimalnu podršku od kluba navijaca i igrača. Jasno bi bilo da je dosa u Dinamo ipak je to veći renome, europske utakmice, sportski izazov. Ovako je sam sebi puca u noge, iskreno mislim da niie ni bija toliko svjestan nego ga je netko najeba i proda mu priču da dođe doli.
  • Bruh
    1.1k
    Slaven Bilić :rofl:modri-kibic

Ma može njima i Mourinho doć... Igrači su im loši
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Neću se puno baviti sa tovarima ,Gracija mi je simpatičan trener ,srdačno čestitao poslije tekme Kovačeviću ,zagrlio ga ,rekao zasluženo . Medjutim i sam nam je olakšao. Kako je kolega @Mr Andersonnaveo ni meni nije jasno zašto Karačić nije igrao , a pogotovo Kalij, koliki god panj bio ,on protiv nas leti,pokriva jako puno terena , opasan i po gol , loži sve ostale i dobro nas izmlatio svaki derbi. Sigurd na Beku, baš de pogubio. Dugo nisu bili sterilnoj protiv nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet