• Nadmocniji
    489
    Mogao bi Garcia opet bit izabran za trenera mjeseca SuperSport HNL-a.
    Jebem im mater retardiranu.
  • Paggini
    70k
    mwpgRZA.jpeg

Da Lokomotiva idući tjedan dobije te jugosluge nasred splita i ode 2 boda od njih...

Dragi moji Zonaši, ako imate neku čudnu fetišističku želju otići u split i udisati taj sumpor, spid i ulična govna, odite još ovaj tjedan jer od idućeg kola postoji realna šansa da split više neće postojati.

O Bože, lijepo li je sanjati.
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Ne samo Loksa. Gorica ako danas dobije Slaven (a zasad ide prema tome), a idući vikend mazne šarane i oni također preskaču magarad. Znači top 3 poredak bi bile momčadi iz "Zagrebačkog bazena". Očekujem povratak u modu komentara o tramvaj ligi.
  • Pacho
    5.6k

Pokusavas li to insinuirati da hibrid Bejruta i Volgograda nije najlipsi grad na svitu?
  • DrRatoljub
    227
    Ovaj Cubelic je možda najgluplji igrač u HNLu. A nije slaba konkurencija.
  • veselko tenžera
    5.8k
    Ako mi se sinovi budu bavili javnim poslom, a žene ih budu branile preko društvenih mreža nakon što im netko uputi kritiku, mislim da ću biti optužen za obiteljsko nasilje.
  • Pacho
    5.6k

Nek pripaze u ajduku. Sta ako nezadovoljna baka Iris odbije masnokosog srbina dovesti na trening?
    Nije za zakebanciju kad o stapovima krene gospoda koja je ih je ispolirala na desetke.
  • Masto
    200
    Pacho nema milosti ova dva tri dana
  • Filip85
    830
    Prešao "filipitis" na njega :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist