• NORTE
    20.1k
    Stariji je to članak, dok su bili bez trenera.
  • Tranzicijski Napad
    739
    Barem sad vidimo kako gube od alanyaspora 1-0
  • periklo
    134
    I oni imaju svoju Goricu…
  • Bosskovitz
    19.1k
    Izraelski Channel 12 veli da će izvršni odbor UEFA-e raspravljati o diskvalifikaciji izraelske repke i klubova iz europskih natjecanja zbog genocida u Gazi, a neki drugi mediji prenose da navodno Katar iznimno snažno lobira za to nakon kaj su napali i Dohu.

Teško mi je zamisliti koje bi tu rješenje bilo ako bi UEFA izbacila Maccabi - ne možemo (mi i ostali koji igraju s njima) igrati utakmicu manje u odnosu na ostale u EL kad smo svi u istoj ligi i na istoj tablici, ne znam ni koliko je fer da nam se svima upišu tri boda bez igre, a zbog ždrijeba je već prekasno da ih netko zamijeni u ligi.

Nekako mi se druga opcija čini najvjerojatnijom, pisalo bi se kao da se nisu pojavili na utakmicama.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Pošto je ždrijeb već obavljen, cijeli raspored je spreman, a za 3 dana se igra već prvo kolo, mislim da nema drugog rješenja nego da upišu svim protivnicima Maccabija 3 boda i rezultat 3:0.

U svakom smislu je nemoguće da ih sada zamijene s drugim klubom.
  • ZgDLions
    1.5k
    Ma nađeš nekog sa dobrim koeficijentom ko se nije plasirao, hrpa klubova bi pristali.
    Sve je bolje nego da se ta lakrdija forsira, to zbilja nema veze sa sportom, uzeli nam gostovanje ni krivima ni dužnima.
    Taj njihov genocid i forsiranje antisemitizma su svima preko glave, aj vi svojim putem, a nas ostavite na miru.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Kada se dogodila Rusija-Ukrajina, mislim da je Spartak još tada bio u EL i jednostavno su pisali Leipzigu prolaz dalje. Kao i tad, svi su imali jednake šanse da izvuku taj tim i jednostavno nek se piše 0:3. Malo "pederski", ali desetljećima se bacao novčić za prolaz pa jbg, preživjelo se. Po kojem kriteriju bi sad uopće išao ubacivati nekog umjesto?
  • rioda
    10.4k
    Možda će ubaciti Dinamo Kijev koji je ispao od njih u kvalifikacijama?
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Oni u četvrtak igraju KL s Crystal Palaceom tako da nema šanse. Prekomplicirano bi bilo da ih itko sada zamijeni. To da se odvijalo odmah nakon ždrijeba bi se i moglo nekako sredit, ali sada 3 dana prije prvih utakmica mislim da je nemoguće.
  • Dinaminjo
    1.7k

Slazem se s tobom, ali ima i solucija da se to prvo kolo odgodi za taj par i da "zamjenski klub" krene od drugog kola..

Ne vjerujem da ce ih izbacit, ne vjerujem da ce ih ikako kaznit.. eventualno mogu vidjet da se bodovi ne broje za drz koeficijent ili nesto sl
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Ne vjerujem da ce ih izbacit, ne vjerujem da ce ih ikako kaznitDinaminjo

Ne trebamo zaboravit da je Katar praktički glavni financijer Lige prvaka i da pitanje želi li Uefa otvarat taj front radi jednog Makabija...a i nekako vox populi u Europi je za njihovo izbacivanje. Trebali su definitivno ranije to radit, Paok je vjerojatno već prodao karte za utakmicu, vrlo neozbiljno to ovako djeluje, a nije da se nekaj izvanredno dogodilo sinoć pa da ih je iznenadilo
  • Fan
    1.4k
    Zamjenski par niti teoretski nije moguć i to se neće dogoditi.
    Ili će im dopustiti sudjelovanje do kraja natjecanja ili će ih izbaciti i svim protivnicima pisati 0-3.
    Nadam se da će se dogoditi ovo drugo, lagana pobjeda, lagano dizanje koeficijenta + utakmica manje u rasporedu.
    Žao mi je naših gostujućih navijača, ali to je manje bitno u cijeloj ovoj situaciji.
  • emilperska
    11.8k
    Sigurno nece pisat 0:3.

Ili ce ic u zamjenu na način da se ubaci ekipa s najjačim koefom iz kvala koja nije ušla u EL i KL ili neka takva vrsta sheme. U tom slučaju utakmica s PAOKom bi se prolongirala za kraj prosinca. A do utakmice s Dinamom ima vremena.

Treba dodati da je u to pitanje i izraelske repstacije koja puše za vrat Italiji za play off.

Moje mišljenje je da ce izbacit repku i ove iz Europe ali s efektom primjene od sljedece sezone jer je ovo prekomplicirano.
  • NitkoBitan
    31.7k
    Nece ih izbacit ove sezone nema sanse.
  • emilperska
    11.8k
    Tko je uopce klub s najvećim koefom iz kvala, a da ne igra ni EL ni KL?

Edit: Mislim da je Anderlecht
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube