• Keyser Soze
    16.2k
    Također sam bio vrlo skeptičan nakon Gorice, ali Kovačević je jučer nadigrao Garciju i pokazao da je bolji trener od njega. Odlično pripremljena utakmica, dugo Dinamo nije sveo Hajduk na par polušansi na Poljudu.
  • Mr Anderson
    14k
    Ocito je Gorica bil samo los dan na poslu.. jbg i to se događa.Jurki

Ja i dalje mislim da Gorica nije bila Kovin loš dan nego naših igrača. Ulazak u utakmicu "kako ćemo, lako ćemo", bez borbe i trke. I takvi bi vjerujem okrenuli da nije bilo crvenog.
  • Paggini
    70k
    Ja i dalje mislim da Gorica nije bila Kovin loš dan nego naših igračaMr Anderson

Da, slažem se. Postava sa Villarom, Stojkovićem na krilu i MPVom je zazivana 2 mjeseca od svih nas eksperata, na poluvremenu je izveo dobre zamjene, ubacio Kuleta uz Belju i odmah smo zabili, nakon čega je sve otišlo u kurac nakoj crvenog.

Jedino bih zamjerio, a lako je sad biti genijalac - uvođenje Vidovića a ne Zajca
  • Mr Anderson
    14k

Je, Vidović je jako malo dao u vezi, praktički je Mišić sam trčao.
  • Mladi Starac
    413
    uvođenje Vidovića a ne ZajcaPaggini

Ili čak Mudrog da je stavio...
  • Fan
    1.4k
    Da, slažem se. Postava sa Villarom, Stojkovićem na krilu i MPVom je zazivana 2 mjeseca od svih nas eksperata, na poluvremenu je izveo dobre zamjene, ubacio Kuleta uz Belju i odmah smo zabili, nakon čega je sve otišlo u kurac nakoj crvenog.

Jedino bih zamjerio, a lako je sad biti genijalac - uvođenje Vidovića a ne Zajca
    Paggini

E, al tu onda dolazimo do pitanja tko je za to kriv:
    Boban koji je Kovi uputio poziv ili Zona struka sa pogrešnim slaganjem taktike?
  • Paggini
    70k
    Boban koji je Kovi uputio pozivFan

Svakako ova opcija, jučer sam se ljutio na Zvonu jer je stavio Hoxhu u prvih 11, ali eto posrećilo mu se i neće još mijenjati trenera.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Kova ima slatke brige koje bi svaki trener poželio ,ali nije jednostavno. Ja sad baš i ne vidim gdje stojke može igrati i umjesto koga kad sam pogledao tekmu mirne glave danas na Maxu po drugi put. Rekao sam još i jučer odmah da Ljubičić puno znači ovoj momčadi iako ga se proziva od strane nekolicine ovdje na forumu. Sad sam bio fokusiran još više na njega ,i drago mi je što imamo takvog igrača. Intenzitet koji on ima u trku, tempo , taj lik stane samo kad se ozljedi . I jako dobro pokriva teren i prati igru. Ona da je ušla na početku bio bi šlag na tortu.
    Jedino mi je bez veze što je izjavio da mišic i villar ne mogu igrati zajedno , stvarno smo top u sredini . Odbrana se konačno zna , dečki su stabilni, napad jeben , krila polako se dižu, idemo Kova dobit Fener i poslat ih u fenjer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.