Šansa Bambe zorno prikazuje mentalitet tog nekad velikog, a danas sve vise prosječnog i luzerskg kluba. Prodes sve, imaš prazan gol, trebaš samo ugurati loptu u mrežu, ali od silnog uzbuđenja i kompleksa kad znaš da si manji ipak se propadneš te šanse i sjebes u zadnji tren i promašiš cisti zicer. — Miro Vugrinec
2. Beljo: bolji na lopti nego kaj sam mislio, da ne ponavljam sve pohvale koje su već izrečene. Nije mi jasno to vađenje van svaki put u 60oj. igrali smo sad jednu utakmicu tjedno, nema odmaranje smisla. Je li isključivo do nekog dogovora da mora Kule uć, je li do nekih bonusa za minute koji izbjegavamo ili nije fizički spreman? Elementarna logika je da ti najbolji igrač ostaje na terenu. Nevezano za rezultat svaki put je izlazio dosad, volio bih da netko postavi to pitanje. — Tvrdica McTvrdi
Bilo je zalede bambe — bbb medimurje
Naporan sam sebi koliko serem o ovome: Nevistić nema kaj radit više kod nas i mislim da su sad i slijepi progledali. Čak mi ne smeta to kaj ju torpedira u vražju mater svaki put, igra nogom golmana mi je ionako preseravanje, nego fraer više nemre ni dodat lijepo po podu beku čim je mali presing. Nije suvereno izletio niti na jedan centaršut — Tvrdica McTvrdi
Bakrar je u prvoj minuti nanizao trojicu i tu akciju je zapravo zajebao Ljubo jer je usao u zaledje. — ElDorado
Stavi neko top krilo u jucerasnje situacije od hoxhe. Do poluvremena bi vodili 0:3. Tesko je zamjenit cijeli roster u jednom prijelaznom roku, ali nadam se da ceno to poprsvit u iducem.da je ipak zabluda da nam ne treba neko top krilo — ElDorado
ima menadzerskih upita i da ga je (valjda) cilj upakirat u celofan i prodat nekim naivcima dalje.. Nadam se da ga se na zimu rješavamo — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.