• Nema zaleđa Mikića
    2.6k
    [img]http://inbound1908177026676817096.jpg
    Pamic :clap:
  • Pacho
    5.5k

I gospon Pamic umocio kurac u smjesu za fritule
  • MarK
    1.1k
    a daj ne jebi oplakat ću :rofl:
  • DiddyGuela
    4.4k

Ja sam isto umro :rofl:
  • El Madrigal
    625

Meni je Zajc bolji i od Villara i od Ljubičica.
  • Sbkbbb
    441
    Zalizani danas nije puno sirio ruke. Ili se okrenuo i kad je vidio Mckennu je odusta jer pokraj njega izgleda kao osnovnoskolac
  • hardek
    6.3k
    Pročitao sam negdje da igrači ajduka nisu išli pozdraviti torcidu nakon tekme, šta se nisu pomirili još uvijek? :lol:
  • ksapi
    6k
    NAPOKON se malo lakše diše. Nek potraje!
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Konačno ih nismo vratili u život!

Dok se na moru dobije s hendikepom, svaka analiza je besmislena.

Pohvala za celu ekipu i za trenera koji je imal "nos" da ubaci Hoxhu zbog kojeg smo se svi "križali" dok je osvanul među starterima.

Jako šaroliko društvo u kavezu i to lajkam...navijanje vrlo dobro.

Ajmo jako i kroz tjedan!

Daj mi samo pobjede...

P.s. pohvala policiji za cjelokupnu organizaciju prihvata i povrata, profesionalnost i ljubaznost...na momente sam mislil da sam negdje na zapadu kolko je sve kak po špagi funkcioniralo :clap:
  • Thor
    807
    Sretan povratak kucama svim plavim ratnicima na tribini (mi smo purgeri,najjaci smo najjaci!!!) i na terenu :heart: :strong: volim te dinamoooooo:heart:
  • San Lorenzo
    21.9k
    Ono smeće Kalik u posljednjoj sekundi utakmice uklizuje u koljena Bennaceru s leđa...valjda moraš bit moralna nakaza da bi imao 'čast' nositi taj dres.
  • Odani Zgd
    847
    Šta očekivat od mesara njega i Šarlije,dobro da mali Varela nije igrao,polomili bi ga
  • periklo
    132
    Na tribini bilo odlično, prvi pogodak u pravom trenutku, pomislio sam da nećemo prestati navijati do početka drugog poluvremena :grin:

Murja čak solidna danas, nismo ni toliko dugo čekali da se maknemo sa stadiona i iz grada…

A šećer na kraju gledanje sažetaka i čitanje xy stranica komentara ovdje nakon sto je tekma već završila :sweat:

Sretan put svima doma - vidimo se u srijedu! :strong:

PS. I možda jedno nepopularno mišljenje - svidjelo mi se kako su se svi igrači lijepo pozdravili na kraju, konačno da nema nekakvih napetosti i agresive, to su sve obavili u regularnom dijelu + sudačka nadoknada.
  • Pacho
    5.5k

Jel ima netko gif/snimku toga?
  • bbb medimurje
    4.5k
    Pogledajte story na instagramu od totalnog nogometa
    Ljubo snimao bakljadu tovara i nas
    Obavezno ukljucite zvuk jer se cuje jedino nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.