• Efes Pilsen
    12.9k
    Taman mastam, dizem kredit da ga isplatim da ga ne gledam vise..
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Haha ja lud ,samo što nisam rekao "kova idi i ti sa njim"haha
    Teksas će biti prostora za njega . Śarlija će ga morati držati a sigur će biti ofanzivniji
  • hanibal
    42
    U jednom trenutku dijeluje i pitaš se kako je moguće da ne igra u ligi petice i da još igra u dinamu a u drugom trenutku kad vidiš kako se okreće oko svoje osi na 40 metara od svojeg gola pitaš se kako je ovaj zalutao u dinamo........čudan igrač....pomalo na Slepičku posjeca sa tim toplo hadnim fazama
  • austrijanac
    7.9k
    Bio je prvi za zamjenu, a onda se svima nama posro u usta.

Neka, da se svaki hoće tako, odma bih prihvatio.
  • ShanKu
    1.8k
    I kolcem i lancem!
  • Krizy
    61.4k
    Ne volim vrijeđati igrače Dinama, ali ovaj dečko me ponekad na tjera na to da ga usporedim s Kastratijem.
    Ali evo danas nam je donio jako, jako vrijedan gol i unatoč tome što je često igrač manje, par puta je donio vrijedne golove.
  • Borovljanin
    312
    Dobar u obrani i pohvala za ono provociranje i žuti na kraju. Kuži svoju ulogu. Samo da je ono u prvom produžio do Belje...
  • ElDorado
    6k
    Njemu treba sigurnosti i kontinuiteta. Drugo poluvrijeme dobar diglo mu se samopouzdanje
  • PetkoDaniOršaGol
    837
    Stignu sastavi, bacam mobitel kad ga vidim u prvih 11.
    Oči mi krvare od prodora sa spuštenom glavom
    Beljo se dere na njega, ja se derem na televizor
    ... i lik mi se hladno posere u usta :lol:

Hohxa naš dobri :heart:
  • hardek
    6.3k
    Nažalost, dobivao je prilike u kontinuitetu i pružao jedno veliko ništa. Njemu treba ovo, ubacit ga iz naftalina svakih 10 tekmi i donijeti će ti nešto kad najmanje očekuješ
  • M94
    2k
    Doktorski gol, prosao ko Maradona sa svoje polovice.
  • MarK
    1.1k
    Zabio slično kao i Orša treći Spursima. Bravo
  • Danko
    2.3k
    IMG-20250920-210756.jpg

Držanje s 2 ruke, čist faul da su normalni suci a ne ovi nesposobni idioti.
  • MarK
    1.1k
    nisu oni nesposobni već bezobrazni. Jasno je da debelo kradu i ne trude se sakriti. Šarlija ubije Godu nema žutog, Mišić nagazi travu pokraj ćaće vadi se žućko. Nadoknada 9 minuta nigdje veze, realno 5 max. U Varaždinu 6 minuta, a nije se igralo 6 samo radi provjere. Poništen čisti gol. Znači pričamo o istom sucu, o malom smradu titovskom.
  • Crni86
    15.3k
    Usprkos golu kriminalan. Imao je sigurno 2,3 situacije gdje je uzasno reagirao i svojom losom odlukom nam sprijecio da zabimo gol. Defanzivno ne zna di treba stajat, stoji ispred lopte, pogubljen, ne vraca se odnosno lagano trckara…

Nije kvaliteta za dinamo. Problem je sta je jedino lijevo klasicno krilo uz varelu i to je greska zvone po meni. Nemre se cijela momcad promjenit slazem se, ali na zimu ocekujem novo lijevo krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet