• Efes Pilsen
    12.9k
    Taman mastam, dizem kredit da ga isplatim da ga ne gledam vise..
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Haha ja lud ,samo što nisam rekao "kova idi i ti sa njim"haha
    Teksas će biti prostora za njega . Śarlija će ga morati držati a sigur će biti ofanzivniji
  • hanibal
    42
    U jednom trenutku dijeluje i pitaš se kako je moguće da ne igra u ligi petice i da još igra u dinamu a u drugom trenutku kad vidiš kako se okreće oko svoje osi na 40 metara od svojeg gola pitaš se kako je ovaj zalutao u dinamo........čudan igrač....pomalo na Slepičku posjeca sa tim toplo hadnim fazama
  • austrijanac
    7.9k
    Bio je prvi za zamjenu, a onda se svima nama posro u usta.

Neka, da se svaki hoće tako, odma bih prihvatio.
  • ShanKu
    1.8k
    I kolcem i lancem!
  • Krizy
    61.4k
    Ne volim vrijeđati igrače Dinama, ali ovaj dečko me ponekad na tjera na to da ga usporedim s Kastratijem.
    Ali evo danas nam je donio jako, jako vrijedan gol i unatoč tome što je često igrač manje, par puta je donio vrijedne golove.
  • Borovljanin
    309
    Dobar u obrani i pohvala za ono provociranje i žuti na kraju. Kuži svoju ulogu. Samo da je ono u prvom produžio do Belje...
  • ElDorado
    6k
    Njemu treba sigurnosti i kontinuiteta. Drugo poluvrijeme dobar diglo mu se samopouzdanje
  • PetkoDaniOršaGol
    834
    Stignu sastavi, bacam mobitel kad ga vidim u prvih 11.
    Oči mi krvare od prodora sa spuštenom glavom
    Beljo se dere na njega, ja se derem na televizor
    ... i lik mi se hladno posere u usta :lol:

Hohxa naš dobri :heart:
  • hardek
    6.3k
    Nažalost, dobivao je prilike u kontinuitetu i pružao jedno veliko ništa. Njemu treba ovo, ubacit ga iz naftalina svakih 10 tekmi i donijeti će ti nešto kad najmanje očekuješ
  • M94
    2k
    Doktorski gol, prosao ko Maradona sa svoje polovice.
  • MarK
    1.1k
    Zabio slično kao i Orša treći Spursima. Bravo
  • Danko
    2.3k
    IMG-20250920-210756.jpg

Držanje s 2 ruke, čist faul da su normalni suci a ne ovi nesposobni idioti.
  • MarK
    1.1k
    nisu oni nesposobni već bezobrazni. Jasno je da debelo kradu i ne trude se sakriti. Šarlija ubije Godu nema žutog, Mišić nagazi travu pokraj ćaće vadi se žućko. Nadoknada 9 minuta nigdje veze, realno 5 max. U Varaždinu 6 minuta, a nije se igralo 6 samo radi provjere. Poništen čisti gol. Znači pričamo o istom sucu, o malom smradu titovskom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet