• M94
    2k
    Ispit položen odličnim.
    Bravo Kova!
  • Zagi
    11.7k
    da sluša sebe i svoje ideje a ne novinare koji kmeće zašto Stojković ulazi sa klupe i slične stvariNoel

A ono . S druge strane je u tih početnih par tekmi Stojković donio neke vrlo pozitivne impulse, dok je Villar bio neimpresivan.
    Forum je u potrazi za idealnih 11 , trener također.
    Bili smo u kolektivnoj ekstazi kada smo vidjeli prvih jedanaest protiv Gorice pa na kaj je to zgledalo? Bolje da ne velim kak...

Nova je momčad. Strpljenje je jednostavno obaveza.
  • Diavollo094
    37
    Naš mister derby
  • Klenx
    8.7k
    Bio sam jako skeptičan kako će Kova nakon Gorice pripremiti ekipu, i razuvjerio me.

Svaka čast treneru, nadam se da si sad kupio malo mira da u njemu i radiš.

Kako se ozario na pljesak kaveza kada je prolazio ispred, čak je i pusu poslao.
    Zaslužio je, samo naprijed! :strong:
  • Jurki
    19.5k
    Bas danas komentiram u drustvu da je zadnji trener tj "pravi lijek" za tovare bil stari deda don Čančeloti.

Ovo danas je bilo blizu takvim predstavama.
  • Paggini
    69.9k
    Hvala ti Bože što barem do Fenera neću morati čitati insiderske bljuzgotine kako trener koji ima 3/3 u gostujućim derbijima i 3 clean sheeta nije takticki potkovan, to su inace pricali takticki potkovani igraci. Hvala i Bobanu naravno sto je poslao direktivu tko i kako treba igrati!
  • Mlađi referent
    14.3k

vd trener snagom ljubavi i prijateljstva nekako izlazi na kraj. Ali neće dugo kad nema Gregurine.
  • don
    16k
    ali kako je on večeras bia sritan uz ovacije cilog kaveza kad je prolazio ispod za intervju... Ka neko malo dite.

ne možeš ga ne volit. Nikome ne želin da uspije ka njemu. Nikome.
  • Crni86
    15.3k
    Nakon gorice sam malo izgubio vjeru u njega pa cak sam mislio da cemo uzasno izgledat i protiv tovara. Ali bas mi je drago da me razuvjerio.

3 pobjede u 3 derbija i sva tri vani bez primljenog gola. Svaka cast trenerčino!
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Muka mi je bila nakon sto su ga razapinjali i pljuvali na sve strane nakon Gorice, bas zato nisam htio nista pisati vruce glave iako sam bio isto razocaran u igru i neke odluke Kove u toj utakmici, ali danas je pokazao da zna i s ovom pobjedom si je kupio prijeko potreban mir na duzi period. Ako u srijedu protiv Fenera ponovimo ovakvu igru siguran sam da cemo imati razloga za slavlje.
  • njurci10
    253
    zapravo je tu utakmicu imao dobre odluke.
    Ja sam uvjeren da nije bilo crvenog da bi mi njih na kraju okrenuli, ali jbg.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    ajmo reci da se djelomicno slazem, napravio je tri izmjene na poluvremenu, ali u onom trenutku kad je Kule dao gol nije smio vaditi Belju nego ga je trebao ostaviti da igramo sa dva napadaca i vjerojatno bi rezultat onda bio drugaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.