• El Madrigal
    871
    Zadovoljan sam igrom. Goda i Hoxha iznenadili. Miha Zajc pravi španer. Kule, Bakrar i Bennacer unutra, možda kasnije i Mudri i još 2 gola dati.
  • Crni86
    21.8k
    mogli smo imat 0:2 da je bio malo pametnniji. Malo samo.

Meni i dalje los bezobzira na ovaj gol. Najslabiji na terenu. Ostali svi dobri i samo da se ispostujemo u boljim situacijama. Mogli imat 0:3 komotno…

Zajc je za villara pele. Top top top igrac.
  • Pacho
    17.5k
    Nek se pazi erceg u tunelu
  • Omake
    17.4k
    Arber Hoxha je naš Voxha!
  • Dani Olmić
    2.2k
    Super mi se svidja Zajc… vidi se kako je lagan …

Sad uvest Bennacera da povecamo ovo na 0-2
  • Danko
    3.2k
    Imamo lijevo krilo!!
  • Pip
    548
    Nakon svih ovih komentara o Hoxhi, postoji li svemir u kojem lik neće odigrati vrhunsku utakmicu i zabiti gol. Prodavači pepela već trljaju ruke.Buljko

Buljko zna znanje
  • JMastermind
    1.5k
    Lisica ostavio ispruženu nogu, ovaj promašio loptu i maznuo Lisicu. E al maznuo je u đon, a čim je đon kriv si...
  • Orc123
    15.8k
    To je Hoxha...kad mu se potrefi izgleda da bi mogao igrat u Interu, a cesce ko da su ga nasumicno uzeli s ulice.....kad bi mogao te oscilacije barem svwsti na podnosljivo bio bi jeben igrac, ovako je to problem....
  • ShanKu
    2.2k
    Eto danas nam je lijeva strana jača od desne...
  • bobanzg
    136
    Vodimo i to je dobro, iako mi se uopće ne sviđa precijenjivanje magaradi i preoprezna da ne kažem usrana igra. Došlo se ne izgubit a ne pobijediti. Daj malo hrabrosti, bolji smo od njih 10 puta.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Vodimo, sad ih treba razmontirati
  • hardek
    10.1k
    Zajc najbolji igrač prvog poluvremena po meni, jedino me strah koliko će snage imat jer mi se činilo da hvata dah od 30 minute na dalje
  • Masto
    1.4k
    Zna se da hoxha moze samo dokaze to svake prijestupne
  • ElDorado
    11.1k
    Zajc i Misic odlicno funkcioniraju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.