• Crni86
    15.3k
    Moram priznati da me pere strah i ogromna napetost.Marley

Takoder. Vratio mi se osjecaj od prosle sezone nakon ove gorice nazalost. Jos kad na to nadovezes drugo pol iz varazdina. Tri poluvremena za redom uzasna… ali valjda nam se mora vratit sad iduca 3 poluvremena

Makar sam i dalje nabrijan, i nadam se najboljem rezultatu.
  • Nogo
    9.2k
    Idemo danas dečki. Svi za jednoga, jedan za sve!

20250920-132308.jpg
  • prefontaine
    3.7k
    Moram priznati da me pere strah i ogromna napetost.Marley

Hoćeš se mijenjati? Upravo krećem u srce Dalmatinske zagore na momačku kumu. Ima nas 12, 11 tovara iz Splita, Brača i Imotskog, i ja :smirk:
  • Dani Olmić
    2k
    tocno to … nekako se nadam i vjerujem da mozemo danas dobit u hendikepu unatoc tome da zadnja 2 tjedna bas nisu bila bajna
  • antecacic
    134
    Danas samo što se tiče naše defanzive. Ako na Poljudu želimo ostati stabilni, a želimo, naš ključ leži u jasno definiranoj obrani s ovom standardnom četvoricom otraga, ali ne kao statičnoj četvorci, nego kao kompaktnim sustavom koji se neprestano mora prilagođavati ritmu utakmice. Zašto to govorim. Oni cijelo vrijeme rotiraju pozicije po terenu, mi se nikako ne smijemo uklopiti u taj “organizirani nered” nego ostati kompaktni i čvrsti.

Po onom što vidim, Hajduk se prilično lako u posjedu uvlači kroz te međuprostore utrčavanjima i povezivanje krila sa sredinom jer su limitirani tehnički. Tu je Pukštas majstor. To treba pripaziti naša osmica.

Pressing nam mora biti planiran, trebamo jurnuti ali i znati kad jurnuti, odnosno i taj srednji blok je nužan u nekim trenucima. Nadam se nikako i niski blok gdje nas mogu ozbiljno ugroziti. Bekovi su u takvoj strukturi presudni. Ako se podižu kad napadamo i pritišćemo, isto tako ne smiju se nepotrebno izvlačiti previsoko ako se branimo, jer Hajduk zbog tehničke limitiranosti krila ima moć i naviku tražiti dubinu iza njihovih leđa. Također, pressing ne smije biti konstantan, jer bi to značilo da se umaramo bez ikakvog pokrića a dojma sam da nismo fizički spremni (ne dovoljno kako bi trebali biti da bi gajili takve sisteme).

Kažem, Kova zna pripremati ovakve utakmice, tko kod njega ne vidi obrazac - laže sam sebe. Ali, isto tako to danas mora ponovno dokazati. Zadnje dvije defanzivno nismo bili dobri, danas u tome leži ključ. Iskreno bih volio vidjeti neki “all out attack” nego igru na zero - zero.

Tko želi bolje shvatiti, nek pogleda utakmicu Istra - Belupo s kraja Travnja, tu je Kova sjajno sveo na minimum Gonzala ovakvim postulatima i vjerujem da će to odraditi i danas. S tim da je ta Gonzalova Istra u tom trenutku igrala daleko najbolji nogomet u ovom dijelu Europe i bila se spremna fajtati i s 5 puta jačima, a Kova je u rukama imao Belupo.
  • Marley
    4.9k
    sorry sto se smijem tvojoj nevolji :lol: :lol: :lol:
    Ali ajde prezivi se i to haha.... ja sam jako cesto medju "njima", sva rodbina su mi oni, a i svojta takodjer haha...i potrefi se nekad da sam dolje dok su tekme, jbg.

A nista, reci cu ti kako ti je i zena vjerojatno rekla: pokusaj biti dobar/hladan kao led i pamet u glavu!!
  • emilperska
    11.7k
    Sa štitom ili na štitu Kova i ova prošli vikend bezmuda i beskrvna skupina igrača.. Druge vam nema dns pa da vidimo od čeg ste satkani..

Sretno svima danas..
  • DerHerrKool
    24
    Sedmo kolo, a već povijesna utakmica. :rofl:
  • Boysica
    923
    Šora me pozitivaaa od jutra ajmoooo nema predaje
    Nadmoćniji suparnik
  • Guinness
    3.1k
    Sa štitom ili na štitu Kova i ova prošli vikend bezmuda i beskrvna skupina igrača.. Druge vam nema dns pa da vidimo od čeg ste satkani..

Sretno svima danas..
    emilperska

Nakon onakve sezone i kostura igrača koji su tu proveli u prosjeku barem 5 godina i onakvih sramotnih prešetavanja ti ideš to reći za ove dečke (i to doslovno dečke kad se pogledaju njihove godine) nakon 6 kola i jedne relativno slabe predstave?
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Prva grupa vozila stigla do školjke
    Dolazak.jpg
  • Dr Hofmann
    4.1k
    IMG-20250920-143005.jpg

Pozdrav plavoj vojsci, neka mrtva gužva je bila u Lici, ali brzo to napreduje, ajmo danas majku mu jebem
  • Crni72
    67
    Pridružujem se i ja. Grč mi je u želucu ko da igramo finale EL sa C. Zvezdom. Znam da ništ ne mora značit ako i izgubimo dole ali ako odigramo čvrsto i sa stavom trebalo bi to niti u redu. Priželjkujem da nakon prvih 10 minuta njihove agresije i ludila spustimo loptu i počnemo igrat a onda im ne gine par komada…
    DZIS
  • Pacho
    5.5k
    Nasamarat ih na cucavcu kao sto njihov jugosvajcarski SD s turskim stidnim dlakama na glavi samara majmuna dok sjedi u cuck fotelji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.