• Mali Zeus
    19.4k
    Momci svaka pohvala i svaka čast za najnoviju epizodu, 2 sata podcasta mi je prošlo za tren. Gosn Nauković je ugodan, elokventan i zanimljiv sugovornik i saznali smo puno korisnih stvari. Drago mi je da je konačno riješio i tu famu oko kape i Možemo, jer to je eto bila goruća tema za neke. Kristijan i Niko, radite prejeben posao, inače ne gledam cijele podcaste, nemam ni strpljenja ni vremena, osobito s obzirom da postoji shortsi, al ovaj vaš podcast namjeravam pogledati svaku epizodu.

I ako se netko uvrijedio na to da ste se nazvali prvi navijački podcast s razlogom se uvrijedio.
  • Crusades
    18.9k
    konačno riješio i tu famu oko kape i MožemoMali Zeus

Čiato sumnjam da je to riješeno. Pričekaj prvu sljedeću objavu o upravljačkim tijelima ili nečemu sličnom pa pogledaj komentare ispod objave. Ili prvi sljedeći kiks. To se primilo i nikad se neće oprati.
  • mali M
    8.6k
    I ako se netko uvrijedio na to da ste se nazvali prvi navijački podcast s razlogom se uvrijedio.Mali Zeus

da, i to sam zaboravio! ma neka su se svi od reda uvrijedili, zapravo me malo naživciralo kada ste se javno ispričali, mada razumijem da moramo graditi dijalog i zajedništvo tj. dinamovštinu, ali na prvu mi je para na uši došla jer su se uvrijedili svi koji su se i trebali uvrijediti
  • Mali Zeus
    19.4k
    izbjegavam objave u širokom luku, septička jama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.