• Marktwain
    866
    Bez brige, za svako zlo neko dobro.
    Na sljedećem izborima ulaziš s najvećim postotkom.
  • skener
    6.3k
    Šušnjara zaključio skupštinu

"Ovom skupštinom završava jedan proces. Proces u kojem članstvo preuzima apsolutnu vlast. Hvala im na glasu i povjerenju koji su nam dali. Među nama sjede dvije istinske i vjerojatno najveće legende našem kluba. Dinamovo proljeće preuzima odgovornost novog i članskom Dinama, na čast svim dinamovcima u Zagrebu i Hrvatskoj. Neka nam na tom putu pomogne Bog i neka živi Dinamo i majka Hrvatska", rekao je Šušnjara u završnoj riječi.

Skupština je završena stihovima pjesme "Ima jedno mjesto koje dom je svima nama".
  • Thor
    788
    hvala na insajderskom izvjestaju :ok:
  • PetkoDaniOršaGol
    824
    Poštovani Matej, kapa dolje na časti i poštenju. Pokazuješ primjerom kako djeluju i postupaju dinamovci. Vrijeme će uskoro izliječiti frustraciju, a energiju usmjeri tamo gdje treba i evo te natrag. Ovakvi se postupci uvijek vrate dobrim. Drž se.
  • prefontaine
    3.7k
    @Matej Pavlić na ovim izborima, koji su, ako ćemo doslovno shvatit riječ "izbor", nudili samo mogućnost izbora povjerenika, ti si dobio moj glas. Nedavno sam napisao i zašto.

Ostani to što jesi, a budeš li povjerenik na sljedećim izborima, opet ćeš dobiti moj glas.

Živio!
  • Paggini
    69.6k
    Zadnji put da glasam za HULIGANA :rage:
  • R13S61
    383

Ja sam skužio da sam glasao za dva huligana... Jedan je grunuo murjaka pred tv kamerama, a drugi je eto utrčavao u teren...
    U pm, u klubu izgleda samo huligani
  • Paggini
    69.6k
    Jedan je grunuo murjaka pred tv kameramaR13S61

Čekaj malo, Zvonimir Boban je napravio ŠTA?????
  • badjibadara
    7.6k
    @Matej Pavlić istinska, iskonska, nepatvorena dinamovština!
  • Boysica
    901
    Matej glasala sam i opet bi glasala , svaka čast na postenju a naj vise ljubavi prema Dinamu i nama navijačima... uvjek jedan od nas :strong:
    Nis čekamo iduće izbore a do tad vidimo se na tribini..:wink:
  • marcio amoroso
    45.9k
    @Matej Pavlić
    Dragi Matej,
    Mogao si ovo prešutjeti, a nisi i zato si prije svega veliki čovjek. Pričali smo danas poslije skupštine o tebi. Upravo ovaj tvoj čin je definicija Dinama kakvog mi želimo. Pošteno, transparentno i trnovito ako treba. Imaš moje poštovanje, a vjerujem i poštovanje svih pravih Dinamovaca i možeš biti ponosan.
  • Matej Pavlić
    307
    Hvala na lijepim riječima! Nebi mogo mirno spavati da sam potpisao i tako predao jer nisam takav i ne želim da bi takvi uopće se približili Dinamu. Nisam bitan ja u toj priči, bitan je Dinamo i da se radi za dobrobit Dinama a da sam prekršio statut kluba onda bi bio dno dna a takav ne želim biti niti sam ikad bio. Dinamo je u pravim rukama ☺️
  • Marley
    4.9k
    Daj ti meni reci @Matej Pavlić, za uletavanje u teren nema nikakvih drugih problema, tipa zatvor, novcane kazne, batine itd...?
    Pitam hipotetski za frendicu naravno... ako joj se ikad dogodi nesto takvo...

U svakom slucaju, ma nije mi uopce zao sto sam Mateju dala glas bez obzira kak je na kraju ispalo, sad je jos veca faca :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.