• vjeko1701
    18.6k
    Ma nikakva opravdanja za jučer ali vrijedi raspraviti jer ovako nešto može biti i u utakmici koji igramo vrhunski pa sve ode u k*rac. I dalje se nadam da ljudi u klubu rade iza scena protiv prljave horde i njihovog pritiska.

Ak ti je žao i svjestan si greške digni ruku, reci sory i odi dalje, ovak s tim uznevjerenim hodanjem i dizanjem ruku nebu me malo podsjetio na moju baku kad je deda umro, a nije baš bila tolko ozbiljna situacija.crophantom

Klinac je, gubimo a on sam zna da je ovo negdje između žutog i crvenog. Kužim ja da sve radi da proba prevagnuti na žuti i da moli boga da ovo ne košta njegovu ekipu.
  • Z brega sam
    97
    Nažalost je tak. Zelen je. Dobil je crvenog, a nije trebal.
    Niti je trebal napraviti takav start niti je trebal odmah zakmečati. Isprika iggracu bi bila sasvim dovoljna.
  • FazeN
    2.1k
    buraz radim video o dotičnima koji uskoro izbacim i show je što im se oprašta i dopušta, a nama ne.
    Sve je to zbog šutnje da ne kmečimo ko fol, a zapravo smo im dopustili previše.

2 kiksa ove sezone.
    Oba zasluženo.
    Ali u oba sudci su mogli drukčije malo dosuditi i imali bi drukčiji score.
    Ali okej budemo vidjeli uskoro.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Mislim da je jedan od problema kaj čovjeka od 22 godine i dalje zovemo klincem.
  • vjeko1701
    18.6k
    A nije ni da je odrasli. Ok, tzv "young adult".
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪Mali Zeus A nije ni da je odrasli. Ok, tzv "young adult".vjeko1701

Ma ok, al do 22. se već trebao riješiti tih nekih žutih minuta. Lik kao i dalje ima tantrume.
  • vjeko1701
    18.6k
    Trebao bi i ovo jučer mu je velika škola. Sad će o njemu puno reći kako će nakon ovog.
  • The Undertaker
    8.7k
    Start đonom u bilo koji dio tijela protivničkog igrača je crveni karton (osim ako nije beznačajnog intenziteta). Ne znam što tu nije jasno.
  • reziser
    7.8k
    to je cisti crveni karton, svidjalo nam se ili ne. Pitanje je jedino kriterija za druge klubove, jel...
  • Svi na Sjever
    3k
    Stojković je svojom reakcijom olakšao situaciju sucima , pola sjevera je to komentiralo odmah na tribini.

Ono što se drugima ne sudi, na nama se gradi autoritet, samo je falilo da se popne do lože do Črnka i da njemu pruži ruku, svi znamo da je ovo na školjci ili rujevici samo žuti karton uz ispriku suca.

Nakon silnog ispričavanja, nadam se da mu je gušt bilo poslije gledat degutantnu ležarinu i valjanje igrača Gorice bez mrvice sportskog duha.

Prefini smo, kako u trenerskoj kabini , tako i na terenu, ne moramo svaki put bit gospoda, pogotovo ne nakon što su te kolo prije opljačkali.
  • Crni86
    15.2k
    Vi pricate necemo o sucima. Osim kaj je ovo jucer bilo ne gledljivo. Najveca anti propaganda hrvatskog nogometa u zadnjih 20 godina.

Kako da mi onda pritisnemo kako bog zapovijeda? Kako da onda i na silu pobjedis? Kako da postavis tempo kada se svake 2 min prekida igra? Cinjenica je da cemo imat losjih partija kad nas nece ic i cinjenica je da cemo tada ic na silu i lomit protvnika kao sto rade sve vece ekipe u svijetu, ali kako to naprsvit kad se utakmica prekida svake 2 minute?????

Ti nemres nabit tempo jer svake 2 min je netko lego. Pa ljudi moji tog nema nigdje. Zalosno da uopce o tome treba raspravljat.

Stanite vi na teren pa da vam svake dvije min netko prekida igru. Pa nebi povezali dva udarca u 45 min jer te to konstantno izbacuje iz ritma

Zamislite da se ovo dopustilo gorici protiv tovara… nebi uspjeli nikad nikol vise gol zabit na silu kak zabijaju uz pritisak koji stvore nabijacinom.
  • Z brega sam
    97
    netko prekida igru.Crni86

Igru? Vidjelo se igre u prvih 15 minuta. Umjesto da izađemo van na teren i u 15 min imamo 4 šanse (jedan zicer), pa da i ne zabijemo. Mi imamo 4 šanse u cijeloj tekmi i to na ho-ruk kad je bilo 2:0.

Mi smo jučer trebali gaziti i nikakav sudac ne bi utjecao. Bili smo mlaki i prema igri i prema sucu.
  • Crni86
    15.2k
    boli me k kakvi smo mi bili..

Da smo bili najgori na svijetu imamo pravo na posten tretman pa onda mozemo o icemu suvislo pricat. Bit ce jos utakmica di necemo bit dobri pa? Treba nas sudac sudac dodatno zajebavat? Kao e losi ste pa cemo danas igrat 55 minuta umjesto 90? Mozda bi pobjedili mozda ne bi da nije bilo prekidanja, nikad necemo znat ali to bi bilo jedino posteno.

To kaj smo mi bili losi ne znaci da sudac mora njih pustat da kradu vrijeme ko kak zeli. Mi smo isto tako pogrijesili ali jebote i liga i suci i sudacka organizacija gdje se ti moras pripremat na suca i radit pritisak na njega da ti posteno sudi.

Svaki put kad smo se jucer malo zahuktali, oni su legli. Na onakvu igru u drugom pol njima ni city ne bi stvorio pritisak. Smjesna nadoknada u prvom pol i jos smjesnija u drugom.
  • reziser
    7.8k
    gle, slazem se ja s tobom da je tak nemoguce igrati. Pitam te opet, kaj da sudac napravi kad svako malo netko legne??? MORA prekinuti igru. Ponavljam, samo je poslije stvar duzine sudacke nadoknade.
    ali da smo postali seljacka liga, jesmo, primjer gorice to dokazuje
    tog ima samo kod nas, izlezavanje, napucavanje lopte s klupe...pa jebemu, gledam malo strane tekme, tog nema nigdje!
  • Mali Zeus
    19.4k
    Ako netko leži u toj mjeri zovi onda nek ga iznesu i idemo dalje, ovak se može valjati do kad želi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.