• Dr Hofmann
    4k
    Pogledao sam ,,tisuću" tzv malih tekmi na Maksimiru, ne znam kad sam vidio nemoćniji Dinamo. Nemam riječi ustvari više, vidimo se na Poljudu
  • Davieboy86
    931
    Slazem se. Volio bih vidjeti Zajca i Bennacera u duetu na Poljudu. Kao i Nevistica na klupi. Samo sto su sanse da se tako nesto desi manje od pobjede Gorice na Max.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Koliko nas je puta u proslosti Livakovic vadio. Nekako mislim da nam je ta golmanska pozicija najveci nedostatak, sigurnost i cupanje od strane golmana daju dimenziju ekipi. Nevistic 2 metra, raspon ruku ogroman i svaka mu ude u kut.
  • Do kraja2023
    334
    Vidim puno pametnjakovica ovdje, steta sto se nistu udostijili doc na stadion pa nas ne bi bilo smo 9k.
    I to se zovu navijaci, smo poljuvacina a stadion su vidjeli na google mapsu. Decki pogledajte se u ogledalo pa hracnite!
    I posebni pozdrav zvizdacima sa zapada na kraju prvog poluvremena vi ste nasa snaga!
    DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!
  • Paggini
    69.4k
    posebni pozdrav zvizdacima sa zapada na kraju prvog poluvremena vi ste nasa snaga!Do kraja2023

A najbolje da su pljeskali za ovu sramotu koju smo svi gledali
  • ZgBlue
    626
    Pristup je sve !!!
    Ovako ljut nisam bio ni prošle godine u ovo vrijeme nakon Bayerna! I ne pričam o rezultatu ni izgubljenim bodovima.

Govor tijela naših igrača je jednostavno očajan. Gledam sad na snimci lica igrača na pozdravu sjeveru i još sam više ljut :rage:
    Čista nemoć u pogledima i točno ih vidim u svlačionici, grobna tišina i glave u pod.

Želim vidjet ljutnju, želim vidjet da im je stalo.
    Ako treba nek si međusobno jebu majke i nek se potuku u svlačionici. Sad ćemo vidjet od čega su, ako su frajeri izać će iz ovog jači i bolji. Školjka nas čeka dovedite se u red!

Kako sam napisao i prošle sezone "il imaš muda, il ideš u školu"
  • Do kraja2023
    334

Prvo nasa posjeta je vec bila sramota.
    Drugo jel to nacin da ih nabrijes na drugo poluvrijeme?
  • hardek
    6.3k
    Da nam je glavni ideolog igre Josip Mišić, bez kojeg kada protivnička momčad odigra flastera kao danas Pršir, mi smo mrtvi. Da li to niti jedan trener ne vidi??!!ElDorado

Pa očito je da vidi, zato je i krenuo sa Villarom da Mišić može lutat naprijed i odvuć Pršira a Villar da vodi igru. Bolje pitanje je šta je Villar radio tih 45 minuta osim pokazivao suigračima di da se kreću i okretao se oko svoje osi.
  • Paggini
    69.4k
    Prvo nasa posjeta je vec bila sramota.Do kraja2023

Nema posjeta veze s tim. Prije dvije godine nas je na gorici, s Biscanom doma bilo 2800. Isto smo odigrali ko za kurac. Danas nas je bilo skoro 10k. U dvije godine nas je skoro 4 puta više.

Ma i da nas je 100 na tribini, dečki trebaju izginuti za dres koji nose.

Drugo jel to nacin da ih nabrijes na drugo poluvrijeme?Do kraja2023

Stoji, ali s druge strane, nismo mi tu zbog njih, nego su oni zbog nas. Zapad će zapljeskati gubili mi 4:0, ali da grizemo, jedemo teren, neće pljeskati za ovu beskrvnu sramotu
  • mosad
    1.8k
    Čestitke Šibeniku na pobjedi
  • Noel
    15.7k
    Tu je toliko toga napisano poslje utakmice a nisam vidio skoro ni jedan komentar koji realno opisuje trenutnu situaciju Dinama. Ima ovih koji kuju zavjere pa govore da je ovo dogovor supersporta i favbeta do toga da se napada sudce i igrače Gorice koji su zasluženo pobjedili do ovih trovača koji su jedva čekali pa truju do ovih koji bez pogovore brane sve loše i opravdavaju. Znači baš teška šizofrena situacija na Zoni. Ovo mi je tlak diglo blizu ko utakmica današnja. Jako malo ljudi piše realnost i kako stvari stoje.

Dinamo je jako skroman od početka sezone. Nikad duže pripreme, bez EURO kvalifikacija , istina puno novih igrača, totalni remont ,ali opet dovoljno vremena cijelo ljeto za uigravanje. Dinamo izgleda skromno. Trener Kovačević solidan prve dvije utakmice ,njegovih početnih 11 pa njegove zamjene Stojković Kule Goda i energija dobivena sa klupe koja daje rezultat. Taj recept je kuhao zanimljivo jelo. Onda je krenuo prvi pritisak novinara sa Stojkovićem i Kovačević se odma izgubio. Počeo je bježat od svog filma. Znači na prvom testu, na prvom pritisku on je pao. To tako nejde. Vraćam se na igru Dinama. Od početka sezone Dinamo ima problema sa ulascima u utakmicu/poluvremena. To je sad već neki ozbiljan broj utakmica koji pokazuje isti problem. Nije se
    spojila cijela utakmica u kontinuitetu. Igra na domaćem terenu je porazna. Izjave Kovačevića kod dolaska i tokom priprema su bile da će Dinamo težit igrat dominantno sa kontrolom. Nažalost Dinamo od početka sezone ne izgleda kao ekipa koja je dominantna. Ni protiv Varaždina ni protiv Gorice Dinamo nije izgledao kao ekipa koja dominira ligom. Protiv Osijeka i Rijeke mogu razumijet dijelove lošije igre jer su to ipak derbiji na gostovanjima i razumno je da se ne može 90 minuta orat terenom i držat dominaciju. Međutim protiv Varaždina i Gorice se to očekuje, pogotovo protiv Gorice na Maksimriu a dobili se sve samo ne dominacija. Prosulo se sve osvojeno u derbijima. Obrana je bila temelj ovog novog Dinama, McKenna i Dominguez dobri ali opet vezni red Mišić pogotovo van fokusa. I prošlo kolo i danas , tako ne igra kapetan Dinama. Primilo se 4 gola u dva gola Varaždin i Gorica sve dobro i prazna mreža u prvih 4 kola se opet prosulo. Krila su nam pre sterilna stoje preblizu bekovima ,ne tražimo dubinu a kad i krila ponekad napadnu dubinu, lopta koja je upućena njima nije točna. Krila su pre nesigurna za ic 1 na 1. Uvijek loptu vraćaju iza ili daju alibi u vezu. Za to smo prošle sezone svi ludovali na Pjacu ali evo opet se ponavlja. Tolko veznjaka smo nakrcali a nema nikakve igre. Guše se međusobno od početka sezone i to je još jedno pitanje za trenera Kovačevića. Ponovit ću i još jednom golmana kao veliki problem za kojeg tupim od priprema da nije razina Dinama i da je golmanska pozicija bila ključna u remontu a nije se riješila. To pokazuju 4 gola primljena u zadnje dvije tekme protiv Varaždina i Gorice.

Dinamo je skroman na početku sezone, očekivano nova ekipa ,ali ovo je lagani alarm jer sve podsjeća na prošlu sezonu. Slijede Hajduk i Fenerbache. Na ovaj način neće bit dobro. Trener Kovačević stožer i igrači moraju podignut svoju razinu. Početak je, ima hrpu vremena za napredak kojem se svi nadamo ali potreban je trenutan pomak već od Hajduka i Fenerbachea jer u te dvije utakmice ako loše odigramo ulazimo opet u sezonu sumraka. To bi bilo jako loše za Dinamo. Sad se već zaziva smjena Kovačevića, koji očito teško se nosi sa pritiskom i ovo razdoblje ovih tjedan dva će bit presudno za Dinamo u ovoj sezoni.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Očekujem krizni sastanak taktičkog sektora vrhuške Zone, ovih prvih 11 kojeg ste/smo odabrali je bio žešći fail.
  • Trnjani
    62
    Ako neko ima slike poruka sa sjevera (sa zapada) nek mi posalje u inbox, hvala
  • ZGWest
    713
    mala škola konstruktivnog komentara za sve trovače i miševe koji izađu iz rupa nakon svakog udarca na Dinamov gol.
  • Paggini
    69.4k
    Očekujem krizni sastanak taktičkog sektora vrhuške Zone, ovih prvih 11 kojeg ste/smo odabrali je bio žešći fail.San Lorenzo

Sjebali smo brate, sutra u Dabi simpozij da vidimo sta ćemo za poljud traziti ovaj tjedan.

Vjerojatno Zajc će biti, Goda sigurno, Bakrar možda, Varela li-la, Filipović sigurno, vidjet ćemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet