• ElDorado
    5.9k
    slažem se ali niti je Mišić lutao niti je Villar gradio. Bio je jedan trenutak mozda dva tri napada di su zamjeniki mjesta i igra je cak zericu zivnula. Inace prvih 15 min mi nismo odigrali dupli pas niti dali dubinsku loptu.
    Niti jedan igrac ne zeli ulaziti u rizik samo povratna ziherica. Strašno.
  • Do kraja2023
    334

Ma jasna stvar da smo danas bili za nista, to se nazalost vidjelo na pocetku tekme da to nece bit dobro.
    Samo mene smeta kolicina pljuvacine nasih navijaca a i sami samo isto "losi" iliti ne ginemo kad treba doc na stadion ili pak glasat.
    Vecina od nas ne daje 100% al isto ocekujemo od igraca trenera itd...
  • San Lorenzo
    21.7k
    Sjebali smo brate, sutra u Dabi simpozij da vidimo sta ćemo za poljud traziti ovaj tjedanPaggini

Sutra?
    Sutra je prekasno, glave moraju padati već večeras.
  • Murtidzg
    347
    Treba im zviždat zasto se nebi zviždalo? Ako netko igra za kurac zviždiš, ako se bore i gube uvijek, ali uvijek imaju podršku.
    Netko je napisao ovo je kao prošle sezone ako ne i pretplose.
    Po meni ovo je alarm ...
    Varazdin x
    Gorica 2
    Ako Hajduk bude 1 pa Fener debakl mislim da nema tu puno priče.

Imali su dosta za uigrati se i ako je ovaj taj Dinamo i ako ovako izgleda ekipa nakon 2 tjedna pauze decki nekaj jebeno nije dobro.

Naguzila vas je Gorica koju su dobili tovari i raspala Istra, Varazdin x , Vukovar x...

Sramite se...
  • hb1
    180
    Da bas tako, samo nitko normalan te highlightse i ne gleda kad dobiješ 3:0, netko je vec od forumasa spominjao, dobijes par komada razlike, al se niko ne sjeca da ti je golman njihovu mrtvu skinuo u 6 minuti, ogromne su to stvari.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Uvjerljivo najgora tekma ove sezone. Nema se puno dodat kaj se nas tice.

Sudac katastrofa kaj je sudio.

A ovo trosenje vremena sa strane igraca Gorice je sramotno i mislim da je nuzno za dobrobit lige i nogomrta koji se igra u njoj da se tako nesto stroze sankcionira.

Ja ne znam je li de u drugom poluvremenu igralo 15 minuta nogometa. I onda jos genijalac od sudca da samo 9 minuta. Mogao je lagano dat 15.

A ona akcija gdje se Peric BACA natrag u teren je meni osobno za crveni, jer je redikulno nesportski potez.
  • periklo
    100
    Jako loša tekma, ali jebiga, valjda ćemo nešto iz nje naučiti i idemo dalje...

"Nema veze gube il' pobjeđuju..."
  • njurci10
    252
    Mene iskreno Villar razočarao, ja ne vidim šta mi dobijamo a njime u ekipi.
    Nekako mi ima više logike da je krenuo Zajc umjesto Villara
  • vjeko1701
    18.6k
    za sve trovače i miševe koji izađu iz rupa nakon svakog udarca na Dinamov gol.ZGWest

Smanjite ove borbe sa ovima ili onima. Admini i moderatori su tu za to a ovo ne doprinosi ničemu.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Nazalost pocetak sezone je doslovno preslika prosle kad smo u prva 4 kola isto bili stopostotni, kolo prije stanke smo remizirali i onda nakon pauze izgubili u oba slucaja (Hajduk prosle, Gorica ove godine). Stojkovic je divlji i trebao bi dobiti neku kaznu, izgleda da je i tu Zvone bio u pravu. Nadam se da ce Kovacevic staviti Kuleta u prvu u derbiju jer se Beljo skroz izgubio i nema nikakav doprinos u ekipi.
  • Fan
    1.4k
    Vecina od nas ne daje 100% al isto ocekujemo od igraca trenera itd...Do kraja2023

Uspoređuješ osobu koja navija za klub i indirektno ga financira i osobu koja od tog kluba dobiva više stotina tisuća eura godišnje.
    Da, rekao bih da je ispravno od igrača očekivat više. Puno više.
  • Z brega sam
    94
    Zašto mi protiv ovakvih ekipa nemamo dva napadača u igri?
    Pa majku mu, opteretimo zadnju liniju s dva naprijed i s našom veznom igraj onda kak hoćeš, centarsuteve, povratne, udarce iz daljine....
  • Svi na Sjever
    3k
    Prvi loš znak mi je bio da ne napadamo 1.poluvrijeme na sjever, to se jako rijetko dešava, a kad sam vidio da Mišić i Villar carine loptu prvih 15 minuta koda sutra ne postoji...

Amaterska priprema, i vođenje utakmice još gore, sve se rotira, a Lisica ne moze biti ni u Istri svaku tekmu glavni igrač, na treneru je da prepozna da takav mlad igrac ne može biti starter svaku.

Uvođenje Varele u utakmici u kojoj vidiš da se ekipa muči i nema svoj ritam, je amaterski i nepedagoški ma kakav on talent bio, a na sve se nadovezao igrač manje što je još više utopilo ulogu klinca na terenu.

Iz kopa sjevera se vidjelo da ce prvi gol šutnut u dalji kut, al Neva samo legne standardno,jednostavno nema u sebi da prepozna neke situacije.

Mi s njim na golu ne možemo dobiti derbi, to svima treba biti jasno u klubu.
  • Zagi
    11.6k
    Očekujem krizni sastanak taktičkog sektora vrhuške Zone, ovih prvih 11 kojeg ste/smo odabrali je bio žešći fail.San Lorenzo

Poput Dalića preuzimam potpunu odgovornost i bez ikakvih posljedica sutra opet isto .
    :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube