• hb1
    180
    Sad bas citam reply i komentar, al bas ima smisla, imam osjecaj da ih primi malo previše iz naizgled neobranjivih situacija, al izgleda nije bas tako kao sto se cini neobranjivo
  • rokikaciga
    5.6k
    imas tu moju analizu prije 2 tjedna, bas toga se ticalo. Problem je tesko vidljiv sa tribine ili preko tv, ali moje strucno ( :lol: ) oko kao bivsi vratar je to uhvatilo

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/741918

Moram se pohvalit :cool:
  • Paggini
    69.4k
    Odlična utakmica, dečki preorali teren, nije bilo sreće ni prilika ni dobre igre ni smislenosti, vratit će se to na Poljudu!
  • hb1
    180
    Hvala ti, procitam svakako!
  • M94
    2k
    Flashevi od prosle sezone...
  • prefontaine
    3.6k

Prvo, skuliraj se, i koristi normalan rječnik.

Drugo, nitko ne traži ostavku Bobana (osim možda nekih padobranaca koji su sad kreirali profil, ali oni su mi nebitni)

Treće, što se tiče Kovačevića, e tu bi se već dalo pričati. Ne o ostavci, već o tome je li on kapacitet za Dinamo. Ja od prvog dana, kao i dosta ljudi ovdje, tvrdim da nije, ali ok, izabran je i ima moju podršku, i najsretniji bih bio kada bih za par mjeseci mogao reći "OK, pojest ću govno, ovaj čovjek me je razuvjerio, on je taj". Njegovi najveći plusevi su:
    1.dobričina, ne bi mrava zgazio
    2.iskren i bez okolišanja
    Sve pet, ali ne tražimo reference za voditelja maksimirske podružnice u Crvenom Križu, nego trenera Dinama.

Četvrto, ovo nije kiks, kiks je protiv Varaždina, ovo je bruka. Od pristupa do rezultata.

Peto, zamisli, navijač Dinama bi želio Dinamo koji melje. Baš čudan neki navijač
  • Pacho
    5.2k

Ostavku Bobana nitko normalan ne trazi niti sam vidio da je to itko uopce spomenuo. Sto se Kovacevica tice, jebiga dobio si u ruke preskupu i prekvalitetnu igracku da bi izgledali kao veceras ili kao vec par puta dosad ako gledamo individualna poluvremena. I da, i treba se ocekivati da meljemo kada potrosimo na pojacanja X puta vise nego ostatak lige i dovodimo igrace od par milijuna eura, odnosno igrace Bayerna, Barcelone, Milana, dojucerasnje Bundesligase, itd. dok se najveci konkurent koji ima jednak broj bodova (na stranu guranje njih i onu tesku pljacku nas u VZ) pojacava nekim siptarima od par stotina tisuca eura i dusevnim bolesnicima iz Spanjolske.
  • gaTeDZG
    2.2k
    Prvih pola sata se nisu pojavili, toliko bivših igrača koji ni sad ne bi mogli zaigrat za juniore, par njih iz Šibenika, par klošara koji su više ležali nego bili na nogama, no ovo drugo je tek sedma izlika. Pojeli su nas - taktički, željom, trkom, požrtvovnošću, smirenošću kad je bila potrebna.

Primit onakav gol, ok, nakon toga ne digneš energiju, mučiš se, u grču si. Dođe poluvrijeme i izmjene, nemaš kad ni spojit 4 progresivna pasa ili tri vezana duela koje nisi uzeo u cijelom prvom, primiš drugi na sličan način. Neva, ako struka ne vidi, prepusti mjesto nekom tko bi mogao obranit nešto, npr. malu maturu. Kule s klupe trči na korner i zabija, momentum tek treba doći i dogodi se Stojkovićev potez, bezglav po tko zna koji put u nizu. Sumnjam da će ga i ovo opametiti, nadam se da sam u krivu.

O utakmici je zapravo dovoljno reći da smo više pokazali s igračem manje, samo dva šuta gostiju u drugom od kojih je prvi završio u mreži, drugi bezopasan u 96-oj, posjed debelo na našoj strani...

Pljuska koja nam mora dobro doći. Vidimo se na Titu.
  • E46
    1.8k
    Nama jednostavno ne odgovaraju ekipe koje igraju bunker i kradu toliko vrijeme mi padamo onda u nervozu sto ide njima na mlin. Ali ne mogu razumit da se protiv takvih ekipa ne moze barem x izvuc, da ne dobijes 2 glupa gola iz ničega.
  • hardek
    6.3k
    Nama jednostavno ne odgovaraju ekipe koje igraju bunker i kradu toliko vrijeme mi padamo onda u nervozu sto ide njima na mlin.E46

Ne znam jel postoji ekipa na svijetu koja voli igrat protiv duplog bloka. Jedini lijek protiv toga je zabit svoju prvu šansu(Ljubičić) i/ili ne dobiti sve što ide u okvir tvog gola
  • Ritam Ulice
    1.9k
    pa koju si tekmu gledao jbt? Fulali smo 2 zicera ladno
  • prefontaine
    3.6k

Znači ne odgovaraju nam Rijeka, Osijek, Slaven, Gorica, Varaždin, Lokomotiva, Istra, Vukovar i Hajduk.

Tražit ćemo od UEFA-a premještaj u ligu 7 kojoj se neće igrati bunker protiv nas.
  • emilperska
    11.6k
    1. poluvrijeme protiv Osijeka
    1. poluvrijeme protiv Vukovara
    2.poluvrijeme protiv Rijeke
    2.poluvrijeme protiv Varazdina
    Oba poluvremena protiv Gorice

To je 50% naših poluvremena da smo nadigrani od limitiranih ekipa od kojih nitko ne bi igrao u 11 Dinama osim Fruka i naravno svih golmana jer ovaj golman bi u Bjeličinom Dinamu 2018. bio treći golman.

Argumentirat ću ovo za što se Vjekoslav prijeti banom.

Mario Kovačević je vršitelj duznosti trenera jer je jedini pristao bespogovorno slijedit politiku kluba bez protupitanja i bez ikakvog upliva u transfer politiku. Njega se za ovaj rok pitalo kao i nas na Zoni. I sve bi se mozda i prezivjelo da nije zaboravio ovima gore napomenuti da ipak ne moze osvojit naslov, a da su mu krila Hoxha i Lisica i zamjena kadet/junior Varela.

Doveo je sam sebe u skoro pa bezizlaznu situaciju.
    Imao je 2 mjeseca medenog mjeseca prije Europe.
    Nije stvorio nikakve obrasce, nikakve temelje da bi imali optimizma vjerovati da ce se znati nositi s ritmom četvrtak nedjelja.

On je svakako bivši, bilo to sutra, nakon Hajduka, Fenera ili Maccabija, ali on kraj polusezone kao trener Dinama nece docekati. Osim ako Bobana boli kurac za rezultat pa ga pusti da se koprca s ovim do kraja, u što svakako ne vjerujem.

Ova utakmica je samo kulminacija onog što nas je posralo u nekim utakmicama i provukli smo se uz ružičaste naočale da smo nekako prezivjeli 3/4 najgora gostovanja pa cemo lako Gorice i Slavene doma, očito je da necemo bez nekog totalnog zaokreta u Kovinoj glavi koji bi onda prenio na igrače.

Mlako, mlitavo i sramotno. Prvi poraz od Gorice na Maksimiru ikad. Bar će po nečem ostati upamćen.
  • Dani Olmić
    2k
    Da me netko prije 2-3 tjedna pitao rekao bi da rijesavamo lagano hajduka u splitu

A sad iskreno ne vidim kako tamo do tri boda
  • ksapi
    6k
    E ali ove teorije zavjere da smo kiksali namjerno, jer nam je Favbet sponzor, pa da zaradimo sponzori novce :rofl: :rofl: :rofl: koja sranja vi pisete, ovo je za zatvor

Smijenite Bobana!!! majko moja mila
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube