• rioda
    10.8k
    Opet zicere fulavamokajjaznam

Nije provokacija i možda sam malo preemotivno podnio ovu utakmicu, ali koji ziceri? Ne sjećam se nijednog pravog zicera :lol:
  • kajjaznam
    252
    jbg, tehnika ko i u brata
  • kajjaznam
    252
    pa taj od Ljubičića
  • cibona
    6.4k
    Dominacija Vukovara na Maksimiru prvo poluvrijeme
    Dominacija Rijeke drugo poluvrijeme
    Dominacija Varaždina drugo poluvrijeme

Danas možemo reći da smo izdominirani OBA poluvremena. Sramotna predstava.

Ne vidim pomake u igri niti viziju Kovačevića, a znao je još u svibnju da preuzima dinamo.
  • Nadmocniji
    522

Ne nije bilo okej ali odjebite sa trazenjem ostavke Bobana, Kovacevica itd. Los dan, prvi kiks u sezoni i javljaju se odmah seratori. Da prvi kiks, jer varazdin ne racunam ono je bila oruzana pljacka.
    Jbt svi bi odjednom Dinamo koji melje i do Bozica ima stopostotni ucinak.
  • rokikaciga
    6.1k
    na oko nevidljiv minus u tehnici branjenja ali objasnjava zasto prima sve sta ide u kut gola
  • IceMan
    3.5k
    Kaže Kovačević, nekako smo uspavano ušli u utakmicu i nismo izgledali dobro….

Pa što onda nisi promjenio trojcu u 30 minuti?

Ovako bi mi ispao 3 put veći u očima, a sad si dokazao da nemaš hrabrosti nikome se zamjeriti.
  • austrijanac
    8k
    Molim forum struku da više ne slaže ekipu.
  • Orc123
    13.4k
    Ocekukem peotiv Hajduka, Misica, Benaccera i Zajca.....kome dat lijevo krilo nemam pojma....desno Bakrar...
  • shameless86
    919
    skinuti im sa place za ovu sramotu..to ih najvise boli
  • tp1997
    2.1k
    Ovo je presiika prošle sezone. Isto ušli s par pobjeda pa nakon tog krenulo nizbrdo.

Uz sva vrhunska pojačanja, volio bih znati zašto je Zvone uzeo poluamatera za trenera.
  • bobanzg
    43
    Kaže Kovačević, nekako smo uspavano ušli u utakmicu i nismo izgledali dobro….

Pa što onda nisi promjenio trojcu u 30 minuti?

Ovako bi mi ispao 3 put veći u očima, a sad si dokazao da nemaš hrabrosti nikome se zamjeriti.
    IceMan

Uvijek sam obožavao ovakve izjave, nismo ovo nismo ono, a nikad ne kažu jebeni razlog !
  • hb1
    200
    Sad bas citam reply i komentar, al bas ima smisla, imam osjecaj da ih primi malo previše iz naizgled neobranjivih situacija, al izgleda nije bas tako kao sto se cini neobranjivo
  • rokikaciga
    6.1k
    imas tu moju analizu prije 2 tjedna, bas toga se ticalo. Problem je tesko vidljiv sa tribine ili preko tv, ali moje strucno ( :lol: ) oko kao bivsi vratar je to uhvatilo

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/741918

Moram se pohvalit :cool:
  • Paggini
    72.5k
    Odlična utakmica, dečki preorali teren, nije bilo sreće ni prilika ni dobre igre ni smislenosti, vratit će se to na Poljudu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet