• BBB Mataa998
    2.8k

Ponovljena snimka i dalje mi nista nije jasno. Dobijas perfektnu povratnu gdje ti je prijem na desnu jacu nogu kompletno otvoren i ides direktno na golmana,on se toliko zaleti da ne iskontrolira loptu i gurne je sebi lijevo gdje mu pobjegne u masu ljudi
  • prefontaine
    3.6k

Koji pacovi? Šta želiš reći, da je ovo danas bilo ok i da nismo imali sreće?
  • CastAway1986
    4.1k
    Jučer smo se smijali i izrugivali rivalima da bi naš klub odigrao ovako danas ..Vrijeme je da radimo jos jače i više i spustimo se na zemlju jer nismo toliko mocni koliko smatramo..
  • rioda
    10.4k
    Opet zicere fulavamokajjaznam

Nije provokacija i možda sam malo preemotivno podnio ovu utakmicu, ali koji ziceri? Ne sjećam se nijednog pravog zicera :lol:
  • kajjaznam
    231
    jbg, tehnika ko i u brata
  • kajjaznam
    231
    pa taj od Ljubičića
  • cibona
    6.3k
    Dominacija Vukovara na Maksimiru prvo poluvrijeme
    Dominacija Rijeke drugo poluvrijeme
    Dominacija Varaždina drugo poluvrijeme

Danas možemo reći da smo izdominirani OBA poluvremena. Sramotna predstava.

Ne vidim pomake u igri niti viziju Kovačevića, a znao je još u svibnju da preuzima dinamo.
  • Nadmocniji
    481

Ne nije bilo okej ali odjebite sa trazenjem ostavke Bobana, Kovacevica itd. Los dan, prvi kiks u sezoni i javljaju se odmah seratori. Da prvi kiks, jer varazdin ne racunam ono je bila oruzana pljacka.
    Jbt svi bi odjednom Dinamo koji melje i do Bozica ima stopostotni ucinak.
  • rokikaciga
    5.6k
    na oko nevidljiv minus u tehnici branjenja ali objasnjava zasto prima sve sta ide u kut gola
  • IceMan
    3.4k
    Kaže Kovačević, nekako smo uspavano ušli u utakmicu i nismo izgledali dobro….

Pa što onda nisi promjenio trojcu u 30 minuti?

Ovako bi mi ispao 3 put veći u očima, a sad si dokazao da nemaš hrabrosti nikome se zamjeriti.
  • austrijanac
    7.8k
    Molim forum struku da više ne slaže ekipu.
  • Orc123
    13.2k
    Ocekukem peotiv Hajduka, Misica, Benaccera i Zajca.....kome dat lijevo krilo nemam pojma....desno Bakrar...
  • shameless86
    776
    skinuti im sa place za ovu sramotu..to ih najvise boli
  • tp1997
    2k
    Ovo je presiika prošle sezone. Isto ušli s par pobjeda pa nakon tog krenulo nizbrdo.

Uz sva vrhunska pojačanja, volio bih znati zašto je Zvone uzeo poluamatera za trenera.
  • bobanzg
    33
    Kaže Kovačević, nekako smo uspavano ušli u utakmicu i nismo izgledali dobro….

Pa što onda nisi promjenio trojcu u 30 minuti?

Ovako bi mi ispao 3 put veći u očima, a sad si dokazao da nemaš hrabrosti nikome se zamjeriti.
    IceMan

Uvijek sam obožavao ovakve izjave, nismo ovo nismo ono, a nikad ne kažu jebeni razlog !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet