• Dzoni
    2k
    Neka je i on ušao, da sve te priče o jednoumlju takozvanom padnu u vodu.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    stavis u ustav da svaki građanin ove zemlje ima prava i obaveza.

Jedna od obaveza: je da moraš izač na izbore.

Znači kao što sam dužan plaćat Pdv državi, ako to ne plaćam, dođe mi porezna, zatvori firmu i doviđenja.

Ako to ne napraviš jedanput: novĉana kazna, kao i za parking, drugi neizlazak: veća kazna, treći ne izlazak: još veća kazna..., ĉetvrti neizlazak: nema besplatnog zdravstva, plačaš punu cijenu kao da si državljanin druge zemlje.

Za klub bi stavio da gubiš trenutno članstvo, godišnju. Znači platio si članstvo 20eura, ali nemaš pogodnosti više i ukida ti se članstvo.

Samo problem je što političarima odgovara ovaj sustav i mala izlaznost pa ne želje mjenjat. To je kad je ono bilo za promjenu izbornog sustava. Pa su nas pokrali i izrugali se.

Treba stvorit poštenije društvo, a vlastodršci ne žele jer uẓ̌ivaju u moći i slavi koje imaju.
  • don
    15.8k
    Tko ne glasuje neka izgubi sve pogodnosti za članoveThe Undertaker

to bi bila glupost stoljeća.
  • masacusec
    6.3k
    Imate li informacije o online izlaznosti po županijama/mjestima?
  • NB86
    17.1k

Cak i nebi, imas online glasanje, ponudit opciju ponisteno listica ak im se nijedna opcija ne sviđa i bok, naravno nema potrebe za tim ali ako ikad dođemo u poziciju da nam izlaznost padne na neku nisku brojku i to je nacin
  • Fan
    1.4k
    Tko ne glasuje neka izgubi sve pogodnosti za članove (popuste, besplatne karte...). Pa da vidimo onda izlaznost.The Undertaker

Izlaznost bi ti bila brojčano ista, samo što dogodine ne bi imao 60+k članova, nego 30, uz daljnja smanjenja umjesto povećanja.
    Edit: općenito, znam preko 10 ljudi iz Međimurja koji su se učlanili u Dinamo jer sam im zadnjih x mjeseci samo o Dinamu laprdao. Prate utakmice, fanovi su, simpatizeri, neki se smatraju i navijačima, al ih realno boli k za članstvo. Vjerujem da je u ovom trenutku više od pola takvih iz raznoraznih razloga i zato bi ja u modelu "mrkve i batine" u ovom razdoblju kad se i treba fokusirat na kvantitetu izabrao radije mrkvu. Za kvalitetu će trebat vremena, ali bez kvantitete nećemo do nje doći.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Drugi put dogovor, 5 povjerenika se izabere, podijelimo se i glasamo tako da svako od njih dobije po 500 glasova i kvit i zbogom žigariusNKDZ86

Do prije tri godine smo imali skupštinu od 80 ljudi koju su činili mamićevci, antolićevci, zorićevci, rozićevci, barišićevci, hanželovci...neki nisu bili ništa od navedenog jer su jednostavno bili mrtvi što ih svejedno nije spriječavalo da budu legitimni članovi skupštine i da ih se ubraja pri određivanju kvoruma.

Prema tome, Žigrović i Bračun kao dva posljednja mohikanca te vlasti i tih vremena mi ne smetaju previše, pogotovo kad se uzme da su demokratskim putem prikupili dovoljno glasova da budu tu gdje jesu.
  • BBB Mataa998
    2.7k

Da da i sva ova dugogodisnja prica o nasem Dinamu padne u vodu zbog takvih postupaka. Taj je Dinamo njegov koliko moj i tvoj,mogu se ne slagati sa njim kao osobom i sa njegovim postupcima ali ovo je demokracija,covjek je bio na listi i ocito dobio dovoljan broj glasova drugih navijaca Dinama…
    Ako netko smatra da clanovi skupstine cak i sa pobjednicke liste su tu samo da samo dizu ruku onda nam skupstina i ne treba. Skupstina mora biti korektiv,glas svih navijaca.
  • modar
    0
    A koji je točno problem s povjerenikom Bračunom iz Slatine? Koliko se može vidjeti vlasnik je tvrtke za proizvodnju betona, bio je jedan od osnivača boysa u Slatini, znaju ga stariji kao Čoksa, ima nekolicinu fotki s starom upravom i međugorskim palim anđelom, jel to to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.