• Oluja
    5.6k
    jebote, pa on je zapravo armada
  • marcio amoroso
    45.9k
    Čestitam Žigi što je demokratski izabran u skupštinu, a toliko je lizao jaja diktatoru i pljačkašu koji se protivio demokraciji. Vidiš smrade da demokracija nije loša niti za takve hemeroide kao ti, ali je diktatura loša za sve kvalitetne ljude koji se nisu mogli približiti klubu za vrijeme vladavine bandita.Oluja

Upis dana :clap:
  • BBBaranja
    4k

Šaka jada :cool:
  • NORTE
    19.8k
    Žiga ušao u skupštinu. E moj narodeLudovic IX

Zahvaljujući "svojim" članovima, ali i tome što su simpatizeri proljeća 50% svih glasova za skupštinare (2500 glasova) "potrošili" na svega tri kandidata.

Na taj način nije upao Marko Horvat koji se prvi predstavio čak i vlastitom slikom sa Zekom i Marom.
  • Matej Pavlić
    225
    Hvala od srca... Ja ostajem tu pod svojim imenom i aktivan i dalje... I još jednom da mogu svakome bi od Vas stisnuo ruku a nadam se da bude prilike.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    @Matej Pavlići @Baki1937 iskrene cestitke ljudi. Samo nastavite raditi u sluzbi dinama
  • Matej Pavlić
    225
    Hvala ti naša plava legendo ☺️
  • Sajla
    13.1k
    Dragi ljudi, uzmite ovo što se danas dogodilo i razmislite kako vam je to izgledalo prije tri, pet ili deset godina. Nemoguće, zar ne? A dogodilo se i stvarno je. Članovi Dinama danas su birali tko će u sljedećih 5 godina voditi klub. Uštipnite se ako treba, ali ne sanjate.

Čestitam našim skupštinarima, članovima Nadzornog Odbora i Predsjedniku Kluba! Čestitam i svima koji su danas glasali (čak i onima koji su poništili svoj glas)! Veliko hvala i duboki naklon onima koji su to omogućili. A već sutra skupa na tribine!

Nego, što vam se danas čini nemoguće? Sjetite se - za budućnost bez granica!
  • Dadox
    974
    Nemaš se kaj zahvaljivati…Samo na skupštini igraj flastera na tom Žigroviću…
  • MateG
    87
    a nema ti druge nego na sjever sutra i svima redom stiskat ruke pa netko je glasao za tebe sigurno :lol:
  • Matej Pavlić
    225
    Hahahha nije loša ideja
  • masacusec
    6.3k
    Zaista je predivno biti dio Dinamove današnjice, koju slobodno mogu nazvati idiličnom jer je nastala kao produkt dugogodišnje borbe o kojoj više manje svo sve znate.
    No, treba ostati realan. Ono na što treba upozoravati jest da ovo što danas imamo treba očuvati. "Lako je postati prvak, prvakom treba ostati". Nije mi cilj minorizirati ove velebne i povijesne trenutke našega kluba, no tek sada kada imamo naš Dinamo, demokratski Dinamo, Dinamo koji neodoljivo podsjeća na 1967.u, 1982.u, isti taj Dinamo trebamo očuvati i njegovati. Tek sada doživljavam, makar sam blizu 40.e, da konačno klub kojega volim i bez kojega ne mogu, cijeni i poštuje mene kao svojega navijača koji je klubu dao svoju mladost. Upravo takav odnos klub-navijač, na koji plavi puk nije navikao jest ono što ovaj trenutak, ovaj dan, ovu godinu, ovo Dinamovo proljeće, čini idiličnim i tek sada postajemo svijesno da smo Dinamo upravo mi, koliko god smo to prošlih desetljeća na tribini kroz transove i krpe apostrofirali. Tada to, ruku na srce nismo bili, jer nam bivše uprave to nisu dozvoljavale.
    No, sada, pobjeda je naša i mogu reći, bez imalo patetičnih aluzija, Dinamo smo mi!!!
  • Boysica
    898
    čestitammm moj izbor ste bili samo naprijed :strong:
    Veliki dan za nas Dinamovce ... :heart:
    Sutra tekma ljepo li je bit Dinamovac
  • Matej Pavlić
    225
    Hvala od srca☺️❤️
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.