• skener
    6.3k

Tu se bio kratko predstavio

Poštovanje!
    "Moje ime je Bernard Baković te, iako dolazim iz Bihaća, od najmlađe dobi moje srce kuca za zagrebačke plave.
    Posljednjih 12 godina pratim Dinamove utakmice u svojstvu medicinskog osiguranja, a od prošle sam godine i povjerenik našeg kluba. U godinu i pol dana sam okupio i učlanio preko 260 navijača i prijatelja Dinama.
    Uz to što sam veliki zaljubljenik u nogomet, posjedujem i pozamašnu kolekciju dresova igrača iz cijeloga svijeta, a među match-worn je najviše upravo naših plavih!
    Veselim se našoj daljnjoj suradnji i Dinamovom proljeću!"
    Mario Baković
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Cestitke svima izabeanim ,i svaka cast svima koji su glasali, a o onim koji nisu necu trosito rijeci. Samo mi nije Jasno da se danas pisala povijest ,imas priliku dati svoj glas ,obaviti duznost . Pa po prvi put se glasa ,pamtis cijeli zivot, i ti ne glasaš . Sta ima vaznije od toga . Jednostavno ne razumijem
  • skener
    6.3k
    Čak 753 glasa su nevažeća jer nije bilo osobne

82 ljudi poništilo listić
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Promaklo mi, hvala, pa cestitke onda za oba povjerenika. :fire:
  • Matej Pavlić
    223
    Dragi moji Dinamovci!
    Ovim putem želim se zahvaliti svima koji ste podržali demokratske izbore i svojim glasom ušli u povijest našeg Dinama!
    Veliko HVALA svakome tko je nešto prepoznao u meni i dao mi priliku da budem jedan od ljudi u skupštini koji predstavlja glas i obvezu prema Vama i prema našem Dinamu.
    Ovim putem dajem obećanje da Vas neću razočarati niti u jednom trenutku i da ću se odnositi pošteno prema svim obvezama koje nosi mjesto kao člana skupštine.
    Još jednom HVALA VAM OD SRCA.
    NEKA ŽIVI DINAMO I MAJKA HRVATSKA!
  • Ludovic IX
    9.8k
    Žiga ušao u skupštinu. E moj narode
  • masacusec
    6.3k
    Žiga ušao u skupštinuLudovic IX

Totalno ga marginalizirati i ne davati mu pozornost! Bit će jebeni uljez i ne predviđam mu dugi mandat.
  • Thor
    752
    Povedi nas Predsjenice! :victory:
  • Baki1937
    49
    Ekipa hvala za svaki glas,za svaku riječ podrške,neću puno pisati,ali jedno definitivno mogu obećati,da ću dati sve za DINAMO,i da vas neću razočarati...
    Idemo zajedno svi za naš DINAMO
  • Draž
    1.7k
    Čestitke novim skupštinarima, a pogotovo povjerenicima koji su ušli u Skupštinu!

Nova plava proljeća su pred nama.

P.S.
    Čestitke svima osim Žigi
  • deda
    40.9k
    Čestitke svim skupštinarima koji su danas izabrani, nastavimo zajedno raditi za boljitak našeg kluba! :heart:
  • prefontaine
    3.6k
    Evo, kad je sve gotovo, prvo da čestitam svima. Napokon imamo naš Dinamo.

Drugo, bez obzira na sve obaveze koje sam danas imao, glasanje mi je bilo glavni prioritet, pa sam već u 9:02 tu svoju svetu dužnost obavio. Očito sam imao sreće pa je sve online prošlo bez ikakvih smetnji, ali eto, Bog me možda malo i pomilovao u odnosu na druge. Za to ti, Bože, hvala!

Treće, neizmjerno sam ponosan što su se pojedini povjerenici sami predstavili i time nam se koliko toliko približili. Ja sam se do sada, osim ove godine, u pravilu učlanjivao preko povjerenika. Ove godine prvi put samostalno, bez povjerenika, u Čitluku kad je bila akcija učlanjivanja. Za sljedeću godinu sam već obećao tri (a možda i četiri) člana novom povjereniku koji to još nije nego će to tek postati, pa će mu članstva iz moje kuće biti neki početni vjetar u leđa. Već sada mu želim svu sreću!

Prilikom glasanja danas, svoj glas za povjerenika sam dao Mateju Pavliću. Niti ga znam, niti sam išta o njemu čuo, ali čovjek se prijavio na forum, predstavio se, a nakon njegove izjave
    Možda dio ljudi neće biti zadovoljan odabirom nekog od petorice povjerenika koji bude ušao u skupštinu. Ali ovim putem molim Vas da nema mjesta razočaranju jer demokracija i pravo glasača bude odlučilo a to je ono za kaj smo se i borili.Matej Pavlić
    jednostavno sam si rekao "gospodine, imaš moj glas". A i mlad je, budućnost je pred njime.

@Matej Pavlić želim ti svu sreću, što više obnovljenih, a pogotovo novih članstava, da i dalje nastaviš živjeti za Dinamo i budeš nam tu, na forumu, kao predstavnik nas, običnih članova. Hoće li to biti pod trenutnim nickom ili nekim drugim, to sam odluči.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska! (#/d)
  • Oluja
    5.6k
    Čestitam Žigi što je demokratski izabran u skupštinu, a toliko je lizao jaja diktatoru i pljačkašu koji se protivio demokraciji. Vidiš smrade da demokracija nije loša niti za takve hemeroide kao ti, ali je diktatura loša za sve kvalitetne ljude koji se nisu mogli približiti klubu za vrijeme vladavine bandita.
  • Thor
    752
    Cestitam svima izabranima i zelim svima uspjesnih pet godina mandata!
    Casno,posteno,odlucno i zajedno za dinamo u nove pobjede!
    Ajmo dinamoooo! :heart: :victory:
  • BBBaranja
    4k

Ostalo je još nešto dupelizaca koji su svim silama grebali za svaki glas..neka ga,ostao je sam kontra svih :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.