• Ljubo
    105
    Ovo mi se nikako ne sviđa i mislim da ćemo morati ili dati šansu Mikiću ili na zimu po novog desnog beka. A RPG mi je ovim potezom pao u ocima.
  • Droljo
    21k
    Kojim potezom?
  • Crni86
    15.1k
    Lijepo je kova reko: prijavio ozlijedu poslije osijeka (di nije ni igro). Pa citajte izmedu redaka
  • Mali Zeus
    19.3k
    Nešto se dugo on oporavlja.
  • Crni86
    15.1k
    durenjem. Ocito prijavljivanjem ozlijede (obicno treneri kazu ozlijedio se, dobio udarac itd) zeli bit malo buntovan. Boli ga kaj je vale ispred njega
  • nemapredaje
    6.1k
    Samim time što je rekao da je “prijavio ozljedu”, a ne da je ozljeđen je jasno da tu očito stvari nisu čiste.
  • cibona
    6.2k
    Ne sviđa mi se što nas se uvjerava kako nema problema s RPG-om, pa nismo toliki naivci. Očito postoji problem ako čovjek nije prijavljen za Europsku ligu. Nema potrebe praviti nas sljepcima pored zdravih očiju.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Je, treba cirkus radit, javno se obracunavat, rusit cijenu igracu i ugled klubu. Ne znam otkud tolika zelja za krvlju kod tebe kad je RPG u pitanju?
  • Crni86
    15.1k
    tko je reko da nema problema? Mislim da se jako dobro iz kovinog odgovora dalo sve iscitati.

Problem je sta je uvrijeden ocito i radi toga ima “zatezanje” di god vec kaze. Najbolje da ces takvog igraca prijavit za ista.

A ne znam i kaj klub treba napravit? Kak bus dokazo da njega to ne boli? Bogu hvala poduplani smo i necemo biti taoci nikoga vise.

Nije li i sam neno stavio rpga na hladenje?
  • cibona
    6.2k
    tko je reko da nema problema?Crni86

Trener Kovačević. Jasno je rekao: "Tu je s nama još uvijek, nešto se piše, ali on je tu".

Problem je sta je uvrijeden ocito i radi toga ima “zatezanje” di god vec kaze.Crni86

A kako da mi to znamo, je li to igdje javno rečeno? Kada ga je bjelica javno stavio na hlađenje znali smo da postoji problem, a ovako ne samo da ne znamo što se događa, već nas se uvjerava da je sve u redu.

Bogu hvala poduplani smoCrni86

Nismo poduplani. U europi smo prijavili jednog desnog beka, a u ligi se oslanjamo na valinčića i mikića koji ima 10ak odigranih seniorakih minuta u karijeri. Da se razumije, veliki sam zagovornik Mimića, ali uvjeren sam da on nije prvi u hijerarhiji iza Valinčića, već Živković, i to je veliki problem.

necemo biti taoci nikoga vise.Crni86

Ja ne branim RPG-a, kako da ga branim ili napadam ako ne znam što se događa, sve je obavijeno velom tajne.
  • Crni86
    15.1k
    Trener Kovačević. Jasno je rekaocibona

Dodaj sta je reko jos u vezi rpga i sasvim dovoljno je iscitat izmedu redaka. Nema potrebe za nikakvom daljnjom dramom.

već nas se uvjerava da je sve u redu.cibona
    Di?
    Kaj da veli? Rpg laze, nije mu nis?
  • Fan
    1.4k
    Je, treba cirkus radit, javno se obracunavat, rusit cijenu igracu i ugled klubu.Efes Pilsen

Po mom mišljenju, ovo je ključ svega i slažem se.
    Problem očito postoji s igračem, koji je ogroman, ali nit Boban nit nitko u klubu nije idiot da ide javno u rat s njim ili da ga ocrnjuje kad se od njega može dobit il igrača do kraja sezone (ako se stvari srede) il da ga se proda za koji milijunček.
    Navijači moraju shvatit da nije svaka informacija javna niti bi trebala biti i neke se stvari taje s razlogom, makar i mene to izluđuje.
  • austrijanac
    7.8k
    Klub nije dužan izlazit u javnost s informacijama oko bilo kojeg igrača, a pogotovo oko igrača za kojeg se nadaš dobit neke novčiće.
  • cibona
    6.2k
    Gdje ga ja branim? Ne mogu čovjeka braniti (niti napadati), ako ne znamo što se događa. Dakle, miče ga se s popisa igrača za Europsku ligu, iako znamo da alternative nemamo, a istovremeno trener Kovačević negira medijska naklapanja i govori da je sve u redu s njim. Ne znam gdje vidiš moju "želju za krvlju" budući da mi je ovo prvi upis na tu temu.

Kaj da veli? Rpg laze, nije mu nis?Crni86

Ponovno kažem, ne volim da me se pravi slijepcem pored zdravih očiju. Bolje je ne reći ništa.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Mislim da cemo u vezi rpg uskoro dobiti odgovor. Ima par mjeseci da dodje do pameti ,zapne i pokaze zelju da zeli biti ovdje ,i igrati moguce knock out fazu i europi. I boriti de za titulu. U suprotnom tribina godinu dana i bok . Sumnjam da ce se htjeli prodati ,ovaj je navikao uzimat Sam cashovinu kod prelazaka na free transfer . Meni je drag,odlican bek, ali brate ako ne zelis , Dinamo Zagreb iznad svih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet